Evet ben de kullaniyorum temmuzdan bu yana hergun kullaniyorum pregvit diye bi vitamin.Multivitamin yani hamilelik icin butun vitaminleri iceriyor en iyilerinden biriymis doktorlar diyorki burda hamilelik dusunuyorsan 1 yil onceden baslaman lazim ve butun hamilelik boyunca kullancaksin diyo herkese hele de ailede sinir hastaligi olan kisiler icin kesinlikle kullanilmali sabah ac karnina pembe iciliyor 1 saat bisey yememem lazim ve aksam mavi tablet yemek yedikten sonra 1 saat icinde olmak uzere kullaniyorum.Doktorlar diyorki bulanti yapiyor benimkide bulanti oluyorsa 1 bardak portakal suyuyla ic ama baska bisey yiyip icmek yok bir saat.Portakal suyu yoksa 1 dolu su bardagi su icilcek ama sabah sabah icemiyorum kusasim geliyor
Ve de istah aciyor gercekten kilo aldiriyor.Ben alamadim ne yapsam o ayri
Bennnndeeeeeee diye bagirasim var ama ne care gelir elden
Bence sen cok yakinda hamile kalcaksin cunku sonuclariniz cok iyi keske beklemisken 3-5 ay daha bekleseydinizde ondan sonra asi yaptirsaydiniz biliyorum beklemek cok zor bizim ameliyatimiz bile olmadi biliyorsun ama sizin durumunuz cok iyi sukurler olsun sende de sorun yoksa kesin dogal kalirsin bence