• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

karamelekmiolur canım grafiğime bakma imkanın var mı?

Eklentiler

• $IMG-20131211-WA0003.jpg
    $IMG-20131211-WA0003.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 30
kızlar ben dr gittim bana folic plus verdi günde 3tane kullanılıyor ama bu benım mıdemı agrıtıyo yaa kullanan var mı aranızda bırakıcam valla karın agrısı çekiyorum hep

Size kısa bi not bırakmak için geldim... Herseyden önce sizi çok seviyorum.. Uzun süredir giremiyorum bu sizi unuttuğum anlamına gelmesin sadece biraz kötü hissediyordum ... :54::54::54: buralardayım merak etmeyin... Ayrıca listenin en sonunda olmak hiç güzel değil...
Mehmetelifciğim kusura bakma İnan ki period takvimime bakıyorum ama işin içinden cıkamıyorum en ufak bi tahminim bile yok... Seni takmadığımı falan sakın düşünme olur mu... :50::50::50:

Size kısa bi not bırakmak için geldim... Herseyden önce sizi çok seviyorum.. Uzun süredir giremiyorum bu sizi unuttuğum anlamına gelmesin sadece biraz kötü hissediyordum ... :54::54::54: buralardayım merak etmeyin... Ayrıca listenin en sonunda olmak hiç güzel değil...
Mehmetelifciğim kusura bakma İnan ki period takvimime bakıyorum ama işin içinden cıkamıyorum en ufak bi tahminim bile yok... Seni takmadığımı falan sakın düşünme olur mu... :50::50::50:

hoş geldin canım çok merak ettim seni özeldende mesaj atmıştım kendini kötü hissetme bize 2014 e kaldık canım :26:

dr gitmedinmi daha adet olmadınmı..
nerelerdesin
allahım 2015 olmasın daha yeter 2014 de doğuralım ..

Doktora gittim işte en sonki kanamadan sonra kan testi negatif çıktı o zamandan sonra da hasta olmadım bi daha ne zaman olcam bilmiyorum bakalım bekliyorum su an sadece....
Olmasın evet yaaa :50::50:

ben kılomen kullandım canım senin ilk bebeğinmi:))

ben ilk hamileliğim de kullanmıştım klomen 2. ayımda hamile kalmıştım. 3 yaşında bir oğlum var şimdi 2. çocuk için uğraşıyoruz bu dr serophene verdi hayırlısı artık bakalım salı günü tekrar çağırdı yumurtanın gelişip gelişmediğine bakacak herhalde hayırlısı artık :51:

mrb kızlar aranızda yeni sayılırım benim bat 4 ocak yaş 29 2. ayım serophene kullanıcam bu ay bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı aranızda :18: :18:

ne ilaco o cnm .yumurlama içinmi..
bende hep klomen kullandım bilememdim:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ben ilk hamileliğim de kullanmıştım klomen 2. ayımda hamile kalmıştım. 3 yaşında bir oğlum var şimdi 2. çocuk için uğraşıyoruz bu dr serophene verdi hayırlısı artık bakalım salı günü tekrar çağırdı yumurtanın gelişip gelişmediğine bakacak herhalde hayırlısı artık :51:

çatlatma iğnesimi oldun ilk hamileliğinde..
hoşgeldin topiğimize..
ben 3 ay iğne oldum yine olmadı :50::50:

bizde ikinci için uğraşıyoruz hayırlısıyla güzel haberler veririz inşallah..

çatlatma iğnesimi oldun ilk hamileliğinde..
hoşgeldin topiğimize..
ben 3 ay iğne oldum yine olmadı :50::50:

h.bulduk canım ben ilk hamileliğimde klomen kullandım fakat çatlatma iğnesi kullanmamıştım şimdi kullanır mıyım bilmiyorum dr bir şey söylemedi salı günü gideceğim tekrar. bakalım hayırlısı:26:

Back