• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

papatya.. sevdum..
ben bu gün hiç giremiyom..kızım çok hastalandı..boğazı şişmiş yine..okulada gitmedi..onunla ilgileniyom..
sizleri seviyom..çalışmalara başladık..artık akşamı sabahı yok..tutduğum yerde çalışıyom :27::27::27::27::27::27::27:
öptüm hepinizi:54::54::54::54::54:

papatya.. sevdum..
ben bu gün hiç giremiyom..kızım çok hastalandı..boğazı şişmiş yine..okulada gitmedi..onunla ilgileniyom..
sizleri seviyom..çalışmalara başladık..artık akşamı sabahı yok..tutduğum yerde çalışıyom :27::27::27::27::27::27::27:

oyy guzum geçmiş olsun canım allah rahatlık versin iyi bak kızıma..sende bol bol çalış haa:16::16::16: bizde bugün bebişi gördük teysesi kalp atışınıda duyduk:49::49::49: seni çokkkkkkk:54::54::54::54::54:

guzucuğum sen nerelerdesin özledim kıss seni sen zahır beni heççç özlemiyon:43::43::43::43::43:

canım sen kalp atısını kacıncı haftada duydun benım yarın randewum war 6hafta 3gunluk duyarmıyız acaba cok heyecanlıyım bazı seyler okuyorum etkılenıyorum

papatya.. sevdum..

canım geçmiş olsun Rabbim şifalar versin :26::26::26:

papatya.. sevdum..

ah kıyamam cok gecmıs olsun.allah şifa versin canım

:nazar:canım tebrik ederim..hayırlı olsun:49:Allah tamamına erdirsin..Sağlıklı bir gebelik dönemi geçir sağlıkla bebeğini al Kucağına inşallah. ..

aynen oyle sekerım.yanı sanırım oyle.cunku daha teshısım konmadı.ben kendımce arastırıp teshısımsı bısı yaptım kendıme:9: :37:

gecmıs olsun canım.hayırlısıyla dıger aylara bırakacagız artık heyecanlı bekleyısı:emir_bebek:

cok gecmıs olsuuuuun.hakkımızda hayırlısı.

İnşallah canım inşallah rabbim bizede nasip eder

Back