• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yeni yılımız hepimize hayırlı uğurlu veee booooooll bebiş haberleriyle gelsin inşallah.rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin ins
Arkadaşlar:)

canım amin ende inşallah ama nerelerdesin?:47:
neden girmiyorsun artık:47:
Hep buralardayım canım geliyorum takip ediyorum sizi..ama yazmıyorum..bikaç kez yazdım ama sizin heyecanlı sohbetiniz arasında kaynadı hep..bende yazmadım muhabbeti bozmayayım die:9: ama hep ugruyorum girdikce..ugramasam nerden bilicem kiz seni..bakiorum hamile kalan var mi kimler kaldi falan ama tabii topikten tanidigim isimlere bakiorum..sonradan eklenenleri bilmiyorum varsa onlarida tebrik ediyorum...
bulantılarımla baş edebilsem ekleyeceğim canım
Canim bulantilarin icin sana bikac tavsiyem var bende ise yaradı ..sende dene ..zencefilli şeker naneli sakiz..inanilmaz fayda gordum..sekeri midem bulaninca 15 dk emdim 2-3 saat midem bulanmadi kusmam kesildi yemek yemeye başladım baktim yine bulandi yine 1 tane gunde 3 tane emdim 1 haftaya kalmadi inanilmaz azaldi..simdi arada bi hafif oluo ama o cektiklerimin yaninda hic..hafifoluncada sakiz atiom agzima ama artik beslenebiliorum yani su bile icemiodum o kdr berbattım
Biliosundur belki kizimi okula dershaneye tasiorum haftanin her gunu yollarda perisan oluodum..o sekerden sonra her yere rahat gider oldum..paketin icinde hala var bitmeden bmm bulantilar bitti bi daha kullanmadim..tavsiye ederim cnm bi dene ins iyi gelir:54:

Back