• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

amin canımmm, sizlerin haberini alınca tam olucak sevincim buun her zaman diyorum

aminnn kuzum inşallah inşallah herkes kısa zamanda alır mutlu haberleri
rüyadan sonra gerçek olma ihtimali çok fazla
inşallah öyle güzel,sağlıklı evlatlarınız olur

selamımı almadınız diye küstüydüm bende :31:

neyse barışalım gel ama bir daha olmasın:50:

küsen küsene şunlara bak siz bizim kahrımızı çekeceğinize biz sizin çekiyoruz hıh:1::1: hamile insanlar alıngan olur derlerdi de inanmazdım baksanıza şunlara triplere girmişler:1:

gıııı mujum naber özledim valla ...arada gel böyle ya hiç görüşemedik. bu arada başın sağolsun tatlım...

önlemi varsa alsınlar, onların kafasına vura vura hatırlatacaksın
sigara içmek kadar daha nasıl zarar verebilirsin şuan bebeğine

bazı günler hiç içmiyorum bazı günler 2 çekip eşime veriyorum 2 haftada toplasan 3-4 tane içmedim kız:ssz:
yapışıklık açılır dedi birşey olmaz dedi

küsen küsene şunlara bak siz bizim kahrımızı çekeceğinize biz sizin çekiyoruz hıh:1::1: hamile insanlar alıngan olur derlerdi de inanmazdım baksanıza şunlara triplere girmişler:1:

ben dün ağladım baya ama öyle bir ağlama değil değişik bir şey kız bu:53:

inş tatlım bende ona dua ediyorum....ne var ne yok bakim hamile haberi ya da bat günü bugün olup gebelik testi yapacak kimse yok mu yav..

ben varım aslında ama inadım inatttttt yapmıcam test falannn

gıııı mujum naber özledim valla ...arada gel böyle ya hiç görüşemedik. bu arada başın sağolsun tatlım...

valla bende çok özledim ama akşamları gelemiyorummm cansın :16::54:

bat yaz lütfen tatlım:16:

saol elifimmmm dtlu guzum ben iyiyim sen nasılsın:52::52::52::52::52::52: :54::54::54::54::54:
bebişi öp nannn benim için...

henüz bat belirtemiyorum çünkü tüm regl belirtilerim olmasına ragmen halen kırmızıları göremedim...
ve hamileyimmm işteeee yani keşkeeee:1:

yoo ben aslında hiç küsmem ki
üzülmüşümdür ondandır o, ben seni seviyimde ondandı ama beni sevmiyomuşunuz elif öyle dedi arka sayfada :19:

bazı günler hiç içmiyorum bazı günler 2 çekip eşime veriyorum 2 haftada toplasan 3-4 tane içmedim kız:ssz:
yapışıklık açılır dedi birşey olmaz dedi

vücudundan nikotinin arınması için bebek yapmadan 1 yıl önce sigarayı bırakmak gerekiyor
sen 3-4 taneden bahsediyosun

saol elifimmmm dtlu guzum ben iyiyim sen nasılsın:52::52::52::52::52::52: :54::54::54::54::54:
bebişi öp nannn benim için...

henüz bat belirtemiyorum çünkü tüm regl belirtilerim olmasına ragmen halen kırmızıları göremedim...
ve hamileyimmm işteeee yani keşkeeee:1:

okumuştum olmadığını oysa ki özür tatlım ya
bebeği bulsam neler edeceğim bir bilsen ben ne haşin severim
canım test yapsana.benimde tek belirtim adet sancısı gibi ağrıydı:52:

herşeye alınıyorum zaten alıngan bir yapım var ama bu ağlama normal ağlama gibi değil kız.inşallah rabbim sana da nasip eder anlarsın:49:

inş tatlım yakında hamile kalırsam karşılıklı içtem ağlaşırız kız ..burada içimizi dökeriz bir birimize sonra salya sümük ağlarız:1:

okumuştum olmadığını oysa ki özür tatlım ya
bebeği bulsam neler edeceğim bir bilsen ben ne haşin severim
canım test yapsana.benimde tek belirtim adet sancısı gibi ağrıydı:52:

3 ay önceki gecikmeyi hatırlarsın canım ne belirtilerim vardı, o kadar test yaptım

ben test yapınca daha çok üzülüyorum, böykle beklemek daha iyi şimdilik

bebişi bulana kadar beklersin, mucize gibi oldu bebişin senin adına öyle sevindim ki anlatamam
sağlıkla kucağına alıp sağlıkla huzurla büyüt inşallahhh

3 ay önceki gecikmeyi hatırlarsın canım ne belirtilerim vardı, o kadar test yaptım

ben test yapınca daha çok üzülüyorum, böykle beklemek daha iyi şimdilik

bebişi bulana kadar beklersin, mucize gibi oldu bebişin senin adına öyle sevindim ki anlatamam
sağlıkla kucağına alıp sağlıkla huzurla büyüt inşallahhh

evet canım sağol ama inşallah sizin de olur
şimdi de içinde bir umut vardır en azından test yap yoksa umudun da bitsin

Back