Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

nüfustayım ben seçim geldi.mesai varallahtan bu sene az.geçen seçim 3 ay çalıştım tatilsiz.300 lira mesai parası verdilernormaşde 1900 filan ederdi çalıştığım.
ohhhhhhh kelle paça olsa da yesem

salla başı al maaşı değel yani
seviyon mu sen yaaa, ben yiyemiyorum. pişirebiliyo musun peki?

salla başı al maaşı değel yani
seviyon mu sen yaaa, ben yiyemiyorum. pişirebiliyo musun peki?

severim valla
kurbanda paçaları attık ta kelleyi eşimin babası yüzdü yıkadık kaynanam kaynattı yedik gördüm yani en azından nasıl yapılacağını

severim valla
kurbanda paçaları attık ta kelleyi eşimin babası yüzdü yıkadık kaynanam kaynattı yedik gördüm yani en azından nasıl yapılacağını

ayy o kurban bayramında annemin işkembe ve kelle telaşı beni öldürürdü
ben yiyemiyorum ama imrenirim yiyenlere helal valla kız

arkadaşlar selam.bana da bir el atın yavv gözünüzü seveyim:)))

bel ağrısından duramıyorum artık.hele karnım,sabahları adet ağrısı,öğleden sonra geceye kadar hiç yaşamadığım bir ağrıya dönüşüyo.
adete 3 gün kaldı.göğüsler de tık yok ama.

benim göğüslerimde de yok bir şey.hemen bir koşu ovulasyon testi yapıp gelsene

Arkadaslar iyi aksamlar ben cok kotuyum bugun butun gun hastanedeydim bebegim cok iyi ssukur hersey yolunda kalp atisinida dinledim ama ben oluyorum cok kotu faranjit oldum + kanimda iltihap var butun kemiklerim kirik sanki yerimden kalkamiyrm oglumda hasta kaynanama geldim sagolsn bakiyo bana bulantilarimda fena Allah yardimcimiz olsn valla hepinizi opuyrm iyi aksmlr

bende hamilelikle ilgili sandım dı.allah şifa versin sizi korusun canım
ne güzel kaynanan bakıyormuş
geldin hemen gidiyor musun?

ah kuzum Allah şifa versin, çok fena olmuşsun sen ne yapmışsın öyle
çabuk iyileş bebişine yazık yav :44:

benim göğüslerimde de yok bir şey.hemen bir koşu ovulasyon testi yapıp gelsene

çok su içtim canım.hem o testler de yanılma payı da varmış.şimdi pozitif çıkar ama hamile değilimdir filan.sonra yıkıntılarımı toplamaya gelirsin:)))

bende hamilelikle ilgili sandım dı.allah şifa versin sizi korusun canım
ne güzel kaynanan bakıyormuş
geldin hemen gidiyor musun?

Cikiyim canim yaticm belim bacaklarim heryerim dokuluyo hastane serum antibiyotik falan bagladilar antibiyotik tedavisine devam edicm bebegim cok iyi sukur hepinizi seviyorum gorusurs

bende aynı senin durumundaydım, ha oldum ha olucam derkeeeen bakmışsın iyi haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…