• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

hoş geldin :16:
eklerim tabi ama ne zamandır istediğini de yazar mısın?

selam . beni topikten silebilirsin adetim dün geldi malesef :(( birde mesaj limitin dolu sanırım mesaj atamadım . hani sen adını yazdırıp gidenlere kızıyordun ya haber vereyim kulaklarım çınlamasın dedim :))

canım sen benim teknik servisimsin sana ihtiyacım var:)) bişey sorcam ben niye özel msc atamıyorum gelen msc cevap yazabiliyorum ama acill yardım:26::26::26:

selam . beni topikten silebilirsin adetim dün geldi malesef :(( birde mesaj limitin dolu sanırım mesaj atamadım . hani sen adını yazdırıp gidenlere kızıyordun ya haber vereyim kulaklarım çınlamasın dedim :))

merhaba; adet oldun diyemi sildiriyosun olsun canım bende pazartesi oldum ama yeni bat larımızı yazdırdık :26:

canım sen benim teknik servisimsin sana ihtiyacım var:)) bişey sorcam ben niye özel msc atamıyorum gelen msc cevap yazabiliyorum ama acill yardım:26::26::26:

bu konuda bişey diyemiyecem..teknik servis olarak yardımcı olamıyoruz...:9::9::9::9::9::9:
msj cevap verdiğine göre msj da atarsın..eğer bazı kişiler herkesden msj almak istemeyip kapamışlarsa msjlarını atamassın ozaman..
bana bi at bakalım geliyomu..benim msj herkese açık önüne gelen bana atabilir..:9::9::9::9:

elifcim,adet oldum ben beklediğim tarihten 1 hafta önce yeni bat hakkında hiçbir fikrim yok.düzenim ve psikolojim alt üst olmuş durumda...

elifcim,adet oldum ben beklediğim tarihten 1 hafta önce yeni bat hakkında hiçbir fikrim yok.düzenim ve psikolojim alt üst olmuş durumda...

bat gelmeden kırmızı geldi:26::26::26::26:
bence en güzeli bat gecseydi kendini hamiş sansaydın dahamı iyidi..
hepimizin piskolojisi bozuldu ama gecer az daha sabır:3::3::3::3:

Back