• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

iyi akşamlar canım arkadaşlarım..dün giremedim özledim sizi moralim bozuktu iraz bugün dayanmadım hasretinize ...güzel haberler var mı?

canım esımın spermlerı 4 gun yasadıysa ve tutmussa artık yuh derım :27: 13. gun calısma oldu o kadar hala daha da olmadı garıbım atesler ıcınde yatıyor:43:

en fazla 72 saat yaşıyo..ee 15. günğ yumurtan çatlasa bile yeter yani.sen heyecanı bırakma:)

canım hosgeldın.. hayırdır tatlım? ama ne olursa olsun moral bozmak yok:47:

hoşgeldim tatlım hayırdır?sıkmA canını ya...

önemli bi mesele değil hoşlanmadığım bi kızın bizim işe girme durumu vardı ona moralim çok bozulmuştu, şimdilik o ihtimal kalktı ama terkardan gündeme gelirse bende patronuma söyleyecem ya o girecek ya ben çıkacam hoşlanmadığım biriyle aynı çatı altında çalışamam

en son 13. gun yaptık işte :26: kuzummm benım kocam defolu kazıkladılar benı aılesı yaa hıc sorma her ay duzenlı olarak bogaz enfeksıyonu gecırıyor tedavı oluyor ama fazla ıse yaramadı atesı 39 u bıle gecıyor:27:

kız bende öyleydim ama bademciklerimi aldırdım kurtuldum.aldırıverin

önemli bi mesele değil hoşlanmadığım bi kızın bizim işe girme durumu vardı ona moralim çok bozulmuştu, şimdilik o ihtimal kalktı ama terkardan gündeme gelirse bende patronuma söyleyecem ya o girecek ya ben çıkacam hoşlanmadığım biriyle aynı çatı altında çalışamam

hay Allah'ım.inşallah bi daha gündeme gelmez böyle bişey.iş yerinde huzur çok önemli.

hacı senin bebe benimkinden küçük sen pazartesi duycan beni perşembe çağırdı doktor :19:

selam bu aradaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 910982

kız benimki erken döllenme sanırım ama ben kesin duyacağım demedim
inşallah duyarım dedim.ben bat öncesi kan testi yaptırdım ya.2 hafta sonra gel demişti ilçede ki doktor.öbür haftada eylüle gideceğim.her hafta kontrol yani.sen gittin mi hiç doktora

Back