Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

aminn inşallah canım...
bakalım keçiboynuzu kürünü deneyeceğim
havuç suyu içirdim bir ay.

canım ilk önce varikoselden kurtulun ameliyat öncesi yemediğ içmediği şey kalmadı etki etmedi...inş size etki eder tatlım ama varikosel de böyle illet bir hastalık...

canım ilk önce varikoselden kurtulun ameliyat öncesi yemediğ içmediği şey kalmadı etki etmedi...inş size etki eder tatlım ama varikosel de böyle illet bir hastalık...

doğru söylüyosun valla canım ya
bulunmaz nimetsin, her sözün bilgi kaynağı :16:
varikosel engelliyo zaten spermleri, ne yapsan da tedavi olmadıkça engelleyecek

doğru söylüyosun valla canım ya
bulunmaz nimetsin, her sözün bilgi kaynağı :16:
varikosel engelliyo zaten spermleri, ne yapsan da tedavi olmadıkça engelleyecek

bian önce sizde ameliyatınızı olun tatlım. değerler düzelmese bile en azından olan spermlerle daha sağlıklı aşılama ya da tüp yaptırırız diye düşündük çünkü varikosel olduğu zaman hamile kalırsan eğer düşük ihtimali yüksek oluyormuş...varikosel topiğinde minel hamile kaldı mesela eşi varikosel ameliyatı olmadan 1 ay önce düşük yaptı daha sonra eşi ameliyat oldu 2 ay sonra hamile kaldı...

eşin yanaşmıyor mu ameliyata

yanaşıyor ay diyorumya o çok hassas
kendinde aramış sorunu,araştırmış bulmuş internette.
ne verersem içiyor yiyo.
sürekli bana soruyo "napim ameliyat olayım mı, sen ne diyosun,söyle onu yapıcam" diyo. sanki ben ne bilcem
şaşkın işte

ne verersem içiyor yiyo.
sürekli bana soruyo "napim ameliyat olayım mı, sen ne diyosun,söyle onu yapıcam" diyo. sanki ben ne bilcem
şaşkın işte

canım madem eşin karşı değil iyi bir doktor bulup mikrocerrahi ile ameliyat olun tatlım ...evet kimse eşinin ameliyat olmasını istemez ama inan ameliyat olduktan sonra kafan rahatlıyor...ben tüplerime baktırdıktan sonra o kadar rahtlamıştım ki en azından bir engel kalktı önümüzden diyebiliyorsun

tanıştırma kimseyle kocanı :19:
kadın milleti şeytan

yok kimseye bakmaz benim aşkım.10 sene önce nişanlanmış ayrılmış.10 sene kimse biriyle tanıştıramamış.anasına babasına bile kızmış.beni nasıl olduysa kabul etmiş.seni bekledim bu yaşa kadar der bana :27:

bian önce sizde ameliyatınızı olun tatlım. değerler düzelmese bile en azından olan spermlerle daha sağlıklı aşılama ya da tüp yaptırırız diye düşündük çünkü varikosel olduğu zaman hamile kalırsan eğer düşük ihtimali yüksek oluyormuş...varikosel topiğinde minel hamile kaldı mesela eşi varikosel ameliyatı olmadan 1 ay önce düşük yaptı daha sonra eşi ameliyat oldu 2 ay sonra hamile kaldı...

ayy süper yaa. böyle şeyleri duydukça direnç geliyo bana
canım mahrumiyet bölgesindeyiz, eşimin mesleğinden dolayı her zaman gidemiyoruz.
ama izin alır almaz yakın bi ile gidip doktorlarla tekrar görüşücez bakalım.
tek tahlille kalmayın dedi burdaki doktor. bi sperm tahlili daha istedi

ne verersem içiyor yiyo.
şaşkın işte

bence de ameliyat olsun:26:

canım mahrumiyet bölgesindeyiz, eşimin mesleğinden dolayı her zaman gidemiyoruz.

kızım kaçkere sordum.nerdeydiniz siz?

tabii canım en az 3 test yaptıracaksınız ki değerlerde düüşme olup olmadığını anlayıp ona göre karar verecek doktor tabii bide el ile muayene çok önemli.. hatta canım nazende88 var varikosel topiğinde eşi bir ay önce ameliyat olmuştu şuan hamile varikosel topiğine bugün yazmış...sperm sayıları 15 milyon falanmış...

Son düzenleme:
tabii canım en az 3 test yaptıracaksınız ki değerlerde düüşme olup olmadığını anlayıp ona göre karar verecek doktor tabii bide el ile muayene çok önemli.. hatta canım nazende88 var varikosel topiğinde eşi bir ay önce aneliyat olmuştu şuan hamile varikosel topiğine bugün yazmış...sperm sayıları 15 milyon falanmış...

nazende okuyor şu an.hoşgeldin taze hamileeeeeee:49::49::46::46:

Back