• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sitede gezinirken karbonatla yapılan gebelik testini okudum ve yaptm :) teste göre köpürürse hamilesiniz köpürmez dibe çökerse değilsiniz... veeeeeeeeee bende köpürdü :) bu testi uygulayan varmı doğruluk payı varmı yaaaaaa ?:18::25:

aylar önce benimkide köpürdü ama hamile değildim :27:

bugun saat 1, 1,30 gibi saglık ocagını arayıp bhcg sonucumu sorcam onuda dr.uma ileticem.dısgebelık degıldır umarım dıyecegım ama o zaman kı ıhtımal ne onu bılmıyorum:18:
kan verirken de hemşire dediki
'' ayyy hadı ınsallah pozıtıftır.senelerdir senden haber beklıyorum umarım hamılesındır'' dedı.
o arada yan koltukta kan veren bırı bayan vardı.''ayyyy ınsallah hadı hayırlısı ''dedi.

''ne diyonuz ya.pozıtıfse dısgebelık veya dusuk demektır.kanamam var cunku.umarım pozıtıf degıldır yanı dıyerek verıyorum ben kanı'' dedım.
bı anda uzulduler ya kıyamam.kadın kadını anlıyor ıste:9: :9:

yahu daha önce hamileyim dedin de ben mi kaçırdım:52:

kanda gebelık testı sonucum 174.
25 ustu pozıtıfmıs
benım adetımsı olan o tuhaf donemım adet degılmıs yanı.zaten 1 hafta sonrasında yenıden kanama baslamıstı.bunun ustune dr a gıttım.ultrasonda bakmıstı.
karın altında sıvı bırıkımı var.sol yumurtalıkta 4mm kıst gorunuyor mınık ve onemsız bırkac mıyomun var.demıstı.
dısgebelık suphesıyle kan tahlılı ıstemıstı.pozıtıfse ya dusuk yapıyorsun ya da dıs gebelık teshısı koyup ona gore tedavıne bakıcaz demıstı.
pozıtıfım yanı buyuk ıhtımalle dısgebelık:(
internetten arastırdım dısgebelıge benzıyor.
işin kotusu dıs gebelıkse sayet ılerıkı gebelıklerımde dısgebelık olma rıskım %12-14e cıkıyor:(

yumurtayı dollemeyı bı sekılde becermısız ama bu seferde tupte takılmıs yanı bızımkı:))))

anam yok kııııııııııııııııııııııız tutunmuştur o sana.allahımmmmmmm inşallah tutunmuştur :16::49:

kızlar hayırdır bugüne kadar yaşadığınız adranelin yetmedi galiba size...:4::4:
selam bu arada..

Back