- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.501
Kizlar ne haber ???? Bn yurtdisindan yaziyorum size camım cok sıkılmış...
hoş geldin tatlım.nerden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ne haber ???? Bn yurtdisindan yaziyorum size camım cok sıkılmış...
bozuk seni.yorgunum ben.sen?
Hosbulduk :) arap ulkesinde kuweyt'te yasıyorummm arada gırıyorum buraya ama yazmıyordum sızlere katılıyım dedım.. Mart ayında Allah ızın verırse calısmalara baslamak için can atıyorummmm sızlerleee yurumek istiyorummm cunku burda cok yalnızım sen nerden canım ?hoş geldin tatlım.nerden?
ne yapim tatlım ya adetim bitsede çift günlerde çalışma yapsam diye bekliyorum bebiş ne yapıyor canım bir daha ne zaman gideceksin doktora?
bu seferde tek günlerde çalışırsan konuşma benimle
salı veya çarşamba gideceğim doktora canım
Hosbulduk :) arap ulkesinde kuweyt'te yasıyorummm arada gırıyorum buraya ama yazmıyordum sızlere katılıyım dedım.. Mart ayında Allah ızın verırse calısmalara baslamak için can atıyorummmm sızlerleee yurumek istiyorummm cunku burda cok yalnızım sen nerden canım ?
bu sefer çift günlerde çalışacağım canım merak etme,gecelikte giyeceğim belki bende hamile kalırım mujum ve hep nasip adet oldu mu,haberin var mı canım?
bende şu an 6+3 üm işte.benim göğüslerde de baştan beri aman aman ağrım yok
yiyorumda şükür ama tatsız tuzsuz.günde 2,5 3 lt ye yakın su içiyorum.
bugün bulantım pek olmadı sofrada bir yemişim sorma
geçmiş olsun sanada tatlım.şükür zor
Elifcim pek konusmka istemiyorsanız araniSan çıkabili ama kimseden bana ses yok yada ben görmüyorum neyse kusura bakmayın rahatsız etmiyim ben boraz icine kapanil bor insan olduğum için
mujum oldu ama hepnasip kayıp ortalarda yok
Nısan, mayıs aylarında basladık calısmalara adetlerım ıkısınde de gecıktı umutlandım malesefkı sonra kırmızılar geldı, sonra ıltıhap için doktora gıttım ve bunları dıle getırınce kan testı ıstedı bırde ne gorelım prolaktınım 2000 'nın ustunde. bukadar yuksek cıkmasının sebebıde kafamdakı adenom 7 aydır ılac ıcıyorum mart ayına kadarda ıcecem. Insallh o vakte kadar ıstedıgımız sonucu alırımmm ve bnde calısmalara baslarımm...ben izmirden.neden martta?
yazdıklarına cevap veriyoruz
Sağol canım atlattık çok şükür. .tamamiyle yok olmasada eskisine nazaran çok iyiyim maşallah. .snnde yok olur inşallah en kısa zamanda..çok su icmen cok iyi..bende su ictim baktım bulantı dahada azaldı..susuz kalmakta bulantı yapio..ben kusuom die icmiodum idrar yolu enf olunca mecbur likir likir ictim..baktim daha iyiyim..idrar yolu enf da bulantilarimi arttirmis olabilir tabiibende şu an 6+3 üm işte.benim göğüslerde de baştan beri aman aman ağrım yok
geçmiş olsun sanada tatlım.şükür zor zamanlar bitmiş senin
bende şu an 6+3 üm işte.benim göğüslerde de baştan beri aman aman ağrım yok
geçmiş olsun sanada tatlım.şükür zor
Elifcim pek konusmka istemiyorsanız araniSan çıkabili ama kimseden bana ses yok yada ben görmüyorum neyse kusura bakmayın rahatsız etmiyim ben boraz icine kapanil bor insan olduğum için
Bnde yenıyım burda gel beraber kaynasalımm.. Aynen bnde zor bır ınsanın ve yurtdısında yasadıgımdan dolayı içine kapanık bır hale geldımm..
hmm inş bu ay hep birlikte hamile kalırız.benim ablam bu ay tüp bebek yaptırıyor diğer ablam 2.bebeğini doğuracak ailede bebek çalışmaları var bu ay belki de ablamla aynı ay hamile kalacağız
Sağol canım atlattık çok şükür. .tamamiyle yok olmasada eskisine nazaran çok iyiyim maşallah. .snnde yok olur inşallah en kısa zamanda..çok su icmen cok iyi..bende su ictim baktım bulantı dahada azaldı..susuz kalmakta bulantı yapio..ben kusuom die icmiodum idrar yolu enf olunca mecbur likir likir ictim..baktim daha iyiyim..idrar yolu enf da bulantilarimi arttirmis olabilir tabii
Bulantilar azalinca aynen senin gibi oldum bi yedim ki şaşırdım bole giderse yandim die..hmn dizginleri vurdum tabii..bu hafta 3. Ayim doldu cok şükür. .4. Aya giris yapcaz..yuruyuslere başladım. .yediklerime dikkat ediyorum
kırklarınız karışacak kız.aralıklı yapaydınız bebeklerin kıymeti olmaz o ne öyle anacığın kime koşacağını şaşar