• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Hep buralardayım canım geliyorum takip ediyorum sizi..ama yazmıyorum..bikaç kez yazdım ama sizin heyecanlı sohbetiniz arasında kaynadı hep..bende yazmadım muhabbeti bozmayayım die:9: ama hep ugruyorum girdikce..ugramasam nerden bilicem kiz seni..bakiorum hamile kalan var mi kimler kaldi falan ama tabii topikten tanidigim isimlere bakiorum..sonradan eklenenleri bilmiyorum varsa onlarida tebrik ediyorum...

Canim bulantilarin icin sana bikac tavsiyem var bende ise yaradı ..sende dene ..zencefilli şeker naneli sakiz..inanilmaz fayda gordum..sekeri midem bulaninca 15 dk emdim 2-3 saat midem bulanmadi kusmam kesildi yemek yemeye başladım baktim yine bulandi yine 1 tane gunde 3 tane emdim 1 haftaya kalmadi inanilmaz azaldi..simdi arada bi hafif oluo ama o cektiklerimin yaninda hic..hafifoluncada sakiz atiom agzima ama artik beslenebiliorum yani su bile icemiodum o kdr berbattım
Biliosundur belki kizimi okula dershaneye tasiorum haftanin her gunu yollarda perisan oluodum..o sekerden sonra her yere rahat gider oldum..paketin icinde hala var bitmeden bmm bulantilar bitti bi daha kullanmadim..tavsiye ederim cnm bi dene ins iyi gelir:54:

canim gel yaz olmuyor sens'z buralar

benim bulantım bir şey yiyemeyecek kadar değil kusmuyorum da ama sanki midem de öküz var çıkarsam rahatlayacağım.bütün yediklerim boğazımdan çıkmak istiyor ama çıkamıyor gibi ve yiyecekleri görünce midem kalkıyor.yiyorum ama zorla.süt içemiyorum artık mesela.bugün naneli şeker aldım azaldı biraz
ama belirtileri azalip yada bitip bebeğinin ölüm haberlerini alanları duydukça varın bulansın.orda olduğunu biliyorum en azından diyorum

selinays cım yarın okurum tatlım cevabını
eşim yattı benimde çok uykum geldi
daha yatsı namazı kılacağım yarında iş var:16::16:

canim gel yaz olmuyor sens'z buralar

benim bulantım bir şey yiyemeyecek kadar değil kusmuyorum da ama sanki midem de öküz var çıkarsam rahatlayacağım.bütün yediklerim boğazımdan çıkmak istiyor ama çıkamıyor gibi ve yiyecekleri görünce midem kalkıyor.yiyorum ama zorla.süt içemiyorum artık mesela.bugün naneli şeker aldım azaldı biraz
ama belirtileri azalip yada bitip bebeğinin ölüm haberlerini alanları duydukça varın bulansın.orda olduğunu biliyorum en azından diyorum
6. Haftada ole oluo bnmde snn gibi azdi 7. Haftaya bi girdim aman allahim..ins snn ole olmaz..iste o reflu gibi yiyeceklerin gelmeside kesilio..rahat edersin..bulantin gitsin cnm goguslerden anliosun nasilsa..bnm de sekerden sonra azalinca dedigin gibi panik oldum ama gogusler cok hassas ordan anliosun yani..zaten arada bulanti gelio tamamen gitmio ama en azindan kusturcak yada guni berbat etcek kdr degil..ben 1 tostu koca gun bitiremiodum 7 . Haftada..kemir allah kemir icim almiodu beslenemiodum..su icemiodum ve su icemedigimden idrar yolu enf oldum ve suyla gecirdim cok sukur..ilac vermio dr lar

kızlar bende bu ay hamıle kalmak ıstıyorum egerkı adet olursam bı karısım hazırladım onu ıcıcem cok faydasını goren olmus

yasım 26 2 sene oldu be bekleyelı

Son düzenleme:
cok gecmıs olsuuuuun.hakkımızda hayırlısı.[/QUOTE]

canm sanada cok gecmiş olsun sonuc nedr naptn

slm hanımlar bayadır giremedim siteye hasta oldun ben yeni bat 24 ocak ama bişey dicem benım annemde hamıle kalamıyomuş babaannem belini çekmiş o ay hamile kalmış bugun bende belimi çektirdim acımıyoda zaten masaj yapıyo gibi :1: bakalım bu da bi umut dua edın bana lütfen yaaaaa:18:

nasıl bi karışım o 15 aydır bende beklıyorum hiç bi sorun yok ama olmuyo bu ay belimi çektirdim merak ettım karışımını ?

canm bı yemek kasıgı keten tohumu 1 yemek kasıgı corek otu 1 yemek kasıgı tarcın 30-35 tane karanfıl hepsını cekıp balla karıstrıp adetın ılk gunu baslayp 20 gun boyunca ac karnına 1 tatlı kasıgı yıyosun yumurtalıklaraa cok fayda saglıyomus hamıle kalan bı arkadasım var onlardada hıc bı sorun yoktu

Back