• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

hoşgeldiniz kızlarrr :16::16::16::16:

hoş bulduk canım elif için çok sevindim çok sık giremiyorum siteye benim de 20 aralık bat 5 gündür falan çok üşüyorum özellikle bacaklarıma kramplar giriyor ateş ölçümü yapıyordum 1 2 aydır hep 35 buçuk du bu ay 36 buçuk civarı hep acaba diyorum bu sefer oldu mu her ay umutlanmaktan bıktım valla ama rabbimden hiç şüphem yok vardır bir hayır olacak inş diyorum

canım ben burdayım yeni geldim doktordan ama keseyi göremedi cuma gel görürüz dedi:(( inşallah sorun olmaz internette bt hcg 1000 3000 arası alttan görünebilir diyor benim bugün kan sonucum 2387 ama görülmedi doktor olumsuz bişey demedi ama üzüldüm ümitle gitmiştim:((

hoş bulduk canım elif için çok sevindim çok sık giremiyorum siteye benim de 20 aralık bat 5 gündür falan çok üşüyorum özellikle bacaklarıma kramplar giriyor ateş ölçümü yapıyordum 1 2 aydır hep 35 buçuk du bu ay 36 buçuk civarı hep acaba diyorum bu sefer oldu mu her ay umutlanmaktan bıktım valla ama rabbimden hiç şüphem yok vardır bir hayır olacak inş diyorum

inş. bu ay olur canım daha var senin adetine bak hem ateşinde yüksek

canım ben burdayım yeni geldim doktordan ama keseyi göremedi cuma gel görürüz dedi:(( inşallah sorun olmaz internette bt hcg 1000 3000 arası alttan görünebilir diyor benim bugün kan sonucum 2387 ama görülmedi doktor olumsuz bişey demedi ama üzüldüm ümitle gitmiştim:((

bence alttan baktırma bikaçgün sonra üsttende görünür sıkma canını canımcım

inşallah canım umutlanmak istemiyorum benim hiç şaşmaz zaten olmadıysa tam gününde gelir hayırlısı sen ne zamndır istiyorsun biz 2 yıldır uğraşıyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay oldu içime de hep 6 ay geçtikten sonra olacak gibi geliyordu nedense ama umutlanmak istemiyor ve bekliyorum yine olmazsa ocakta aşılama için başvurulara başlıcam

kız dur bi hemen görme telaşına girme daha çok minnak o annesi..
papatyam nasılsın...elife nolmuş ki:26::26::26:
merhaba kızlar nasılsınız..

Back