• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

sadece karnım aç biliyorum ama yemek yeme hevesim yok
zayıfladım valla
sen iyi yiyosun heralde :27:

tamam işte o da belirti.içinden yemek gelmiyor midende bir şey varmış gbi
düne kadar yemeyeceğim diye ağlıyordum eşim hadi hadi diye yediriyordu kız

valla 4-5 gündür benimde keyfim yoktu ama bugün açıldı iştahım.korkuyorum:52:
ben geçen doktora gittiğimde unuttuklarımı girdim çıktım sordum adam da bıkmadan cevapladı
belirtim yok dedim ne güze işte dedi en son artık bıktı herhalde.hamile olduğunu unut.normal hayatına devam et dedi:27:

cevap çok iyiymiş :27:
canım ister istemez korkuyoruz zor elde edince her an bişey mi oldu endişesi olacak kim ne derse desin
kedi değiliz ki biri öldü sağ kalanlar bizimdir diyemeyiz :27:
bu böyle devam eder

amin valla.eskileri okusan görürdün.ameliyat olacaktım adet bekliyordum hamile olduğumu öğrendim
umut kesmek yok.rabbimin hikmeti sonsuz

Aaaa gercekten mı? okumadım eskılerı ne amelıyatıymışş aman allahımmm ... Kesınlıkle Allahtan umut kesılmez, zamanı gelmiş ki vermişşş:) gercekten de mucıze bır bebısmısss :)))) :nazar::nazar::nazar::nazar: nazar degmesın sizeee kuzum yaaa sakın korkmaaa Rabbım senın canına katan bebısı korusun :16:

cevap çok iyiymiş :27:
canım ister istemez korkuyoruz zor elde edince her an bişey mi oldu endişesi olacak kim ne derse desin
kedi değiliz ki biri öldü sağ kalanlar bizimdir diyemeyiz :27:
bu böyle devam eder

evet valla inşallah görürüm bebişimi sağlıkla rahatlarım
ağustos topiğinde 2 kişi daha kaybetti bebeğini:43:

tamam işte o da belirti.içinden yemek gelmiyor midende bir şey varmış gbi
düne kadar yemeyeceğim diye ağlıyordum eşim hadi hadi diye yediriyordu kız
ben zayıfladım bile, eşim yemiyosun bebek gelişemiyo diyo ama alakası yokmuş tabi
evet valla inşallah görürüm bebişimi sağlıkla rahatlarım
ağustos topiğinde 2 kişi daha kaybetti bebeğini:43:

inşallah canım inşallah
evet okudum, hacı oraya da bazen yazmak istemiyorum
sadece beğeni yapıyolar bi kısmı var cvplamaya tenezül etimiyi gı :27:

Aaaa gercekten mı? okumadım eskılerı ne amelıyatıymışş aman allahımmm ... Kesınlıkle Allahtan umut kesılmez, zamanı gelmiş ki vermişşş:) gercekten de mucıze bır bebısmısss :)))) :nazar::nazar::nazar::nazar: nazar degmesın sizeee kuzum yaaa sakın korkmaaa Rabbım senın canına katan bebısı korusun :16:

rahimde yapışıklık varmış onun için canım
ama korkuyorum işte bir şey olacak diye çok zor bulduk

kızlar bende kaçtım valla başım çok ağrıyo
bugün bebek için ağladım biraz :59:

hayırlı akşamlar herkese :16:

ben zayıfladım bile, eşim yemiyosun bebek gelişemiyo diyo ama alakası yokmuş tabi

inşallah canım inşallah
evet okudum, hacı oraya da bazen yazmak istemiyorum
sadece beğeni yapıyolar bi kısmı var cvplamaya tenezül etimiyi gı :27:

ben su içiyorum bol bol.bebeğin gelişimi için önemli olduğunu duydum.yanımda sürekli litrelik şişem bardak kullanmıyorum direk dikiyorum tepeme

ben demiştim onları sevmedim diye.dediklerimi yabana atmaaaaaaaa:27:

Son düzenleme:
ayyy ne güzel ne kadar özeniyorum.ben geçen bayaa öncelerden hamile kıyafetleri almaya başlamıştım.
ben güyya o zaman hamile kalacaktım hamile kıyafetlerim uzun kollu olması lazım diye kısa kolluyu geri göndermiştim:27:
şimdi bana kısa kollu lazım.inşallah bende gelirim o zamanlara.almadım daha pantalon filan.ne olur ne olmaz diye
Canim seninde 1-1 bucuk aya cikar karnin..Ben genelde bol giyimi sevdigim icin ustum icin iki bluz aldim sadece o da yaza dogru giyerim diye..su an zaten montu çektiğin icin uzerine pek bisi belli olmuo..ama lcw den kollari kivrilan bluzdan aldim hem kis hem yaz kullanabilirsin..Hamile pantolonlarinin gobek kismi penye olan bi kot aldim..cok rahat..onde potluk yapmio..o belden lastikliler onde kotu goruntu yaratio..beli penye olanlari tercih et cnm..
Benide araniza alirmisiniz? Bat ne oluyor?
H g cnm..bat=beklenen adet tarihi demek..

Canim seninde 1-1 bucuk aya cikar karnin..Ben genelde bol giyimi sevdigim icin ustum icin iki bluz aldim sadece o da yaza dogru giyerim diye..su an zaten montu çektiğin icin uzerine pek bisi belli olmuo..ama lcw den kollari kivrilan bluzdan aldim hem kis hem yaz kullanabilirsin..Hamile pantolonlarinin gobek kismi penye olan bi kot aldim..cok rahat..onde potluk yapmio..o belden lastikliler onde kotu goruntu yaratio..beli penye olanlari tercih et cnm..

H g cnm..bat=beklenen adet tarihi demek..

canım benm göğüsleri de elledim bir şey yok.benim bebiş gitti herhalde:43:

KIZLAR ADETİME 3 4 gün var ekte de ovulasyon testim var yorumlar mıısınız? daha önce kullanan var mı ?

Eklentiler

• $TES.jpg
    $TES.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 22
canım benm göğüsleri de elledim bir şey yok.benim bebiş gitti herhalde:43:
Aaaaa ne biçim düşünceler bunlar aşkolsun..düşünme böyle..ne dedim az önce ilk gebeligimde olmadi dedim herkeste olcak die bi kural yok kotu dusunme cnm bnm..hersey yolundadir Allah'in izniyle..rabbime emanetsiniz...
KIZLAR ADETİME 3 4 gün var ekte de ovulasyon testim var yorumlar mıısınız? daha önce kullanan var mı ?
Canim bu gebelik testi pozitif..bnmde boleydi..adetime 3 gun kala..ins hyrli hbrlerle gelirsin

Back