• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Evet ben de kullaniyorum temmuzdan bu yana hergun kullaniyorum pregvit diye bi vitamin.Multivitamin yani hamilelik icin butun vitaminleri iceriyor en iyilerinden biriymis doktorlar diyorki burda hamilelik dusunuyorsan 1 yil onceden baslaman lazim ve butun hamilelik boyunca kullancaksin diyo herkese hele de ailede sinir hastaligi olan kisiler icin kesinlikle kullanilmali sabah ac karnina pembe iciliyor 1 saat bisey yememem lazim ve aksam mavi tablet yemek yedikten sonra 1 saat icinde olmak uzere kullaniyorum.Doktorlar diyorki bulanti yapiyor benimkide bulanti oluyorsa 1 bardak portakal suyuyla ic ama baska bisey yiyip icmek yok bir saat.Portakal suyu yoksa 1 dolu su bardagi su icilcek ama sabah sabah icemiyorum kusasim geliyor:68: Ve de istah aciyor gercekten kilo aldiriyor.Ben alamadim ne yapsam o ayri:1::1:

Bennnndeeeeeee diye bagirasim var ama ne care gelir elden:50:Bence sen cok yakinda hamile kalcaksin cunku sonuclariniz cok iyi keske beklemisken 3-5 ay daha bekleseydinizde ondan sonra asi yaptirsaydiniz biliyorum beklemek cok zor bizim ameliyatimiz bile olmadi biliyorsun ama sizin durumunuz cok iyi sukurler olsun sende de sorun yoksa kesin dogal kalirsin bence

hee yok ben öyle bişey duymadım. doktor verse de ben o işleri uygulayamam zaten...günde 1 folbiol verdi bana onu ble unutuyom çoğu zaman. yemek masasının üstüne koydum unutmim diye... herkes görüyo ama napimmmm

günaydın canım nasılsın varmı bişeyler test yaptın mı :26::26::26:

yok güzelim gelen giden yok..gelme belirtiside yok:34::50::50::50::50:
pazartesine kadar gelmese hemendr gidecem randevu aldım..
dr aradım gene gecikiyo adet dedim ilacın adı var bende içeyimmi dedim yok önce bi muayene ol sebebini bulalım dedi
paztesi randevu verdi..
:ssz::ssz::ssz::ssz:

iylik sağlık ...değişen bişi yok kırmızılarda gelmedi...
inşlah pazartesi gelirde hemen dr giderim diye bekliyom..:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
sen ne yaptın..kimse yok burda

bende sabah kalktım kahverengi leke gelmiş bat 10 ama bu saat oldu bişey yok yarin doktora gidecem eğer böyle devam edersede yarın sabah bir test yapacam bakalım:((

Back