• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

evet bu ay yeni aldım 30 ovülasyon ve 6 gebelik testi. yumurtladığımı öğrenmek en azından içimi rahatlatıyor..
zaten 2 gündür deniyorum ilk aldığım ay 7. günü başlamıştım hep boşa gitti :)))

Bu ay koyu çizgiyi yakaldınmı canım seninle aynı günlerimiz ben yapmadım bu ay.sen bu ay yakaldınmı hangi günler yumurtlama oldu ???

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sitede gezinirken karbonatla yapılan gebelik testini okudum ve yaptm :) teste göre köpürürse hamilesiniz köpürmez dibe çökerse değilsiniz... veeeeeeeeee bende köpürdü :) bu testi uygulayan varmı doğruluk payı varmı yaaaaaa ?:18::25:

cnm nerden buldun bilmiyom ama..benim bildiğim köpürürse kız olur köpürmesse oğlan olur..yani hamile olanlar için

Son düzenleme:
174. doktorumu aradım hastası varmıs.hastası cıkınca sekreter ıletecek.konuscaz bakalım napmak lazımsa gari:14:

tahlilde neye baktıki neyin sonucu bu pek anlamıyorumda :26::26::26:

174 de nedir yaaa
ben anlamadım

kanda gebelık testı sonucum 174.
25 ustu pozıtıfmıs
benım adetımsı olan o tuhaf donemım adet degılmıs yanı.zaten 1 hafta sonrasında yenıden kanama baslamıstı.bunun ustune dr a gıttım.ultrasonda bakmıstı.
karın altında sıvı bırıkımı var.sol yumurtalıkta 4mm kıst gorunuyor mınık ve onemsız bırkac mıyomun var.demıstı.
dısgebelık suphesıyle kan tahlılı ıstemıstı.pozıtıfse ya dusuk yapıyorsun ya da dıs gebelık teshısı koyup ona gore tedavıne bakıcaz demıstı.
pozıtıfım yanı buyuk ıhtımalle dısgebelık:(
internetten arastırdım dısgebelıge benzıyor.
işin kotusu dıs gebelıkse sayet ılerıkı gebelıklerımde dısgebelık olma rıskım %12-14e cıkıyor:(

yumurtayı dollemeyı bı sekılde becermısız ama bu seferde tupte takılmıs yanı bızımkı:))))

25 ustu pozıtıfmıs
benım adetımsı olan o tuhaf donemım adet degılmıs yanı.zaten 1 hafta sonrasında yenıden kanama baslamıstı.bunun ustune dr a gıttım.ultrasonda bakmıstı.
karın altında sıvı bırıkımı var.sol yumurtalıkta 4mm kıst gorunuyor mınık ve onemsız bırkac mıyomun var.demıstı.
dısgebelık suphesıyle kan tahlılı ıstemıstı.pozıtıfse ya dusuk yapıyorsun ya da dıs gebelık teshısı koyup ona gore tedavıne bakıcaz demıstı.
işin kotusu dıs gebelıkse sayet ılerıkı gebelıklerımde dısgebelık olma rıskım %12-14e cıkıyor:(

yumurtayı dollemeyı bı sekılde becermısız ama bu seferde tupte takılmıs yanı bızımkı:))))

ay canım çok üzüldüm ya geçmiş olsun hiç başıma böyle bişe gelmedi :26::26::26:

benım de kesın degıl suanda. ben kendım ınternetten arastırdıgıma gore dısgebelık sanıyorum.henuz dr a ulasamadım.bugun amelıyatları falan vardı.saat 7-8 gıbı ancak doner bana:)
hayırlısı canım bakalım

benım de kesın degıl suanda. ben kendım ınternetten arastırdıgıma gore dısgebelık sanıyorum.henuz dr a ulasamadım.bugun amelıyatları falan vardı.saat 7-8 gıbı ancak doner bana:)
hayırlısı canım bakalım

inş. öyle değildir canımya çok geçmiş olsun iyi akşamlar

25 ustu pozıtıfmıs

annen ablam teyzen benzer durumu yaşamız birileri varmı acaba ? bazen ırsi olabiliyor bu durumlar.

canını sıkmamaya çalış sen pozitif olki durum neyse çabucak düzelsin.

elifim mesela, çok üzülmütü onun rahimde yapışıklık vardı, tedaviye gerek kalmadan hamile kaldı hemde yapışıklığı öğrendiği ay.

benimde kist sorunum var...

üzülme ya üzülme ben ne söylesem boş şimdi

e günün geçmiş ya kuzum senin test niye yapmıyon :26::26:

çünkü 3 ay önce tam 10 gün gecikti

o kadar çok idrar testi yaptım ki hatta tarantula sayesinde kan testide yaptırdım.

sonuç negatiffff,

ben test yapınca daha çok üzülüyorum, negatifi görüp olmayan psikolojimi bozmayım şimdi :D

hayırlısı canım bakalım

fazla araştırıp kendini üzme doktoru bekle sen:20::20::20::20::20:

belki hamilesin bebişide üzme boş yere cadıııııııı

Allahım ya bende neler düşündüm

inş. öyle değildir canımya çok geçmiş olsun iyi akşamlar

annen ablam teyzen benzer durumu yaşamız birileri varmı acaba ? bazen ırsi olabiliyor bu durumlar.

canını sıkmamaya çalış sen pozitif olki durum neyse çabucak düzelsin.

elifim mesela, çok üzülmütü onun rahimde yapışıklık vardı, tedaviye gerek kalmadan hamile kaldı hemde yapışıklığı öğrendiği ay.

benimde kist sorunum var...

üzülme ya üzülme ben ne söylesem boş şimdi

fazla araştırıp kendini üzme doktoru bekle sen:20::20::20::20::20:

belki hamilesin bebişide üzme boş yere cadıııııııı

Allahım ya bende neler düşündüm

sagolun kızlar:))

uzulmemeye calısıyorum kafam zaten bırsuru seyle mesgul.

bakalım hersey ıcın hayırlısı ya.

eşimede yansıtmamak ıcın zaten moralımı yuksek tutuyorum cunku rol bıle yapsam yutmaz bızımkısı:)
benı cooook ıyı tanıyor:))

hepimizin hakkında hayırlısı.
dısgebeysem bıle en azından hamıle kalabılıyormusum deyıp gulup gecerım ben.
dr um bıle zaten ne gamsızsın falan dıyor bana.

şikayetlerimden dolayı ılk gıdısımde daha anlatmadan eeee bebek mı var dedı.
yok beeeeee evren bana vermez .vardır bır bıldıgı:))))dedım gulustuk.e tum muayene ultrason vs de bu guluşme kendımle alay etmeyle gectı.yanı arada kendı ıcıne donunce karamsar gorunsem de aslında hayatı gırgıra alıyorum:))))

Back