• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bende oyle dıyorum ama su dr lar en ıyısını kendılerı bılıyorlar yaa illede once tedavı uygulayacakmıs son care ameliyat dedı.. mayısa kadar bekleyecekmısız :51:

benimkini teyze kızım aldı ve iyiki almışız ceviz kadar var dedi hala bademciklerimi saklarım:27:

kız benimki erken döllenme sanırım ama ben kesin duyacağım demedim
inşallah duyarım dedim.ben bat öncesi kan testi yaptırdım ya.2 hafta sonra gel demişti ilçede ki doktor.öbür haftada eylüle gideceğim.her hafta kontrol yani.sen gittin mi hiç doktora

bugün gittim,keseyi gördü.haftaya kalp atışını dedi. hiç bilgi vermiyolar ya. ben napıcamı bilmiyorum ki
insan oturtur bi anlatır.ne soracağımı da bilemedim ki
doktor yapışıklıkla ilgili ne dedi canım

bugün gittim,keseyi gördü.haftaya kalp atışını dedi. hiç bilgi vermiyolar ya. ben napıcamı bilmiyorum ki

hayırlı olsun canım inş kalp atışlarınıda duyarsın...allah sorunsuz bi hamilelik yaşatsın inş..dün gece kızım olduğu gördüm sapsarı saçları masmavi gözleri vardı ne tatlıydı bi görseniz kızlar ya inş en yakın zamanda hamile kalırız

ben 2 doktora birden gidiyorum ya:32:
ilçede kan testini göstermeye gitttiğimde doktor sezeryana girdi dedi önce sonra doktor geliverdi ayak üstü kan sonucuna baktı folik asit filan dedi.yapışıklığı ve sigara içtiğimi söyledim ben.problem olmaz açılır dedi
9 eylül de de keseyi gördük bir şey demedi.bakalım bu ne diyecek şimdi

canımm hadı gozun aydın.. saglıklı rahat hamılelık gecırırsın ınsallah :16:
amin canımmm, sizlerin haberini alınca tam olucak sevincim buun her zaman diyorum
hayırlı olsun canım inş kalp atışlarınıda duyarsın...allah sorunsuz bi hamilelik yaşatsın inş..dün gece kızım olduğu gördüm sapsarı saçları masmavi gözleri vardı ne tatlıydı bi görseniz kızlar ya inş en yakın zamanda hamile kalırız

aminnn kuzum inşallah inşallah herkes kısa zamanda alır mutlu haberleri
rüyadan sonra gerçek olma ihtimali çok fazla
inşallah öyle güzel,sağlıklı evlatlarınız olur

selamımı almadınız diye küstüydüm bende :31:

ben 2 doktora birden gidiyorum ya:32:
ilçede kan testini göstermeye gitttiğimde doktor sezeryana girdi dedi önce sonra doktor geliverdi ayak üstü kan sonucuna baktı folik asit filan dedi.yapışıklığı ve sigara içtiğimi söyledim ben.problem olmaz açılır dedi
9 eylül de de keseyi gördük bir şey demedi.bakalım bu ne diyecek şimdi

önlemi varsa alsınlar, onların kafasına vura vura hatırlatacaksın
sigara içmek kadar daha nasıl zarar verebilirsin şuan bebeğine

Back