- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.081
diğer arkadaşlara yaz bana yazma
geçen gün çektin gittin hiç veda bile etmedin
anammmmmm kuzum sen hıc mı bıseyı unutmazsın??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende oyle dıyorum ama su dr lar en ıyısını kendılerı bılıyorlar yaa illede once tedavı uygulayacakmıs son care ameliyat dedı.. mayısa kadar bekleyecekmısız
kız benimki erken döllenme sanırım ama ben kesin duyacağım demedim
inşallah duyarım dedim.ben bat öncesi kan testi yaptırdım ya.2 hafta sonra gel demişti ilçede ki doktor.öbür haftada eylüle gideceğim.her hafta kontrol yani.sen gittin mi hiç doktora
hay Allah'ım.inşallah bi daha gündeme gelmez böyle bişey.iş yerinde huzur çok önemli.
benimkini teyze kızım aldı ve iyiki almışız ceviz kadar var dedi hala bademciklerimi saklarım
bugün gittim,keseyi gördü.haftaya kalp atışını dedi. hiç bilgi vermiyolar ya. ben napıcamı bilmiyorum ki
insan oturtur bi anlatır.ne soracağımı da bilemedim ki
doktor yapışıklıkla ilgili ne dedi canım
bugün gittim,keseyi gördü.haftaya kalp atışını dedi. hiç bilgi vermiyolar ya. ben napıcamı bilmiyorum ki
inş tatlım bende ona dua ediyorum....ne var ne yok bakim hamile haberi ya da bat günü bugün olup gebelik testi yapacak kimse yok mu yav..
az daha sabredemedın kuzummmmnoldu size bilmiyom ki
bi selamımı bile almıyonuz hacılar Eki Görüntüle 910998
yokk kızzz bıde saklayamam valla sankı cok guzel hatıraları varmıs gibi
amin canımmm, sizlerin haberini alınca tam olucak sevincim buun her zaman diyorumcanımm hadı gozun aydın.. saglıklı rahat hamılelık gecırırsın ınsallah
hayırlı olsun canım inş kalp atışlarınıda duyarsın...allah sorunsuz bi hamilelik yaşatsın inş..dün gece kızım olduğu gördüm sapsarı saçları masmavi gözleri vardı ne tatlıydı bi görseniz kızlar ya inş en yakın zamanda hamile kalırız
ya canım doğru diyorsun aniden çıkmam gerekti o yüzden ya da neden veda etmeyeyim size aşk olsun...hadi barışalım canım
az daha sabredemedın kuzummmm
anammmmmm kuzum sen hıc mı bıseyı unutmazsın??
noldu size bilmiyom ki
bi selamımı bile almıyonuz hacılar Eki Görüntüle 910998
ben 2 doktora birden gidiyorum ya
ilçede kan testini göstermeye gitttiğimde doktor sezeryana girdi dedi önce sonra doktor geliverdi ayak üstü kan sonucuna baktı folik asit filan dedi.yapışıklığı ve sigara içtiğimi söyledim ben.problem olmaz açılır dedi
9 eylül de de keseyi gördük bir şey demedi.bakalım bu ne diyecek şimdi