• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ah ah o hep sabırlı olmak lazım esım varikosel amelıyatı oldu bakalım sımdı onu beklıyoruz

canım benim eşimede dr varikosel ameliytı dedi ama daha olmadı,eşimin solda 2,3 mm genişlemesi var spermdede ileri hareketlilikte az düşüklük var sizde nasıl çıkmıştı meydana ?

canm bı yemek kasıgı keten tohumu 1 yemek kasıgı corek otu 1 yemek kasıgı tarcın 30-35 tane karanfıl hepsını cekıp balla karıstrıp adetın ılk gunu baslayp 20 gun boyunca ac karnına 1 tatlı kasıgı yıyosun yumurtalıklaraa cok fayda saglıyomus hamıle kalan bı arkadasım var onlardada hıc bı sorun yoktu

yaptım geçen ay onu ama çörek otunu ezmeden koyunca yiyemedim :1::1::1:

canım benim eşimede dr varikosel ameliytı dedi ama daha olmadı,eşimin solda 2,3 mm genişlemesi var spermdede ileri hareketlilikte az düşüklük var sizde nasıl çıkmıştı meydana ?

canm doktor elle muayane etti snra ultroson cektırdık sperm tahlılıde dusuk cıktı bakalım 2 ay olcak amelıyat olalı

5 aylık evliyim :) yeni katıldım aranıza 29 yaşımdayım

hoş geldin tatlım...mesajı okuduktan sonra sağ alt köşede alıntı ile cevapla kısmı var canım oraya tıklarsan yazdığın cevabı kime yazdığını anlarız tatlım iletişim açısından daha iyi olur...bende 26 yaşındayım 2yıl 2 aydır bebek istiyoruz...

Son düzenleme:
hoş geldin tatlım...mesajı okuduktan sonra sağ alt köşede alıntı ile cevapla kısmı var canım oraya tıklarsan yazdığın cevabı kime yazdığını anlarız tatlım iletişim açısından daha iyi olur...bende 26 yaşındayım 2yıl 2 aydır bebek istiyoruz...

Allah sana hayırlısıni versim cnm
Bende düşük yaptim hani kimyasal gebeymis kismet bolemis ama ama allaha Şükür bir sorunum yok:)

kızlar kan tahlilim 2 çıktı negatif adetten 2 önce yaptım bugün adetimin 3 günü olmadım erken hamilelik testi yaptım yine çıkmadı hormon testlerimde bi sorun yok sonuç yükselir mi acaba bilgisi olannn:44:

6. Haftada ole oluo bnmde snn gibi azdi 7. Haftaya bi girdim aman allahim..ins snn ole olmaz..iste o reflu gibi yiyeceklerin gelmeside kesilio..rahat edersin..bulantin gitsin cnm goguslerden anliosun nasilsa..bnm de sekerden sonra azalinca dedigin gibi panik oldum ama gogusler cok hassas ordan anliosun yani..zaten arada bulanti gelio tamamen gitmio ama en azindan kusturcak yada guni berbat etcek kdr degil..ben 1 tostu koca gun bitiremiodum 7 . Haftada..kemir allah kemir icim almiodu beslenemiodum..su icemiodum ve su icemedigimden idrar yolu enf oldum ve suyla gecirdim cok sukur..ilac vermio dr lar

bende şu an 6+3 üm işte.benim göğüslerde de baştan beri aman aman ağrım yok
yiyorumda şükür ama tatsız tuzsuz.günde 2,5 3 lt ye yakın su içiyorum.
bugün bulantım pek olmadı sofrada bir yemişim sorma:27:
geçmiş olsun sanada tatlım.şükür zor zamanlar bitmiş senin

kıııııııııııııııııııııııııııız:4:

kızlar kan tahlilim 2 çıktı negatif adetten 2 önce yaptım bugün adetimin 3 günü olmadım erken hamilelik testi yaptım yine çıkmadı hormon testlerimde bi sorun yok sonuç yükselir mi acaba bilgisi olannn:44:

tekrar yaptır belki geç döllenmedir çıkmamıştır

Back