- Konu Sahibi mehmetelif
- #4.421
başka sebebi oluyor mu sperm azlığının?
bilmiyorum ben de bunu merak ediyorum. genetik olabiliyo mu acaba.... ailede çok var çünkü... ama onlarda varikosel de varmış. ay bilmiyomm delircem az kaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka sebebi oluyor mu sperm azlığının?
valla aklım hep burada canım, benim kardeşim sayılırsınız çok seviyorum sizleri...
canım senin kocana kısaca da uzunca da kazma desek yeri![]()
inşallah canım inşallah..
ama bu varikosel yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal hesabı
ameliyat olsan da spermde düzelme garantisi tam veremiyorlar
ayrıca olan sperm rezervini de kaybedebilir riski var
zamana bırakalım desek o da olmuyo valla çatır çatır geçiyor
iyi bi doktora denk gelecek ki ne yapacağımızı adam akıllı planlasın
belki döllenme oldu
adete son hafta kala yapma![]()
evet izledim
çocuk esirgeme kurumuna götürdüler ay
nasıl bi hayat bekliyo onu tahmin edemiyorum
biz burda bu halde, o bebek kimin ellerinde
ben bakmasam açmasam yapamıyorum valla![]()
canım bizimde 3.5 yıldır varikosel varmış duyunca çok şaşırmıştım demek evlendiğimiz zaman korunmasak yine bebeğimiz olmayacaktı...
ben sana demiştim odunsal bişey diye![]()
hımmm anladım canım. yaa inş sağlığına kavuşur da bebeğiniz olur tatlım
evet canım ama şu şekilde düşün yani biz bu şekilde düşüp ameliyat olduk..eğer ameliyat olmasaydık tek çaremiz tüp bebekti...ameliyat olursak değerlerin %70 düzelme ihtimali vardi üstüne %40 normal gebelik şansı vardı bu durumda ameliyat olmak daha mantıklı geldi...ameliyattan sonra şu aşamalar eklendi aşılama şansımız,düşük olmama ihtimali ve normal gebelik şanslarımız eklendi değerlerimiz düzelirse tabii
bilmiyorum ben de bunu merak ediyorum. genetik olabiliyo mu acaba.... ailede çok var çünkü... ama onlarda varikosel de varmış. ay bilmiyomm delircem az kaldı.
olacak inşallah olacak merak etmeevet canım ama şu şekilde düşün yani biz bu şekilde düşüp ameliyat olduk..eğer ameliyat olmasaydık tek çaremiz tüp bebekti...ameliyat olursak değerlerin %70 düzelme ihtimali vardi üstüne %40 normal gebelik şansı vardı bu durumda ameliyat olmak daha mantıklı geldi...ameliyattan sonra şu aşamalar eklendi aşılama şansımız,düşük olmama ihtimali ve normal gebelik şanslarımız eklendi değerlerimiz düzelirse tabii
evet canım ama şu şekilde düşün yani biz bu şekilde düşüp ameliyat olduk..eğer ameliyat olmasaydık tek çaremiz tüp bebekti...ameliyat olursak değerlerin %70 düzelme ihtimali vardi üstüne %40 normal gebelik şansı vardı bu durumda ameliyat olmak daha mantıklı geldi...ameliyattan sonra şu aşamalar eklendi aşılama şansımız,düşük olmama ihtimali ve normal gebelik şanslarımız eklendi değerlerimiz düzelirse tabii
benimde 9-10 gün vardaha 11 gün var adete canim![]()
sıkma canını canım.ne dedi peki doktor?
bebek evlatta edinemiyoruz ama ben hamilelik doğum yaşamak istiyorum![]()
doğru söylüyosun canım
ben ne okursam kim ne derse ona göre hemen karar değiştiriyorum zaten
bi gidelimde bakalım kar yolları kapatmazsa şu mahsur bölgesinde
sende taze havuç suyu felan içirdin mi