• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

askeri hastaneye mi gidiyorsun?devlet hastanesi özel hastane yok mu?rütbesi ne olursa olsun alla alla.işini yapsın:47:

evet askeri hastane . aslında doktor çok iyiydi ilgiliydi ama bir türlü tedaviye başlattıramadım . burada devlet hastanelerine gitmiyorum özellerede birkaç sefer gittim sadece muayenesine 150 istedi artık tahlil şuydu buydu ne kadarı bulur bilemem .. artık memlekete dönene kadar dişmizi sıkacaz

evet askeri hastane . aslında doktor çok iyiydi ilgiliydi ama bir türlü tedaviye başlattıramadım . burada devlet hastanelerine gitmiyorum özellerede birkaç sefer gittim sadece muayenesine 150 istedi artık tahlil şuydu buydu ne kadarı bulur bilemem .. artık memlekete dönene kadar dişmizi sıkacaz

sıkarım diyorsan sen bilirsin.ben olsam sabredemem:27:

30 nisanda ameliyat oldu 6 ay sonraki sonuc 150 milyon kasim basinda yaptirdik testi canim.. dr umda sayilat normal olmusken beklemiyelim asilama deneyelim dedi kismetse ocak ta olacak.. dr um benden sabirsiz :))

çok güzel ya süper :46::46:
jonguil bak neler olmuş.ders alsana:4::4::4:

Canim ben kullandigim vitamini soylemisti ona ama dr.lari vermemis.. bizede vermemisti de ben kk dan okuyp aldim zorla icirdim iyide vermisim zaman kaybetmeye gerek yok bence..

benim eşim doktor vermedikten sonra bir şey içmez o yüzden hiç ısrar etmiyorum..ameliyattan önce poxeed plus içmişti 3 ay

gıı bizim de 1 ay sonra 6.ayımız olacak bakalım ne olsun yazacağım eski değerlerle yeni değerleri bakalım bizim de böyle güzel artışımız olacak mı

benim eşim doktor vermedikten sonra bir şey içmez o yüzden hiç ısrar etmiyorum..ameliyattan önce poxeed plus içmişti 3 ay

hayırlısı olsun tatlım.inşallah sende göreceksin o günleri:16:

Back