- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.041
gidiyorum zaten
daha 3,5 kitap var
Yalnız senden başka kimse konuşmuyo burda benle
Hadi kaçıyorum güzeller. Sağlıcakla kalın
sen bana cevap veriyorsun ben sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidiyorum zaten
daha 3,5 kitap var
Yalnız senden başka kimse konuşmuyo burda benle
Hadi kaçıyorum güzeller. Sağlıcakla kalın
Varikosel ameliyati oldu canim ve vitaminler kullandi hala kullaniyor ama sonuc lazimm bize sonuccccccccc.. ay cildircem artikkkk :)))
gidiyorum zaten
daha 3,5 kitap var
yalnız senden başka kimse konuşmuyo burda benle
hadi kaçıyorum güzeller. sağlıcakla kalın
askeri hastaneye mi gidiyorsun?devlet hastanesi özel hastane yok mu?rütbesi ne olursa olsun alla alla.işini yapsın
ne zaman aldınız bu sonucu?
Tatliiimm iyi calismalar sana.. teldem giriyorum bu gece yazimi zor geliyor :)))
evet askeri hastane . aslında doktor çok iyiydi ilgiliydi ama bir türlü tedaviye başlattıramadım . burada devlet hastanelerine gitmiyorum özellerede birkaç sefer gittim sadece muayenesine 150 istedi artık tahlil şuydu buydu ne kadarı bulur bilemem .. artık memlekete dönene kadar dişmizi sıkacaz
30 nisanda ameliyat oldu 6 ay sonraki sonuc 150 milyon kasim basinda yaptirdik testi canim.. dr umda sayilat normal olmusken beklemiyelim asilama deneyelim dedi kismetse ocak ta olacak.. dr um benden sabirsiz :))
küstürdünüz insanbul'u
Onun iyiligi icin bak ders calismaya gitti :)))
çok güzel ya süper
jonguil bak neler olmuş.ders alsana
aramızda kalsın bende çok sevmem zaten kendisini
Puffff yakti ciramazi simdi :)))
bir şey yapamaz
çok güzel ya süper
jonguil bak neler olmuş.ders alsana
Canim ben kullandigim vitamini soylemisti ona ama dr.lari vermemis.. bizede vermemisti de ben kk dan okuyp aldim zorla icirdim iyide vermisim zaman kaybetmeye gerek yok bence..
Ben bi dus molasi vereyim ugrarim yine..
gıı bizim de 1 ay sonra 6.ayımız olacak bakalım ne olsun yazacağım eski değerlerle yeni değerleri bakalım bizim de böyle güzel artışımız olacak mı
benim eşim doktor vermedikten sonra bir şey içmez o yüzden hiç ısrar etmiyorum..ameliyattan önce poxeed plus içmişti 3 ay
hayırlısı olsun tatlım.inşallah sende göreceksin o günleri
inş tatlım bayram edeceğim zaten o güzel değerleri görürsem...