- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.001
canim ben senin icin Allahin 99 ismini okudum Allah kabul etsin qaliba hamilsin bugun orgendinmi cok tebrik ederimmmkan sonucum 545,4 kızlar.işteyim haber vereyim diye girdim.öpüyorum
bende çıkayım yemek hazırlıyacam daha..
akşama giremessem yarın görüşürüz..papatyam çok öptüm seni kendine iyi bak..
canım geçmiş olsun neyin var :26::26::26:
canim ben senin icin Allahin 99 ismini okudum Allah kabul etsin qaliba hamilsin bugun orgendinmi cok tebrik ederimmm
insallah sagsalim kucaklarimiza alalim sende bende aminnnnnnnnnnnnnn isteyen herkes insallah
gııı hamileymişsin çok sevindim canım en çok bana dua edecen tamammıtatlım çok sağol evet bugün öğrendim hamileyim.inşallah her isteyene versin rabbim
gııı hamileymişsin çok sevindim canım en çok bana dua edecen tamammışaka canım hepimize dua et bak tüplere baktırman iyi oldu hemen hamile kaldın..ikiz mi acep ya değerlerin baya yüksek...
kıııııııııııız hamilemiyim şimdi ben yaaa
merhabahayırlı olsun canım ...allah kucagına aldırmayı nasıp etsin inş
merhaba sağol canım.sen hamile misin?
ayyyy kıyamammmmmm valla kendi bile inanamıyo hamile olduğuna cnm yaaaaALLAH tüm isteyenlere versin inşallahhhhhhhh sıra bende elifim az kaldı bata bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum hatta bu gece rüyamdab test yapıyodum ve çift çizgi çıkıyodu iyice paranoya oldum ben sankim dimi
ayyyy nerde canım ya ...hamile kalmak için ugrasıyorum daha ben....ama senin adına cok sevindim....elifcim ya neler yaptın anlatsana biraz ...bebişin nasıl geldi sada 1 saat falan yattın mı yatakta? biraz özel olacak ama istemezsen anlatma tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?