- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.901
mrb lar hanımlarr
10 aydır olmadı canım... eşimde sperm azlığı var. klomen tedavisi oluyor. bekliyoruz bakalım 2 ay da kullancak... olmazsa aşılama yada tüp
mrb lar hanımlarr
bizimde 8.ayımız 9 ay önce düşük yaptım ondan sonra olmadı birde kızım var eğer olmassa bu ay doktorum aşılama yapalım dedi hayırlısı artık..
allah bağışlasın. ben hiç hamile kalmadım. nerede yaptıracaksın aşılamayı ne kadar olacak ücreti hakkında fikrin var mı çok kararsızım yaa ben aşılama mı tüp mü
artış iyi olursa aşılama olmazsa sabitse yada düşüş varsa direkt tüp diyorum ama çok de dengesiz fikirlerim bigün başka bigün başka düşünüyorum . çok bi şey bilmediğim için sanırım. yönlendirilmeye ihitiyacım varrr yalnızımmm
haklısın canım bennde çok korkuyorum ne yapacam ne edecem bilmiyorum rabbim inş sanada bir bebiş veriri..ben özel hastanede yaptıracam aşılamayı doktorum yapacak ücreti hiç konuşmadım ama tüp bebek merkezlerine göre daha uygun diyorlar..sen hangi şehirdesin
acaba derce yanlışmı dedim kızımın ateşini ölçtüm yok 36.8 çıktı..ben niye sabit kaldım..ama çok sabitim he hene sabit kadınsın :))))
geçmişi okudum da yum akı kıvamında akıntın olmuş. adetlerin düzensizmiş. bu konuda yorum yapamiciiiim şekerim. düzenli olsaydı yani bugün kesinlikle bat olsaydı hamilelikten şüphelenirdim ki şüphelendim de zaten yukardaki mesajdaa neyse az kaldı bekleyelim ve dee görelimmm
özelden msj attım sana bi bakar mısınn
acaba derce yanlışmı dedim kızımın ateşini ölçtüm yok 36.8 çıktı..ben niye sabit kaldım..ama çok sabitim he he
tam msj okdum aha umutmu var dedim veeeeeeeee bu msj da yıkıldım
dr gidecem hele bi adet gelsin ..klomen başlatır çat iğnesi ama bu karda kışta da hiç çekilmez dr.
canım cevap yazdım geldimi..
geldi canım teşekkür ederim dileğin için. senin de inş.
ben özelden msc atamıyorum neden olduğunu bilmiyorum ama sana cevap yazdım ve gitti..yaş kaç
ben özelden msc atamıyorum neden olduğunu bilmiyorum ama sana cevap yazdım ve gitti..yaş kaç
yaşım 27 bu arada
tünaydın arkadaşlar
karamelekmiolur canım akşam eşim uygulamasını indirdi sitenin. ordan halledicem.
tabloyu bi ara buraya eklerim.
egemenhalit sen elazığlı mıydın canım?
bu ateşle bebek olursa çok uysal olur benceeeebi de benimkine baak delirtir adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?