- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.441
yeni yılımız hepimize hayırlı uğurlu veee booooooll bebiş haberleriyle gelsin inşallah.rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin ins
Arkadaşlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni yılımız hepimize hayırlı uğurlu veee booooooll bebiş haberleriyle gelsin inşallah.rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin ins
Hos buldum elifcim nasilsiniz galiba hamilesiniZ ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INS.
Amin ins. Darisida bana olur ins. Kısmet herşey galiba listeyi bitirtiniz devami yoksa kapatiyim elif :)
Yani sizin topik bitti diye
Gidiyormusun mehmet elif
Yasim 29 bat23 ocak elifcim:)
iyi geceler kızlarrrrr![]()
hoş geldin de ben de gidiyordum.görüşürüz![]()
Hep buralardayım canım geliyorum takip ediyorum sizi..ama yazmıyorum..bikaç kez yazdım ama sizin heyecanlı sohbetiniz arasında kaynadı hep..bende yazmadım muhabbeti bozmayayım diecanım amin ende inşallah ama nerelerdesin?
neden girmiyorsun artık![]()
Canim bulantilarin icin sana bikac tavsiyem var bende ise yaradı ..sende dene ..zencefilli şeker naneli sakiz..inanilmaz fayda gordum..sekeri midem bulaninca 15 dk emdim 2-3 saat midem bulanmadi kusmam kesildi yemek yemeye başladım baktim yine bulandi yine 1 tane gunde 3 tane emdim 1 haftaya kalmadi inanilmaz azaldi..simdi arada bi hafif oluo ama o cektiklerimin yaninda hic..hafifoluncada sakiz atiom agzima ama artik beslenebiliorum yani su bile icemiodum o kdr berbattımbulantılarımla baş edebilsem ekleyeceğim canım