• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

seninde gecikti dimi bu ay neoluyo lan bize :27::27::27: benimki bitti canım perşembe benimde randevum var yumurta takibi için
benim dr bugün dolumuş..perşembe günü gelecek hastaneye,ozaman adetimin5. günü inşallah yum takibini kabul eder..adetin geçmiş demez:50::50::50::50::50::50:
aadet olmuşsun da ateşin ne oldu ? paylaşıversene merak ettim... gerçekten orda verilene göre mi yumurtlamışsın sen
4a5b77 Ovulation charts on FertilityFriend.com
açılırsa ateş çizelgem..ama cumartesi 36.3 oldu anladım adet olacağımı..ve de pazar oldum..

Son düzenleme:
klomen de adet bitimi başlar ozaman..diğer aylarda adetimle başladık klomeni..
başka dr gitmek istemedim...o olsun dedim..inşallah sorun olmaz..:50::50::50::50::50::50:
sen yum nasıl gittinmi dr.

benim klomen yarın bitiyo işte perşembeyede çağırdı bakcak büyüdüyse iğne vercek bide ben internetten presed jel sipariş verdim duydunmu o jeli hamile kalmayı kolaylıştırıyomuş canım :26:

benim klomen yarın bitiyo işte perşembeyede çağırdı bakcak büyüdüyse iğne vercek bide ben internetten presed jel sipariş verdim duydunmu o jeli hamile kalmayı kolaylıştırıyomuş canım :26:

benim perşembe 5. günüm adetim biter klomen içmedim diye başlamassa diye çok korkuyom..
tel acıp sorayım dr yarın..
bende bu gün cübbeli hocanın kitebı var erbaini idrisiye...onu spariş verdim onda da dua var...:1::1::1::1::1:
hiç duymadım o jeli..bi bakayım netten:26::26::26::26::26:

benim perşembe 5. günüm adetim biter klomen içmedim diye başlamassa diye çok korkuyom..
tel acıp sorayım dr yarın..
bende bu gün cübbeli hocanın kitebı var erbaini idrisiye...onu spariş verdim onda da dua var...:1::1::1::1::1:
hiç duymadım o jeli..bi bakayım netten:26::26::26::26::26:

kuzum zaten adetin beşinci günü başlanıyo niye kasıyon kendini yaw

hsg nasıl geçti sorucam ama akşama gelince canım
şimdi acil çıkıyorum ben :17:
inşallah iyi geçmiştir :16:
herkese iyi akşamlar

banada banadaaaa dua et :16:

egemenhalit,hepnasip,elif,avevred nerdesiniz kızlar :26::26::26:

Hastayım ve de çalışıyom. Hayat çok zor.

canım ben burdayım yeni geldim doktordan ama keseyi göremedi cuma gel görürüz dedi:(( inşallah sorun olmaz internette bt hcg 1000 3000 arası alttan görünebilir diyor benim bugün kan sonucum 2387 ama görülmedi doktor olumsuz bişey demedi ama üzüldüm ümitle gitmiştim:((
Canım erken daha sakın buna kafayı takıp kendini boşuna yıpratma.

o artık hamile.
güncelleme falan unutun o işleri: )
kendini bikle güncellememiş sizle mi uğraşak: )

Ama hamilelik takvimi ihmal edilmemiş, hemen koyulmuş:52:

Son düzenleme:
Back