- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.761
bodrum güzel yer.misafir edersin bizi
Buyrun gelin beklerim kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bodrum güzel yer.misafir edersin bizi
Türkbükü bodrum ccnm
bütün alışverişlerimi nerdeyse milastan yapardım
hiç oralardan eskişehire gelin gidilir mi hacıı
Eskişehir de güzel kııız
nüfustayım ben seçim geldi.mesai varallahtan bu sene az.geçen seçim 3 ay çalıştım tatilsiz.300 lira mesai parası verdilernormaşde 1900 filan ederdi çalıştığım.
ohhhhhhh kelle paça olsa da yesem
pekmez iç canım, çekirdekli siyah kuru üzüm ye mutlaka, foşur foşur kan yapar valla bak
Senin dediklerini aynisini doktor dedi valla inşanbul
aslen nerelisin peki? çok sordum amma
Konya eregli
salla başı al maaşı değel yani
seviyon mu sen yaaa, ben yiyemiyorum. pişirebiliyo musun peki?
Konya eregli
yiyon mu bacım, ye ye avuç avuçSenin dediklerini aynisini doktor dedi valla inşanbul
[
Konya eregli
arkadaşlar selam.bana da bir el atın yavv gözünüzü seveyim:)))
bel ağrısından duramıyorum artık.hele karnım,sabahları adet ağrısı,öğleden sonra geceye kadar hiç yaşamadığım bir ağrıya dönüşüyo.
adete 3 gün kaldı.göğüsler de tık yok ama.
yiyon mu bacım, ye ye avuç avuç
orayada gittim,mis pide var etli ekmek oh oh daha ne deyim
gece gece acıktım gidiyom ben
Arkadaslar iyi aksamlar ben cok kotuyum bugun butun gun hastanedeydim bebegim cok iyi ssukur hersey yolunda kalp atisinida dinledim ama ben oluyorum cok kotu faranjit oldum + kanimda iltihap var butun kemiklerim kirik sanki yerimden kalkamiyrm oglumda hasta kaynanama geldim sagolsn bakiyo bana bulantilarimda fena Allah yardimcimiz olsn valla hepinizi opuyrm iyi aksmlr
Arkadaslar iyi aksamlar ben cok kotuyum bugun butun gun hastanedeydim bebegim cok iyi ssukur hersey yolunda kalp atisinida dinledim ama ben oluyorum cok kotu faranjit oldum + kanimda iltihap var butun kemiklerim kirik sanki yerimden kalkamiyrm oglumda hasta kaynanama geldim sagolsn bakiyo bana bulantilarimda fena Allah yardimcimiz olsn valla hepinizi opuyrm iyi aksmlr
benim göğüslerimde de yok bir şey.hemen bir koşu ovulasyon testi yapıp gelsene
bende hamilelikle ilgili sandım dı.allah şifa versin sizi korusun canım
ne güzel kaynanan bakıyormuş
geldin hemen gidiyor musun?
arkadaşlar selam.bana da bir el atın yavv gözünüzü seveyim:)))
bel ağrısından duramıyorum artık.hele karnım,sabahları adet ağrısı,öğleden sonra geceye kadar hiç yaşamadığım bir ağrıya dönüşüyo.
adete 3 gün kaldı.göğüsler de tık yok ama.