• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kan sonucum 545,4 kızlar.işteyim haber vereyim diye girdim.öpüyorum :16::16::16:
canim ben senin icin Allahin 99 ismini okudum Allah kabul etsin qaliba hamilsin bugun orgendinmi cok tebrik ederimmm
insallah sagsalim kucaklarimiza alalim sende bende aminnnnnnnnnnnnnn isteyen herkes insallah

bende çıkayım yemek hazırlıyacam daha..:56::56::56::56::56:
akşama giremessem yarın görüşürüz.:3::3::3::3::3::3:.papatyam çok öptüm seni kendine iyi bak..:54::54::54::34::34:

canim ben senin icin Allahin 99 ismini okudum Allah kabul etsin qaliba hamilsin bugun orgendinmi cok tebrik ederimmm
insallah sagsalim kucaklarimiza alalim sende bende aminnnnnnnnnnnnnn isteyen herkes insallah

tatlım çok sağol evet bugün öğrendim hamileyim.inşallah her isteyene versin rabbim:16::16:

tatlım çok sağol evet bugün öğrendim hamileyim.inşallah her isteyene versin rabbim:16::16:
gııı hamileymişsin çok sevindim canım en çok bana dua edecen tamammı:27: şaka canım hepimize dua et bak tüplere baktırman iyi oldu hemen hamile kaldın..ikiz mi acep ya değerlerin baya yüksek...

gııı hamileymişsin çok sevindim canım en çok bana dua edecen tamammı:27: şaka canım hepimize dua et bak tüplere baktırman iyi oldu hemen hamile kaldın..ikiz mi acep ya değerlerin baya yüksek...

Bilmiyorum ki tatlım valla.daha da var bat'a.cuma çağırdı tedavi gördüğüm yer bakalım belli olur o zaman

kıııııııııııız hamilemiyim şimdi ben yaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ayyyy kıyamammmmmm valla kendi bile inanamıyo hamile olduğuna cnm yaaaa:1: ALLAH tüm isteyenlere versin inşallahhhhhhhh sıra bende elifim az kaldı bata bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum hatta bu gece rüyamdab test yapıyodum ve çift çizgi çıkıyodu iyice paranoya oldum ben sankim dimi:5:

merhaba sağol canım.sen hamile misin?

ayyyy nerde canım ya ...hamile kalmak için ugrasıyorum daha ben....:43: ama senin adına cok sevindim....elifcim ya neler yaptın anlatsana biraz ...bebişin nasıl geldi sada 1 saat falan yattın mı yatakta? biraz özel olacak ama istemezsen anlatma tatlım :54:

ayyyy kıyamammmmmm valla kendi bile inanamıyo hamile olduğuna cnm yaaaa:1: ALLAH tüm isteyenlere versin inşallahhhhhhhh sıra bende elifim az kaldı bata bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum hatta bu gece rüyamdab test yapıyodum ve çift çizgi çıkıyodu iyice paranoya oldum ben sankim dimi:5:

ben gece uyuyamadım.rüyamda kan testi yaptırıyorum sonuç 00.1 çıkıyor :27:

$havaifişek.gif $fişek1.gif $fişek3.gif $havaifişek.gif $fişek1.gif $fişek3.gif $havaifişek.gif $fişek1.gif $fişek3.gif $havaifişek.gif $fişek1.gif $fişek3.gif $havaifişek.gif $fişek1.gif $fişek3.gif $havaifişek.gif $fişek1.gif $fişek3.gif $havaifişek.gif $fişek1.gif $fişek3.gif

paraya kıydım hacı :ssz:
ben gece uyuyamadım.rüyamda kan testi yaptırıyorum sonuç 00.1 çıkıyor :27:

ayyyy nerde canım ya ...hamile kalmak için ugrasıyorum daha ben....:43: ama senin adına cok sevindim....elifcim ya neler yaptın anlatsana biraz ...bebişin nasıl geldi sada 1 saat falan yattın mı yatakta? biraz özel olacak ama istemezsen anlatma tatlım :54:

canım rahimde yapışıklık vardı benim.histeroskopi olacaktım açılacaktı.27 kasım da adetim bitti 29 kasmda adet söktürücüye başladım.13 kasım da histeroskopi yapacaklardı ama adet olmadım.çok sıktım kendimi.çok üzüldüm arkadaşlar bilir.dün ısrar ettiler test yap diye önce ovuasyon testi yaptım c çizgisinden koyu çıktı daha kendi pembeliği bile geçmeden.idrarı dökmemiştim gittim birde ebelik yaptım oda anında ve çok belirgin 2 çizgi çıktı.üstelik akşam idrarı ile.beklemeyi planlıyordum kan için ama arkadaşların ısrarı ile gittim kan verdim değerim 545 çıktı.inanamıyorum hala :52:
yatmaya gelince evet yattım 45 dakika filan yattım hiç takip etmedim yumurtlama filan burada kızlara da kızıyordum hatta.umudum yoktu ama çok dua ettim
313 ya halık çektim her gün ve estağfurullah diyebildiğim kadar dedikten sonra 1 elham okuyup ardından istediğim kadar salavat çekip dua ettim
inşallah işinize yarar:16::16:

Back