- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.061
kızlar adam beni bekliyor.bu soğukta nasıl olacaksa pufffffffffffff.hadi görüşürüz
(donmazsam eğer)![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım.bende çift çizgiyi görsem keşke
benimde yapmam lazım ama bu soğukta nasıl olacak düşünüyorum:44::44:
benim eşim doktor vermedikten sonra bir şey içmez o yüzden hiç ısrar etmiyorum..ameliyattan önce poxeed plus içmişti 3 ay
canım benim üzme canını.adet olduğuna emin misin?yerleşme olmasın
tatlım sıkıntı yapmamaya çalış. şimdiden böyle sıkarsan kendini inan olacağı varsa da olmaz. biraz keyfini çıkar. dua et tabi meryem suresini 40 gün oku regl olursan eşin ya da bir yakının okusun Meryem suresınde tilaved secdesi var onu da yapmayı unutma. İnşallah tez zamanda bebişin olur.Selam kizlar iyi aksmlar. Duaya basladim. 3 kere Duhan Suresi, Meryem Suresi okudum ve 707 kere vaaris çektim..
Dualarda bulusalim
irmik helvası yaptım size hiç de cevap vermediniz
tatlım sıkıntı yapmamaya çalış. şimdiden böyle sıkarsan kendini inan olacağı varsa da olmaz. biraz keyfini çıkar. dua et tabi meryem suresini 40 gün oku regl olursan eşin ya da bir yakının okusun Meryem suresınde tilaved secdesi var onu da yapmayı unutma. İnşallah tez zamanda bebişin olur.![]()
Arkadaşlar ben de dün eczaneye sordum ve folik asit önerdi.
Dünden beri günde bir tane hap alıyorum.
Hiçbir zararı yokmuş. Ve çok faydalı olduğunu öğrendim.
Sizler de kullanıyor musunuz?
Arkadaşlar ben de dün eczaneye sordum ve folik asit önerdi.
Dünden beri günde bir tane hap alıyorum.
Hiçbir zararı yokmuş. Ve çok faydalı olduğunu öğrendim.
Sizler de kullanıyor musunuz?
kızlar ben dr gittim bana folic plus verdi günde 3tane kullanılıyor ama bu benım mıdemı agrıtıyo yaa kullanan var mı aranızda bırakıcam valla karın agrısı çekiyorum hep
Varikosel ameliyati oldu canim ve vitaminler kullandi hala kullaniyor ama sonuc lazimm bize sonuccccccccc.. ay cildircem artikkkk :)))
irmik helvası yaptım size hiç de cevap vermediniz![]()
günaydın canlarım...
tek tek saymayacam ama hepinizi çok seviyorummmm..
yeni hamiş haberi yok mu![]()
günaydın canım nasılsın neler yapıyorsun dünden beri![]()