Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

elifcim moralini bozma tüplerde genişleme diyosunya onunda mutlaka bi tedavisi vardır cnm en azından teşhis koyuldu ona görede tedavi uygular dr lar iyi haberler alırsın inş. bugün dr a gidicektin dimi güzel haberlerini bekliyoruz :KK16::KK16::KK16:

sağol canım.çok önemli değilmiş sanırım doktor onun üstünde durmadı.histeroskopi yapacak pazartesi veya salı.histeroskopi aletleri yokmuş.perşembe arayacağım.gelir inşallah o zamana kadar

hayırlısı olsun artık yapacak bişey yok

İnşallah tabiide, bu sancılar normal kesin gelecek yani...

istemeyenler hemen hamile kalıyo ya, ben istemiyorum ki bebek:KK17:

bugün hastanede bir kadın vardı.2 çocuğu var.biri 1.5 biri 2.5 yaşındaymış.istemeden mi oldu dedim evet ilaç kullanıyordum bırakır bırakmaz oldu dedi.sinir oldum :KK47::KK47:
kendisine de söyledim.sinir oluyorum böyle hemen oldu kazara oldu diyenlere dedim:KK53::KK53:

kızlar ilişkimde sonra 2 adet gördüm bu yüzden hamilelik düşünmemiştim ama kasık ağrıları ve göğüslerde şişlik adetimin bitimiyle başladı bitiminden 1 gün sonra bende test yaptım negatif adet bitiminden 6 gün sonra tekrar yaptım tekrar negatif ama sağ kasığım çok ağrıyoraz önce hastaneden geldim karnıma film çekildi idrar ve kan tahlili de yapıldı doktor sonuçlar tertemiz hiç bir şeyin yok diyor ama bende sağ kasık ve karın ağrısı devam ediyor nedir bu ya:KK43: hamile olsam filmde ve tahlil sonuçlarından anlardı değil mi doktor ilişki olalı 5 hafta oldu

manyak dr. eşimde yanımda diyoki eşime sen kamışın soktundan sonra hemen çekme:KK9::KK9::KK9::KK9:bekle biraz..
kadın rahmi kuyu gibidir sperm için çok uzun bi yol..
popon altına yastık koy bacaklarını yukarı dik bir birbuçuk saat yat.bunu yapmadan kalkarkan spermler hep akar bacaklarından..
bide banyo yaparsan su sabunla kendini yıkarsan da spermler zarar görür demezmi:KK37::KK37::KK53::KK53::KK53:
eşim renkten renge girdi :KK30::KK30::KK30:
ben koptum :KK52::KK52:

kamış haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bize kim hamilesin dicek ya $uyubebiş.gif

süper dedin de cinsiyette hazır yani.kız :KK53:

Kızzzz haber bekliyoruz kısmının en üstünde ben varım yaa listede bakınca bi heyecan yaptımmmm kiiiiii :KK52::KK52::KK52: sanki hamiş gibiyim de haber bekliyonuz baksana hepnasip teşhis koydu bana dış gebeymişimm :KK15::KK14: ama olsun dış gebe olmak da bişe herkes olamaz :KK31::KK31: gebelik gebeliktir içi dışı birdir.. Bugün boştur ama yarın dolar :KK14: dolacak dolmalı :KK14::KK14::KK14: midem bulanıyooooooo :26::26:

Kızzzz haber bekliyoruz kısmının en üstünde ben varım yaa listede bakınca bi heyecan yaptımmmm kiiiiii :KK52::KK52::KK52: sanki hamiş gibiyim de haber bekliyonuz baksana hepnasip teşhis koydu bana dış gebeymişimm :KK15::KK14: ama olsun dış gebe olmak da bişe herkes olamaz :KK31::KK31: gebelik gebeliktir içi dışı birdir.. Bugün boştur ama yarın dolar :KK14: dolacak dolmalı :KK14::KK14::KK14: midem bulanıyooooooo :26::26:

oy kıyamam sana ya. niye belli değil senin durumun. kanda çıkıyormuş ama dış gebelik.

X