Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

iştee ben de bundan bahsediyorum.

canım geçmiş olsun. bende de kist olmuştu. adetim 10 gün gecikti ama adetle atıldı o ay. merak etme hemen ameliyat edilmez canım adetle atarsın büyük ihtimal. benimki de 4 cm ye yakındı...

ben bu ay kistlerim içi n soğan suyu içicem, sende dene yıllardır yapılan iyi bi tedavi yöntemi sonuçt

evet soğan suyu işe yarar bence de. ben de daha adet olmadan önce tesadüfen öğrenmiştim. soğan suyu içtin 3- 5 gün. devam edicektim ama midem bulandı içemedim artık. bence dene...

Kızlar kızlar gelem miiii
Yanağızdannn öpem miiii
Siz kocanızın koynundaaaa
Ben soğuktan ölem miii?????
Koca işe gitti yine adam zaten bi haftadır yurtdışında geldiğinden beri de gececi çalışıyo... Karnım şiş patlıcam sanıyorum.. Evde tek başınayı oynuyorum günlerdir....

Son düzenleme:
Az önce ateşimi ölçtüm dil altından 37.4 girçekten ii değilim ben karnıma biri bise batırsa sanki fısss diyivercek acayip şiş 3 gündür...

kuzummm bu hafta bende soğuktan ölüyorum eşim gece çalışıyo

doktora ne zaman gidiyosun
kanama devam ediyomu?

canım kanaman devam ediyomu :18::18::18:

kuzummm bu hafta bende soğuktan ölüyorum eşim gece çalışıyo

doktora ne zaman gidiyosun
kanama devam ediyomu?

Mujummmmm özledim kız seniii gel sarılıp yatalım kardeş kardeş
Kanamam bitti sayılır cok azıcık tozpembe sadece.. Ama karnım şişti davul gibi şimdi de ve ateşim yüksek.. Ateşime bakarak en azından adet olmadığını kestirebiliyorum şimdilik...
Haftaya salı randevum var su Amerika'dan gelen doktor amcaylana ne varsa sallıcam torbanın dibini

Bn su salak kanama için doktora gittim ya Cumartesi günü... Kocişim de yurtdışından gelmişti ya o gün ... dedi ki madem sen hastasın biz bişe yapamıcaz en azından ben bi test daha yaptırıyımm...
Neyse yaptırdık o gün... Dün sonuçlar geldi 42 milyon çıkmış cızlarrrrr.... çok mutlu oldummm en azından o baya yüzümü güldürdü..

ohh ne güzel yükselmiş dimi

ohh ne güzel yükselmiş dimi

Aay evet PAPATYAMMM ilk test 7milyondu yıkıldık resmen o zaman yaaa ... 2.test 16milyon çıkmıştı bu da 3. İşte çok duygusallandımmmm... Demek ki besinlerle ciddi anlamda alakası var yaaa ameliyata falan gerek yok morfolojısıde gayet ii ... Çok sevindim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…