• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

iç guveysınden hallice işte:35: :9:

valla bende bilmiyom:37:
hala kanamam devam ediyor.işte cuma gunu bhcg degerıme baktırcam.dr duruma gore tanı kesınlestırıp işleme baslayacak sanırım:35:
gecen cuma 174 du.bu cuma 600ü gecmesi gerekiyormus.sanırım deger o kadar yukselmemıs olur ve dısgebelık tanısıyla mudahale edılır dıye dusunuyorum kendımce.
dusuk oldugunu dusunmuyorum cunku normal adetten bıle daha akıcı bı akıntı bu.yanı pıhtılı vs hıııc degıl.su gıbı.normal adette bile su gıbı olmaz tam.dusukte dahada pıhtılı olur dıye dusunuyorum.o yuzden dusuk oldugunu sanmıyorum.canım.
amaaaaan neyse hıııc kafama takmıyorum valla enteresan:9:

cnm çok geçmiş olsun...önümüzdeki maçlara bakacaz artık :29::29::29::29::29::29::29::29:

bende teraziyim :27:
boşa para veriyorum gibi geliyor bana özel:51:

oranın sartları nasıl bılmıyoum ama burada ben devlete kıst ıcın bebek ıcın kac defa gıttım bı yumurta takıbı ypmadılar dogru duzgun bırsey demedıler yasadıgım yer esımın gorev yerı sıvastayım merkezde hemde devlet hastanesındekı tum kadın dogumculara gıttım komsumda gıdıyor hanı ımzamdakı bebek ıcın ama aynı dogru duzgun soyle boyle demıyor daha kalp atıslarını dınletmedıler bılıyormusunz 22 lıra verıp gıdıyorum mecbur özele:20:

merhaba kızlar benimde bat bugun dü olmadım beyaz akıntım var ara ara sarıya dönüyor hiç regl ağrım yok göğsüm acıyo içinde bi top var sanki ama dün test yaptım negatif döngüm 31 gün acaba ondan mı çıkmadı diyorum bilmiyorum :((((

merhaba kızlar benimde bat bugun dü olmadım beyaz akıntım var ara ara sarıya dönüyor hiç regl ağrım yok göğsüm acıyo içinde bi top var sanki ama dün test yaptım negatif döngüm 31 gün acaba ondan mı çıkmadı diyorum bilmiyorum :((((

kan testi yaptır sen bence:49::49:

iç guveysınden hallice işte:35: :9:

valla bende bilmiyom:37:
hala kanamam devam ediyor.işte cuma gunu bhcg degerıme baktırcam.dr duruma gore tanı kesınlestırıp işleme baslayacak sanırım:35:
gecen cuma 174 du.bu cuma 600ü gecmesi gerekiyormus.sanırım deger o kadar yukselmemıs olur ve dısgebelık tanısıyla mudahale edılır dıye dusunuyorum kendımce.
dusuk oldugunu dusunmuyorum cunku normal adetten bıle daha akıcı bı akıntı bu.yanı pıhtılı vs hıııc degıl.su gıbı.normal adette bile su gıbı olmaz tam.dusukte dahada pıhtılı olur dıye dusunuyorum.o yuzden dusuk oldugunu sanmıyorum.canım.
amaaaaan neyse hıııc kafama takmıyorum valla enteresan:9:

o kadar bekledin dölledin ama yanlış yere gtti:43:

oranın sartları nasıl bılmıyoum ama burada ben devlete kıst ıcın bebek ıcın kac defa gıttım bı yumurta takıbı ypmadılar dogru duzgun bırsey demedıler yasadıgım yer esımın gorev yerı sıvastayım merkezde hemde devlet hastanesındekı tum kadın dogumculara gıttım komsumda gıdıyor hanı ımzamdakı bebek ıcın ama aynı dogru duzgun soyle boyle demıyor daha kalp atıslarını dınletmedıler bılıyormusunz 22 lıra verıp gıdıyorum mecbur özele:20:

25 lira bir şey değil ki.bizim buralar daha pahalı
üstelik herşeyi de yapıyorlar devlette şükür

kızlar yeni yılımız hepimize hayırlı uğurlu veee booooooll bebiş haberleriyle gelsin inşallah.rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin.
bu arada benim bu ayki beklentim suya düştü :( yeni bat : 29.01.2014 :2:

Elifcim kırmızı kart yedim yeni bat 2 şubat regl 3. Günü yumurta takibi için dr gidiyorum hayırlısı olsun inşallah

o kadar bekledin dölledin ama yanlış yere gtti:43:
aynen oyle sekerım.yanı sanırım oyle.cunku daha teshısım konmadı.ben kendımce arastırıp teshısımsı bısı yaptım kendıme:9: :37:

Elifcim kırmızı kart yedim yeni bat 2 şubat regl 3. Günü yumurta takibi için dr gidiyorum hayırlısı olsun inşallah
gecmıs olsun canım.hayırlısıyla dıger aylara bırakacagız artık heyecanlı bekleyısı:emir_bebek:
bende kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın beklenmeyen adet tarıhı en erken 12 ocak

cok gecmıs olsuuuuun.hakkımızda hayırlısı.

bende bu sabah 2014 ün ilk hastası olarak saglık ocagımda kanımı verdım:9:
canım hemsırem '2014 un ilk hastası olarak hosgeldın.umarım hayırlı olur''dedi:9:

bakalım gecen hafta 174 cıktı.bu haftakı sonucumuda yarın verecekler.
bakalım sonucum ne cıkacak ve dr cugum ne diyecek bana.
bu arada kanamam aynen devam ediyor.ped kalmadı evde:30:sabah hemen gidip 3 paket aldım:9:

bana anca dayanacak gibi:9:

bende bu sabah 2014 ün ilk hastası olarak saglık ocagımda kanımı verdım:9:
canım hemsırem '2014 un ilk hastası olarak hosgeldın.umarım hayırlı olur''dedi:9:

bakalım gecen hafta 174 cıktı.bu haftakı sonucumuda yarın verecekler.
bakalım sonucum ne cıkacak ve dr cugum ne diyecek bana.
bu arada kanamam aynen devam ediyor.ped kalmadı evde:30:sabah hemen gidip 3 paket aldım:9:

bana anca dayanacak gibi:9:
geçmiş olsun cnm..nasipten bende haber alamadım papatyada merak ediyo..:24::24::24::24::24:

Back