• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım sende adet düzensizliği varmı geçen ay kaçında olmuştunn..

adet düzensizliği hep var..sürekli adet söktürücülerle adet oluyom.ama bu son 4 aydır kendiliğinden oldum düzelmişti..
çok umutlandım ama yine bozdu kafayı benim adetler:27::27::27::27::27:

kızlar ben şu kızı bi dışarı çıkayayım karla oynasın geleyim..
bu gün evde bana hiç vermez bilgisayarı...
kusura bakmayın artık fırsat buldukca girerim..

adet düzensizliği hep var..sürekli adet söktürücülerle adet oluyom.ama bu son 4 aydır kendiliğinden oldum düzelmişti..
çok umutlandım ama yine bozdu kafayı benim adetler:27::27::27::27::27:

bendede var bazen düzenli oluyor bazen tıkır tıkır gününde oluyorum bende eğer bu ay hamile kalmassam doktorum bana aşılama yapalım dedi..içimdende sanki hamile değilmişim gibi geliyor hiç ümidim yok:(((

mrb kızlar aranızda yeni sayılırım benim bat 4 ocak yaş 29 2. ayım serophene kullanıcam bu ay bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı aranızda :18: :18:

mrb kızlar aranızda yeni sayılırım benim bat 4 ocak yaş 29 2. ayım serophene kullanıcam bu ay bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı aranızda :18: :18:

hoş geldin canım sendemi geldin buraya bende burdayım :16::16::16::16: bende klomen kullanıyorum bu üçünü ay olcak bakalım

günaydın kızlar
nasılsınız...benim bu gün bat ama ben 16 aralığı bekliyecem..dengem bozuldu:27::27::27:
sewdum papatya istenbul karamaelek nasılsınız...yeni hamişler hayırlı olsun ..
nasip yok yine:47::47::47::47:

bişey dicem senin adetlerin hep düzeli midir ?? eğer hep düzenliyse ve bat bugünse hamile olma ihtimalin var bence. ateşin düşmemiş çünkü. sen oraya adetin ilk gününden başlayarak yapmadın ya ortada bi yerden başladın ya site o günde sonra bi yum günü bulmaya çalışmış olabilir. yani yumurtan daha önce yani senin ateş girmediğin günlerde çatlamış olabilir. sen yine test yapmaya devam et bence.

geçmişi okudum da yum akı kıvamında akıntın olmuş. adetlerin düzensizmiş. bu konuda yorum yapamiciiiim şekerim. düzenli olsaydı yani bugün kesinlikle bat olsaydı hamilelikten şüphelenirdim ki şüphelendim de zaten yukardaki mesajdaa neyse az kaldı bekleyelim ve dee görelimmm:49:

geçmişi okudum da yum akı kıvamında akıntın olmuş. adetlerin düzensizmiş. bu konuda yorum yapamiciiiim şekerim. düzenli olsaydı yani bugün kesinlikle bat olsaydı hamilelikten şüphelenirdim ki şüphelendim de zaten yukardaki mesajdaa neyse az kaldı bekleyelim ve dee görelimmm:49:

karamelekmiolur mrb canım normalde benimde dündü ama bendede düzensizlik var geçen ay iki gün gecikmeli oldum cumayı beklicem artık..her ay o kadar belirti olur ki bu ay yok hiç belirti ümidimde hiç kalmıyor öyle olunca:5::5::5:

karamelekmiolur mrb canım normalde benimde dündü ama bendede düzensizlik var geçen ay iki gün gecikmeli oldum cumayı beklicem artık..her ay o kadar belirti olur ki bu ay yok hiç belirti ümidimde hiç kalmıyor öyle olunca:5::5::5:

günaydın canım. yaa belirti falan hikaye yaaa bence çünkü herkeste olmuyo. en güzel belirti adet gecikmesi ve de ateşşşş
inş hamilesindir bakalımm

Back