• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kızlarrrrrrr kırmızılar bugün gelmeye başladı umudumuz artık önümüzdeki aya kaldı bu arada idrar kürüm temiz çıktı.yarın kontrolüm var kadın doğum doktoruma gdicem gebelik için folik asite başlıcaz bakalım =(

nıye benı kımse merak etmıyor bugun veya yarın olmam lazım dun gaz sancısı ve kasık agrısı cektım gece bıraz daha uyuyyamasaydım acıle gıdecektım eger bgunde olursa acıle gıdıcem kızlar :50:

nıye benı kımse merak etmıyor bugun veya yarın olmam lazım dun gaz sancısı ve kasık agrısı cektım gece bıraz daha uyuyyamasaydım acıle gıdecektım eger bgunde olursa acıle gıdıcem kızlar :50:

benimde dündü canım bende olmadım daha..senin ne zamandı bende akıntı var bide hafif hafifi kasıklarımda ağrı var cumaya kadar beklicem ama:))

günaydın kızlar
nasılsınız...benim bu gün bat ama ben 16 aralığı bekliyecem..dengem bozuldu:27::27::27:
sewdum papatya istenbul karamaelek nasılsınız...yeni hamişler hayırlı olsun ..
nasip yok yine:47::47::47::47:

günaydın kızlar
nasılsınız...benim bu gün bat ama ben 16 aralığı bekliyecem..dengem bozuldu:27::27::27:
sewdum papatya istenbul karamaelek nasılsınız...yeni hamişler hayırlı olsun ..
nasip yok yine:47::47::47::47:

iyiyim canım sen nasılsın benimde dündü daha gelen giden yok ben cuma yapacam ama bakalım..sen neler yapıyorsun nasılsın

elazğa ilk kar yağdı..
tabi okullar tatil kızda tebemde..:8::8::8::8::8:
bende dr aradım..rendavu için adet olmadan bişey yapamam dedi adetin ilk günü gel dedi..
yeniden başlıyacam yum takibine.:50::50::50::50:

niye 16 sını beklicenki okadar geçiyomuydu :26:

kız bu ateş çizelgesinde hamilemiyim diye ölçerken yum.oldu..
uzayan akıntı geldi falan..şimdide zaten hiçbi adet belirtim yok..o çizelge tahmini adet günümü 16 olarak değiştirdi..
bende oozamanı bekliyeyim dedim ama erkende gelebilir..

Back