Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

2 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorsan ve yapmadığın şey kalmadıysa,maalesef adet olduktan yada negatif test sonucu gördükten sonra hayallerin yıkılıyor.

Üzülme pozitif cikicak hayırlısı olsun hakkında ama com stres yapma
Ben iki yıllık degilim bes aylık evliyim :) üzülme benimde yıkılmıştır ama takmadim eaim hep destek verdi
Simdiden geçmiş olsun cnm. ..

tamam canım tamam.arada geliyorlar bana.geçti:KK53:
eşim sağolsun ev işi yaptırmıyor allah razı olsun ondan
midem bulanmıyor diye üzüldüm ya dün kafamı kaldıramadım eşim oh olsun sana üzülüyordun işte diyor:KK35:
inşallah salı günü görürüm iyi olduğunu
korkuyorum işte elimde değil.zor buldum biliyorsun
sen nasılsın neler yapıyorsun tatlım:KK16:

Akilli adammis vesselam yapcak tabi.Uzulme artik bak en cok hayal ettigin sey gerceklesti.Insallah gorursun goreceksinde ferah tut kendini,sali gunu muayenen mi var.Bizimde ameliyatimiz var dua et nolursun iyi gecsin bende onun stresindeyim suaralar belki unutmussundur soyleyeyim tekrardan esimde varikosel varya 1 yildir ameliyat icin bekliyorduk sonunda o gun geldi catti.Onun ameliyati var bende 3 gun falan izin aldim onla ilgilencem dua et degerlerimiz duzelsin bende bebisime kavusayim en kisa surede:KK43:

mrb kızlar ben bu sabah itibari ile kırmızı kartı yedim yeni bat 6 şubat hakkımızda hayırlısı olur inşallah:KK25::KK25::KK25::KK25:

10 tane gebelik testim 10 tanede yumurtlama testi siparişi verdim bu sabah geldi :))) bu ay herşeyimle hazırım

selam kızlar..

ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim. :KK52::KK52::KK52:
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.:KK14:
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu. :KK53::KK53:

canım gözünaydın çok sevindim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: ama meraktanda çatladık yahu insan bi haber verir iyimi diye :KK53::KK53::KK53:

bende bu sabah adet oldum yine olmadı :26::26::26:

gelmiyorum artik Ben buralara arkadas yaaaa.... Herkese hayirli ugurlu olsun da Ben hasetimden catliyom heeee ne var accuk dua etsenizzz????? Olan var olmayan var... Zati hamilelik bekleme blogundan cok hamisler bloguna benzedi burasi... himhhhh Ben oynamiyorummmm yaa gidiyorummm :KK14::KK14::KK14::KK14:

canım nasılsın benim bilgisayarımda sorun var başka bilgisayardan giriyorum vakit buldulça moralimde bozuk adet oldum sen napıyosun ne zaman geliyosun ?:26::26::26:

merhaba elif benim yeni bat 3 şubat canım değiştirebilirsin adet oldum :26::26::26:

:KK52::KK52::KK52:

kız eşim şehir dışında.daha o bile bilmiyor.
ne biliyim yine düşük filan olur dillendirmiyim dedim, korktum işte.
bulantı oluyo arasıra.baş dönmesi yok bende.genel olarak iyiyim şükür. :21:
Yuhh..hayatta dayanamam yaa..cift cizgiyi gordum tele sarildim aglayarak hamileyim galiba dedim..yüzünü gormek aklima gelmedi ama aksam test sonucunu getirdigindr agzi kulaklarina kaymis birlesmisti adeta :KK1:
Bu arada su dusugu dusunupte kotuyu cagirma..hersey guzel olcak..bulantilar icin kuru ekmk tost gibi seyleri tavsiye ederim..sabah kalkar kalkmaz atiodum agzima..mide suyumu cekiodu..iyi geldi..birde bol su icin..mide bulantisina iyi gelio..ben icersem kusucam gibi geliodu..halbuki iyi geliomus..idrar yolu ilthp.icin dr ilac vermedi..bol su ic deyince bol bol icmek zorunda olunca kesfettim..birde naneli sakiz seker iyi geldi bana..ins bu kdr ile atlatirsin kuzum...bu gecio yanmalar geri gelmeler baslio o da çok berbat..Allah tum hamislere yardim etsin..ya bi yandan usyan ediyorum ama bi yandan mucizelerimiz bizimle..Allah isteyen herkese versin tez zmnda...
notlar berbat elif
sadece iki ders yüksek geri kalan 40-30 :KK53:
vize böyleyse gerisi kesin zortofinto olur :KK53:

baktım ama bütün yazılar üstüste binmiş okunmuyo şansıma bak ay
Ayy ilk gebeligim aklıma geldi..5 aylik gebeydim mezun oldugumda..o 5 ay boyunca okula gitmek gelmek vizelere finallere çalışmak iskenceydi..ilk gebeligim de o kdr kotuydu ki..bi keresinde otobuste bayildim..yer veren olmamisti..arkadasim isyan edince bir kendini bilmez ne binio taksiye binsin demis..ne insan gorunumlu hayvanlar var..tek ders verememistim birde tek ders sinavlarina calismistim..heyy gidi ne zor gunlerdi..sen şimdi ders sinav diince bunlar canlandı gozumun onunde..Allah yardimcin olsun..
Gebelikte kullanilabilecek antibiyotik den verdi mecbur kullanmam gerekiyo:KK43:
Gebelikte kullanilabilen antibiyotik var mi bilmem ama ben o kadar agir enfeksiyon gecirdim ki 10 haftaliktim dr bana vermedi..organ gelisimi icin zararli dedi..eger basedemezsek mecburuz dedi ama basettim cok sukur..bi kerede ates ile gittim 39 derece ki ateste cok zararli hamilelikte o dr da vermedi..yine atesimi kompreslerle duslarla titreye titreye dusurdum..dr verse bile bu zmnda kullanmamaya calis cnm..sabret..dogal yollarla tedavine bak..eger olmuosa o zmn mecbursun..ona bisi diemem..ben bulanti hapini bile kullanmadim..dr vermesine ragmen..organ gelisimini etkilemesin Allah korusun...bu arada buyuk gecmis olsun..acaip salginda var..ben hamileligimden beri 2 kere rahatsizlandim daha rahatsizlanmk istemiyorum..tehlikeli donemi atlattim ama insan hep korkuo yaa..yarinda dr a gidicem..salgin var hastaneler mikrop yuvasi ne yapcaz yaa Allah hepimizi korusun..dikkat edin kendinize arkadaslar:KK49:

selam kızlar..

ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim. :KK52::KK52::KK52:
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.:KK14:
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu. :KK53::KK53:

yaaaaaa süper bi haber dahaaaa! çoook sevindim, çooook mutlu ol Allah tamamına erdirsin inşallah. Bizim için de dua ettttt :)):KK52:

yaa demedik mi sana bacağı içerde kalır diye baak gördün mü :) oh ohh pek sevindim valla allah sağ salim hayırlııyla kucağına almayı da nasip eder inş.
haa bu arada hamileliğine çok sevindim... nedenn ?? bir duacı daha çıktı bize çünküüü :))))
dualarınızı eksik etmeyin kızlar ne olur...
zor zamanlar geçiriyorum ne olur dua edin....
iyi akşamlar hepinize

X