• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Evet canım haklısın muhakkak ki Allahım şimdi zamanı değil diyorsa hayırlısı budur. Biz hayırlı olanı bilemeyiz. Çok yürekten istedim ama Allahım ol demedikçe olmuyor işte. Hayırlısı olsun.
Ben sadece bir hafta iki günde bir çalışma yaptım. Belki de yumurtam sonradan çatladı, bilemiyorum. Dediğin gibi adet olana kadar iki günde bir çalışma yapıcam ocakta.
İnşallah sen hamilesindir canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Olmasa bile sen de üzülme oldu mu. Ocakta hiç düşünmeden hayatımıza bakıcaz:)
aynen canım üzülmücem gercekten..ve de düşünmücem..hakkımızda hayırlısı..:54:

Kizlar gunaydin uzun zamandir giremiyodum net paketim bitti bulantilarim hafif hafif.basladi biraz zorlaniyorm sali gunu tekrar kan verdim 17.000 olmus degerim baya ucmus haftaya gidicem doktora bakalim neler oluyo icerde :))) hepinizi cook opuyorum

sen kendin mi kan vermek istedin.benim değerim kaç hiç bilmiyorum.merak etmiştik bizde seni

sen kendin mi kan vermek istedin.benim değerim kaç hiç bilmiyorum.merak etmiştik bizde seni

İnternet paketim bitti canim ondan giremiyorm esimin tlfundan girdim suan:)) doktora onumuzdeki hafta gidicegim icin saglikocangindaki doktor bu hafta icin kan verirsin tekrar bakariz demisti artisi gormek iicin ondan verdim canim baya artmis deger dis gebelik ve ya bos gebelik olsa deger boyle artarmiydi dedim hayir dedi cok guzel cikmis dedi haftaya cuma yada crts gitmeyi dusunuyrm inskalp atislarinida gorurum bulantilarimda basladi :(( sizde durum ne

İlk denememiz tutmadı. Bugün regl oldum.
Hayırlısı olsun.

Elifcim sen benim bat'ımı 23 ocak yapıver:)
İkinci deneme diye yazarsın:)

Bide ben bi daha beklemicem. Akışına bırakıcam artık.
Olacak mı diye düşünmeden, bu aya kadar nasıl rahatsam yine öyle rahat olucam.
Kendimi çok yordum bu ay.
üzülme tatlım ilk ay insan hemen olacak sanıyor. :52: bu arada akışına bırakabilirsen bırak bundan sonra :51: her şeyi öğrendikten sonra akışına bırakılmıyor. yok şimdi yumurtladım yok şuram battı falan diye üretip duruyorsun kafanda :27: en azından ben öyleyim. inşallah tez zamanda alırız kucağımıza bebişleri :49:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sitede gezinirken karbonatla yapılan gebelik testini okudum ve yaptm :) teste göre köpürürse hamilesiniz köpürmez dibe çökerse değilsiniz... veeeeeeeeee bende köpürdü :) bu testi uygulayan varmı doğruluk payı varmı yaaaaaa ?:18::25:

Bugun cift cizgiyi yakaladim hamilelik testinde demek isterdim ama malesef ki ovulasyon testinde.Zaten yakaladim da noldu sanki yine hamile kalamicam bu ay da birsey olmadi cunku calisma yani:43:Bazen olmuyor olamiyor:17::43::43::43:

bugun saat 1, 1,30 gibi saglık ocagını arayıp bhcg sonucumu sorcam onuda dr.uma ileticem.dısgebelık degıldır umarım dıyecegım ama o zaman kı ıhtımal ne onu bılmıyorum:18:
kan verirken de hemşire dediki
'' ayyy hadı ınsallah pozıtıftır.senelerdir senden haber beklıyorum umarım hamılesındır'' dedı.
o arada yan koltukta kan veren bırı bayan vardı.''ayyyy ınsallah hadı hayırlısı ''dedi.

''ne diyonuz ya.pozıtıfse dısgebelık veya dusuk demektır.kanamam var cunku.umarım pozıtıf degıldır yanı dıyerek verıyorum ben kanı'' dedım.
bı anda uzulduler ya kıyamam.kadın kadını anlıyor ıste:9: :9:

bugun saat 1, 1,30 gibi saglık ocagını arayıp bhcg sonucumu sorcam onuda dr.uma ileticem.dısgebelık degıldır umarım dıyecegım ama o zaman kı ıhtımal ne onu bılmıyorum:18:
kan verirken de hemşire dediki
'' ayyy hadı ınsallah pozıtıftır.senelerdir senden haber beklıyorum umarım hamılesındır'' dedı.
o arada yan koltukta kan veren bırı bayan vardı.''ayyyy ınsallah hadı hayırlısı ''dedi.

''ne diyonuz ya.pozıtıfse dısgebelık veya dusuk demektır.kanamam var cunku.umarım pozıtıf degıldır yanı dıyerek verıyorum ben kanı'' dedım.
bı anda uzulduler ya kıyamam.kadın kadını anlıyor ıste:9: :9:

günaydın canım inş. güzel haberler alırsın :26::26:

:52::52::52:Slm kk'nın cadıları :)

bende hala bişey yok bekliyorum sabırsızlıkla reglimi kasıklarımda batma var ilk kez
nasıl ilginç bişeymiş bu batma arkadaş :52:

Back