Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

böyle işte ayrılmayacaksın burdan :27:
hsg den korkmak yok.kendini sıkma.benim belki de kendimi sıktığım için mi bu yapışıklık gibi çıktı diyorum kafamda soru kaldı bak.rahat ol kasma kendini

ohhhhhh mis gibi bayılıcam sonraaa hooopppp uyanıcam hıc bıseycık anlamıcam.. sonrasında kanama uzun suruyo mu ? sen dr una sordun mu peki oyle bi ihtimal varmı dıye??

1 saat yok oldum geri geldim 15 dk dır yazdıklarınızı okuyorum :)))) kızlar moral bozmak yok o spermler yukselecek merak etmeyinnn ama tabii ki once ameliyat.. dr um onumuzdekı pzrtsı ne gun verdı hsg ıcın onun korkusunu attım sımdıde ınsallah acıktır tuplerım diyorum:18:

inş tatlım tüplerin açıktır ,korkma sakın anlık bi sıvı basıncı hissedecen bu kadar oldu bitti

kızlar şimdi bana yarın olurmu yaaa yarın bat ve ben test yapacağım inşlh vardır veeee çıkar :49:

ohhhhhh mis gibi bayılıcam sonraaa hooopppp uyanıcam hıc bıseycık anlamıcam.. sonrasında kanama uzun suruyo mu ? sen dr una sordun mu peki oyle bi ihtimal varmı dıye??

canım anestezili yaptırma bence.ben okumuştum anestezili yaptıran birine doktor birde uyanıkken yapalım demiş

1 saat yok oldum geri geldim 15 dk dır yazdıklarınızı okuyorum :)))) kızlar moral bozmak yok o spermler yukselecek merak etmeyinnn ama tabii ki once ameliyat.. dr um onumuzdekı pzrtsı ne gun verdı hsg ıcın onun korkusunu attım sımdıde ınsallah acıktır tuplerım diyorum:18:
kolay atlatırsın canım. benim duyduklarımın ki kolay geçmiş. inşallah yolundadır her şey
bende önümüzdeki ay çektiricem, kesinlikle anestezili isterim
evet herkes bi tarafa hamile kalan herkese çok seviniyorum çünkü o duyguyu çok iyi biliyorum kaç yıldır özlemini çektiğim için ama varikosel ameliyatı olup hamile kalanlara daha çok seviniyorum aynı dertten muzdarip olduğumuz için

evet canım varikosel olanların izlediği yol sabır yolu. insan onca emekten sonra sonuç alınca havalara uçar ya tahmin edebiliyorum

kolay atlatırsın canım. benim duyduklarımın ki kolay geçmiş. inşallah yolundadır her şey
bende önümüzdeki ay çektiricem, kesinlikle anestezili isterim

evet canım varikosel olanların izlediği yol sabır yolu. insan onca emekten sonra sonuç alınca havalara uçar ya tahmin edebiliyorum

keşke bende rahat bıraksaydım kendimi diyorum.birşey yok anesteziyaptıracak kadar kızlar.boşun neden vücudunuza ilaç yükleyesiniz?

keşke bende rahat bıraksaydım kendimi diyorum.birşey yok anesteziyaptıracak kadar kızlar.boşun neden vücudunuza ilaç yükleyesiniz?

herkes çok korkutuyo ama
aslında çeken doktora göre değişiyomuş
benimde doktor seçme şansım yok. riske giremem
aneztesi isterim mutlaka canım

Back