• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

dünde çıktım dışarı kartopu oynamaya..boğazım ağrıyo nasıl :25::25::2::2::2::2::2::2:
dedim belki üşüttüm diye ateş yükselir yok bacım sabit..:9::9::9::9::9::9:

nasılsınız bu gün:16:sayfaları okucam derken öğlen olmuş pofff :37: 1 gün girmedim ne çok yazışmıssınız yahu... okuyamadığım yerlerde oldu valla...:1:

bi an önce olsun dedim..bide ben gecen yıl çok kullandım ilaç..ilaçlarla adet oluyodum resmen..
hsg filminden sonra düzeldi..o zamanda dr dedi erken menapoz falan şimdide korkuyomm..yaş olmuş33 :18::18::18::18::18:

yok canım ya bu yaşta menopoz mu olurmuş :26::26::26:

dünde çıktım dışarı kartopu oynamaya..boğazım ağrıyo nasıl :25::25::2::2::2::2::2::2:
dedim belki üşüttüm diye ateş yükselir yok bacım sabit..:9::9::9::9::9::9:

ne güsel bol bol oyna bende de adet düzensizliği var canım bende ilaçsız olmaıyorum yada çok geç oluyorum sendeki problem ne bende bişey bulamadılar en son pisikolocik dediler..

ne güsel bol bol oyna bende de adet düzensizliği var canım bende ilaçsız olmaıyorum yada çok geç oluyorum sendeki problem ne bende bişey bulamadılar en son pisikolocik dediler..

yaş kaç..bendede troit hormonu yüksek çıktı ama etki edecek kadar değil dediler..troit için ayrıca dr gittim...iki nodül var okadar düyük değilmiş..
bencede pisikolojik:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

offf koca evde ne sıkıcı bidurum arkadaş..daha sabah işim bitmedi...
tüm günümü yedi..:29::29::29::29::29::29:

Bende kullanıyorum banda verdi doktor gerçi bazı akşamlar almayı unutuyorum ama :)) Vitamin işte benım bıldıgımde zararı yok bebek yapmadan 3 ay önce kullanılıyormus hamıle kalıncada 2 3 ay devam edılıyormus.Sağlıklı bebişler olsun diye:16: Ama ondanmı yoksa psıkolojıkmı bılmem son gunlerde deli gibi iştahım açıldı.Poçalar çikolatalar yemekler havada ucusuyor yakında çok kılo alırım böyle gıderse:52:

Ben kullanalı üç gün oluyor.
İştah açılmadı ama açılmasın da :)))))
Kilo almak istemiyorum..

Back