- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
- Konu Sahibi mehmetelif
- #6.021
Elif cim beni de eklermisiniz sat 4 aralik bat 28 aralik ikinci denemem bu ay yas 29 cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 898026 Eki Görüntüle 898024 Eki Görüntüle 898025 Eki Görüntüle 898026 Eki Görüntüle 898024 Eki Görüntüle 898025 Eki Görüntüle 898026 Eki Görüntüle 898024 Eki Görüntüle 898025 Eki Görüntüle 898026 Eki Görüntüle 898024 Eki Görüntüle 898025 Eki Görüntüle 898026 Eki Görüntüle 898024 Eki Görüntüle 898025 Eki Görüntüle 898026 Eki Görüntüle 898024 Eki Görüntüle 898025 Eki Görüntüle 898026 Eki Görüntüle 898024 Eki Görüntüle 898025
paraya kıydım hacı
canım rahimde yapışıklık vardı benim.histeroskopi olacaktım açılacaktı.27 kasım da adetim bitti 29 kasmda adet söktürücüye başladım.13 kasım da histeroskopi yapacaklardı ama adet olmadım.çok sıktım kendimi.çok üzüldüm arkadaşlar bilir.dün ısrar ettiler test yap diye önce ovuasyon testi yaptım c çizgisinden koyu çıktı daha kendi pembeliği bile geçmeden.idrarı dökmemiştim gittim birde ebelik yaptım oda anında ve çok belirgin 2 çizgi çıktı.üstelik akşam idrarı ile.beklemeyi planlıyordum kan için ama arkadaşların ısrarı ile gittim kan verdim değerim 545 çıktı.inanamıyorum hala
yatmaya gelince evet yattım 45 dakika filan yattım hiç takip etmedim yumurtlama filan burada kızlara da kızıyordum hatta.umudum yoktu ama çok dua ettim
313 ya halık çektim her gün ve estağfurullah diyebildiğim kadar dedikten sonra 1 elham okuyup ardından istediğim kadar salavat çekip dua ettim
inşallah işinize yarar
Valla elifimmm hediyemi yollarsin arrtikiinnn unutmadin herhal:)))))
tesekkür ederim canım ....inş bebeğini kucagına almak nasıp olur
Elif cim beni de eklermisiniz sat 4 aralik bat 28 aralik ikinci denemem bu ay yas 29 cnm
canım arkadaşların dediği gibi değerin yüksekmiş bu haftaya göre
ikiz mi yoksa yaa Eki Görüntüle 898031
unutmazsam ekleyeyim
cuma 9 eylüle gideceğim belli olur herhalde o zaman
ne hediyesi kızım sen yolla bana hediye
Unutmazsan sevinirim cnm bu arada tebrik ederim Allah sagsalim kucağına almak nasip etsin
bilmiyorum ki balım inşallah belli olur
değerin daha da çok artınca anlaşılıyodu heralde
nasıl hissediyosun kendini, eşin kendine geldi mi
canımm ya şimdi biz hamişler olarak diiğer bütün anne olmak isteyenlere dua edelim...Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza alıp o cennet kokusunu içimize doya doya çekmeyi nasip etsin...merak etmeyin bayanlar dua ediyorum benden emin olun:) ben hamile kaldım dua ettim benden hemen sonra önce avavred sonra da elifcik hamile kaldı duaya devam meraklanmayınn:))
valla açım.geçende de fark ettim yemeği yiyorum 1 saat sonra midem de bir şey yok sanki gitmiş gibi.acıktım dedim adam şaşırıyordu ha bire yiyorum bu gidişle top olacağım
Kızzz sen izmirdemsn yoksaaa :))
at bakmam kiiiiiiiiiiHahahahahahah:)))) ben anlamam ugurlu geldim sana daha ilk gun cifter cifter olsun dediydim sana hem bu ay sen yuklu olcaan diyende ilk bendim mujdemi isterimmm hiiiiicccc anlamammm ona gore adresi ozelden atarim :)))))) bende bugun s.ocaginda kan verdim yarin ogleden sora cikarmis bakalim degerim kac olmus