• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

inşallah canım umutlanmak istemiyorum benim hiç şaşmaz zaten olmadıysa tam gününde gelir hayırlısı sen ne zamndır istiyorsun biz 2 yıldır uğraşıyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay oldu içime de hep 6 ay geçtikten sonra olacak gibi geliyordu nedense ama umutlanmak istemiyor ve bekliyorum yine olmazsa ocakta aşılama için başvurulara başlıcam

canım benim iki tane var çocuğum ama çok büyüdüler bende bitane daha olsun dedim ama 5 aydır olmuyo hsg bile çekildim bakalım hayırlısı artık :17:

ciddimisin olleyyyy...:8::8::8::8::8::21::21::21::21::21::21:
ben adet oldum cnm..pazar günü..oldum..
perşembe gününede randevu aldım dr. başlıyorum artık çalışmalara.:6::6::6::6:
sen naptın bittimmi adetin
:27:

seninde gecikti dimi bu ay neoluyo lan bize :27::27::27: benimki bitti canım perşembe benimde randevum var yumurta takibi için

Kızlarrr bu ovülasyon testini az önce yaptım 4gün var bata yumurtluyomuyum sizce??mümkünmü bı adetlerim hep düzenlidir,dün akşam yaptım ondada böle silik çizgi çıktı,laboquick almıcam bidaha :20:

$image.jpg

aman aman iyi maşallah oh 2 kat 3 kat artsın inşallahhh :))):49::49:
elif sen ne zaman yumurtladığını biliyor musun kesin ?
erken mi yumurtladın yoksa çıktı mı gerçekten 4 gün kala ???
benim de 5 günüm var da yapsam mı diyorum yarın öbür gün yaa
ovülasyon mu yapsam yoksa önce...
ama ovü beni yanılttı bi kere :(

Süppperrr bi haberr canımmmm :52: bekleyen hepimize darısııı inşalllahhhh:16:

amin canım sağol hepinize inşallah:16:

aman aman iyi maşallah oh 2 kat 3 kat artsın inşallahhh :))):49::49:
elif sen ne zaman yumurtladığını biliyor musun kesin ?
erken mi yumurtladın yoksa çıktı mı gerçekten 4 gün kala ???
benim de 5 günüm var da yapsam mı diyorum yarın öbür gün yaa
ovülasyon mu yapsam yoksa önce...
ama ovü beni yanılttı bi kere :(

benim 20 aralıktı bat dün kapkara çıktı t çizgisi c yi de geçmişti ovulasyonda.ne zaman yumurtladım bilmiyorum erken oldu galiba.adet söktürücünün sayesinde ;)

Back