• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar adam beni bekliyor.bu soğukta nasıl olacaksa pufffffffffffff.hadi görüşürüz:3:(donmazsam eğer):27::9:

$SAM_1941.jpg

Buyrun :27:

Selam kizlar iyi aksmlar. Duaya basladim. 3 kere Duhan Suresi, Meryem Suresi okudum ve 707 kere vaaris çektim..
Dualarda bulusalim

Selam kizlar iyi aksmlar. Duaya basladim. 3 kere Duhan Suresi, Meryem Suresi okudum ve 707 kere vaaris çektim..
Dualarda bulusalim
tatlım sıkıntı yapmamaya çalış. şimdiden böyle sıkarsan kendini inan olacağı varsa da olmaz. biraz keyfini çıkar. dua et tabi meryem suresini 40 gün oku regl olursan eşin ya da bir yakının okusun Meryem suresınde tilaved secdesi var onu da yapmayı unutma. İnşallah tez zamanda bebişin olur. :49:

tatlım sıkıntı yapmamaya çalış. şimdiden böyle sıkarsan kendini inan olacağı varsa da olmaz. biraz keyfini çıkar. dua et tabi meryem suresini 40 gün oku regl olursan eşin ya da bir yakının okusun Meryem suresınde tilaved secdesi var onu da yapmayı unutma. İnşallah tez zamanda bebişin olur. :49:

Bnde tam olarak o secdenin nasil yapildigini merak ediyorum nasil oluyo

Arkadaşlar ben de dün eczaneye sordum ve folik asit önerdi.
Dünden beri günde bir tane hap alıyorum.
Hiçbir zararı yokmuş. Ve çok faydalı olduğunu öğrendim.
Sizler de kullanıyor musunuz?

Bende kullanıyorum banda verdi doktor gerçi bazı akşamlar almayı unutuyorum ama :)) Vitamin işte benım bıldıgımde zararı yok bebek yapmadan 3 ay önce kullanılıyormus hamıle kalıncada 2 3 ay devam edılıyormus.Sağlıklı bebişler olsun diye:16: Ama ondanmı yoksa psıkolojıkmı bılmem son gunlerde deli gibi iştahım açıldı.Poçalar çikolatalar yemekler havada ucusuyor yakında çok kılo alırım böyle gıderse:52:

kızlar ben dr gittim bana folic plus verdi günde 3tane kullanılıyor ama bu benım mıdemı agrıtıyo yaa kullanan var mı aranızda bırakıcam valla karın agrısı çekiyorum hep

Evet ben de kullaniyorum temmuzdan bu yana hergun kullaniyorum pregvit diye bi vitamin.Multivitamin yani hamilelik icin butun vitaminleri iceriyor en iyilerinden biriymis doktorlar diyorki burda hamilelik dusunuyorsan 1 yil onceden baslaman lazim ve butun hamilelik boyunca kullancaksin diyo herkese hele de ailede sinir hastaligi olan kisiler icin kesinlikle kullanilmali sabah ac karnina pembe iciliyor 1 saat bisey yememem lazim ve aksam mavi tablet yemek yedikten sonra 1 saat icinde olmak uzere kullaniyorum.Doktorlar diyorki bulanti yapiyor benimkide bulanti oluyorsa 1 bardak portakal suyuyla ic ama baska bisey yiyip icmek yok bir saat.Portakal suyu yoksa 1 dolu su bardagi su icilcek ama sabah sabah icemiyorum kusasim geliyor:68: Ve de istah aciyor gercekten kilo aldiriyor.Ben alamadim ne yapsam o ayri:1::1:

Varikosel ameliyati oldu canim ve vitaminler kullandi hala kullaniyor ama sonuc lazimm bize sonuccccccccc.. ay cildircem artikkkk :)))

Bennnndeeeeeee diye bagirasim var ama ne care gelir elden:50:Bence sen cok yakinda hamile kalcaksin cunku sonuclariniz cok iyi keske beklemisken 3-5 ay daha bekleseydinizde ondan sonra asi yaptirsaydiniz biliyorum beklemek cok zor bizim ameliyatimiz bile olmadi biliyorsun ama sizin durumunuz cok iyi sukurler olsun sende de sorun yoksa kesin dogal kalirsin bence

günaydın canlarım...
tek tek saymayacam ama hepinizi çok seviyorummmm..:16::16::16::16:
yeni hamiş haberi yok mu:50::50::50::50:

Back