• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Nısan, mayıs aylarında basladık calısmalara adetlerım ıkısınde de gecıktı umutlandım malesefkı sonra kırmızılar geldı, sonra ıltıhap için doktora gıttım ve bunları dıle getırınce kan testı ıstedı bırde ne gorelım prolaktınım 2000 'nın ustunde. :( bukadar yuksek cıkmasının sebebıde kafamdakı adenom :( 7 aydır ılac ıcıyorum mart ayına kadarda ıcecem. Insallh o vakte kadar ıstedıgımız sonucu alırımmm ve bnde calısmalara baslarımm...

Senınde bebıs yenı gelmişşşş :))) ınsallh saglıklı bır hamılelık gecırır ve 9 ay sonunda kucagına alırsın..:16:

geçmiş olun tatlım en kısa zamanda tedaviyi bitirip :49: olursun inşallah
benim bebiş mucize olarak geldi şükür.inşallah iyidir sununa kadar benimle olur:nazar:

baştan beri mi öyle yeni mi öyle oldu?
En baştan beri öyleydi. .zaten ilginç dogunluk ve heryeri kapsayan ağrı beni suphelendirmisti..gittikçe daha da ağırlaştı..uçları inanılmaz hassas..feci ya nasıl anlatayım baya buyudulerde esim bile farketti..hacmide uclarida buyudu..bu hafta koyulasmada basladi..ilk gebeligimde boyle degildi mesela agri olmadı

hayırlı akşamlar bacılar

mehmetelif nasıl gidiyo baken hamişlik
jongoil bacım sen ne zaman adet oldun ya :43:

canım ben bu ay 2 gün erken oldum ya normalde 1 ocak adet olmam gerekirken 30 aralık oldum:14: sen ne yapıyorsun bacım nasıl gidiyor hamilelik?

Kizlar kimw yazacagimi sasirdim kendi kendimemj yazdim annamdkm diycek bişey yok

Cok karışık buralarda nersen yazacam nasil cebap verecem bilemedim ki :44:

Son düzenleme:
canım ben bu ay 2 gün erken oldum ya normalde 1 ocak adet olmam gerekirken 30 aralık oldum:14: sen ne yapıyorsun bacım nasıl gidiyor hamilelik?

kıyamam sana kuzum ya, olacak inşallah Rabbim bekletmesin hayırlı kılsın tez zamanda
bebeğin kalp atışları yavaşmış canım, doktor pek olumlu konuşmadı, salıyı bekliyorum

Kizlar kimw yazacagimi sasirdim kendi kendimemj yazdim annamdkm diycek bişey yok

Cok karışık buralarda nersen yazacam nasil cebap verecem bilemedim ki :44:

tatlım demin sana anlatmıştım...kime cevap yazmak istiyorsan mesajı okuduğun kişinin sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla kısmına tıklayıp cevap yazacaksın...

allaha şükür canım
bulantı olduğunu yeni anladığımşey bugün yoktu tedirgin oldum
sende ne var ne yok?

herkes ne belirtiler sayıyo ay bende hiç yok, yok yemek yapamıyorum felan diyolar ben mutfaktan çıkmıyorum
tekrar ne zaman gideceksin kontrole

Evet canım çıktı. .Özellikle bu hafta daha belirgin..eski kıyafetlerimi esofmanlarimi giyemiyorum sıkıştırıyor ..hamile giyime başladım. .:49: rahatlık varmış. .

ayyy ne güzel ne kadar özeniyorum.ben geçen bayaa öncelerden hamile kıyafetleri almaya başlamıştım.
ben güyya o zaman hamile kalacaktım hamile kıyafetlerim uzun kollu olması lazım diye kısa kolluyu geri göndermiştim:27:
şimdi bana kısa kollu lazım.inşallah bende gelirim o zamanlara.almadım daha pantalon filan.ne olur ne olmaz diye

En baştan beri öyleydi. .zaten ilginç dogunluk ve heryeri kapsayan ağrı beni suphelendirmisti..gittikçe daha da ağırlaştı..uçları inanılmaz hassas..feci ya nasıl anlatayım baya buyudulerde esim bile farketti..hacmide uclarida buyudu..bu hafta koyulasmada basladi..ilk gebeligimde boyle degildi mesela agri olmadı

benimde sadece uçlarında ağrı var oda dokununca filan
işyerinde filan aman duruyor mu diye elliyorum bazen herşeyi unutup:27::27:

geçmiş olun tatlım en kısa zamanda tedaviyi bitirip :49: olursun inşallah
benim bebiş mucize olarak geldi şükür.inşallah iyidir sununa kadar benimle olur:nazar:

Tesekkur ederımm..:) amin inşllhhh..
Annesı, bu mucıze bebk inşllh senle sonuna kadar olurr..:nazar: Rabbımm saglıkla kucagına almanı nasıp etsınn :) inşllh bnde bu mucızeyı uasarım kuzum cok ıstıyorum cunku..

herkes ne belirtiler sayıyo ay bende hiç yok, yok yemek yapamıyorum felan diyolar ben mutfaktan çıkmıyorum
tekrar ne zaman gideceksin kontrole

valla 4-5 gündür benimde keyfim yoktu ama bugün açıldı iştahım.korkuyorum:52:
ben geçen doktora gittiğimde unuttuklarımı girdim çıktım sordum adam da bıkmadan cevapladı
belirtim yok dedim ne güze işte dedi en son artık bıktı herhalde.hamile olduğunu unut.normal hayatına devam et dedi:27:

Annesı, bu mucıze bebk inşllh senle sonuna kadar olurr..:nazar: Rabbımm saglıkla kucagına almanı nasıp etsınn :) inşllh bnde bu mucızeyı uasarım kuzum cok ıstıyorum cunku..

Allah gönlüne göre versin canım

amin valla.eskileri okusan görürdün.ameliyat olacaktım adet bekliyordum hamile olduğumu öğrendim
umut kesmek yok.rabbimin hikmeti sonsuz

Back