- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.941
canım ağrılara takılma hamile olanlardada olabiliyor
ya öyle çok ağrımıyo zaten ara ara oluyo ama insan düşünmeden edemiyo acabamı die
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ağrılara takılma hamile olanlardada olabiliyor
evet canım çalışmalara başladık işte bakalım hayırlısı artık
bol bol çalış papatyammm arkandayız kim tutar seni yavriii:)))
iyi çalışmam lazımki size yetişeyim canım
bencede ben sende o ışığı görüyorum 2014 yılı annelerinden olacaksın inşallah guzuuu
evet tatlım bilirler sorarsın sen ayılınca açık mı kapalı mı falan diye..inş sorunsuz geçer hsgen...
ay daha 5 gün var adetime ya ne yapacağımı şaşırdım.flaşlı çekmedim belli olmuyor flaşta
ayyyyyyyyyyy ne oldu şimdi
canım senin adına çok mutlu oldum darısı başımıza :)
neeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))) ay çooook sevindim allammmm :))))
hoşgeldiniz kızlarrr
hoş bulduk canım elif için çok sevindim çok sık giremiyorum siteye benim de 20 aralık bat 5 gündür falan çok üşüyorum özellikle bacaklarıma kramplar giriyor ateş ölçümü yapıyordum 1 2 aydır hep 35 buçuk du bu ay 36 buçuk civarı hep acaba diyorum bu sefer oldu mu her ay umutlanmaktan bıktım valla ama rabbimden hiç şüphem yok vardır bir hayır olacak inş diyorum
canım ben burdayım yeni geldim doktordan ama keseyi göremedi cuma gel görürüz dedi( inşallah sorun olmaz internette bt hcg 1000 3000 arası alttan görünebilir diyor benim bugün kan sonucum 2387 ama görülmedi doktor olumsuz bişey demedi ama üzüldüm ümitle gitmiştim(
inş. bu ay olur canım daha var senin adetine bak hem ateşinde yüksek
bence alttan baktırma bikaçgün sonra üsttende görünür sıkma canını canımcım
inşallah canım benim kızımda kan değerim 4500 dü alttan görmüştü normaldir demi görememesi..
kız dur bi hemen görme telaşına girme daha çok minnak o annesi..canım ben burdayım yeni geldim doktordan ama keseyi göremedi cuma gel görürüz dedi( inşallah sorun olmaz internette bt hcg 1000 3000 arası alttan görünebilir diyor benim bugün kan sonucum 2387 ama görülmedi doktor olumsuz bişey demedi ama üzüldüm ümitle gitmiştim(
papatyam nasılsın...elife nolmuş ki:26::26::26:inş. bu ay olur canım daha var senin adetine bak hem ateşinde yüksek
normal tabi canım