- Konu Sahibi mehmetelif
- #4.481
benimde 9-10 gün var![]()
ben napim benimde 15 gün var :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 9-10 gün var![]()
canım madem eşin karşı değil iyi bir doktor bulup mikrocerrahi ile ameliyat olun tatlım ...evet kimse eşinin ameliyat olmasını istemez ama inan ameliyat olduktan sonra kafan rahatlıyor...ben tüplerime baktırdıktan sonra o kadar rahtlamıştım ki en azından bir engel kalktı önümüzden diyebiliyorsun
nazende okuyor şu an.hoşgeldin taze hamileeeeeee![]()
yok kimseye bakmaz benim aşkım.10 sene önce nişanlanmış ayrılmış.10 sene kimse biriyle tanıştıramamış.anasına babasına bile kızmış.beni nasıl olduysa kabul etmiş.seni bekledim bu yaşa kadar der bana![]()
kızım kaçkere sordum.nerdeydiniz siz?
bu ay bebek yoksa, zaten 19 aralıkta belli olur.
hemen gidicez canım. aynı anda ben hsg çektiricem, eşimde önce tahlil ardından ameliyat durumuna karar verecek.
en azından dediğin gibi kafamızdan bi sıkıntıyı atarız
bende bole canlı topık ıstıyodum kızlar memnun oldum iste ben size bı ornek
ayy ne tatlısınız kıı
size layık bebeğinize ne mutlu
nan her yerde söylenmiyo işte . merak edenlere özelden yazarım![]()
tabii canım en az 3 test yaptıracaksınız ki değerlerde düüşme olup olmadığını anlayıp ona göre karar verecek doktor tabii bide el ile muayene çok önemli.. hatta canım nazende88 var varikosel topiğinde eşi bir ay önce ameliyat olmuştu şuan hamile varikosel topiğine bugün yazmış...sperm sayıları 15 milyon falanmış...
mükemmel ya. herkes için mutlu oluyorum inanki.
bu hastalıktan kurtuldukları için özellikle.
ameliyat yolundayız heralde bizde bakalım canım
1 saat yok oldum geri geldim 15 dk dır yazdıklarınızı okuyorum :)))) kızlar moral bozmak yok o spermler yukselecek merak etmeyinnn ama tabii ki once ameliyat.. dr um onumuzdekı pzrtsı ne gun verdı hsg ıcın onun korkusunu attım sımdıde ınsallah acıktır tuplerım diyorum:18:
allaha şükür bizde sorun yok ama anlat durumunu da sorunu olanlar okusun umut ol inşallah
hamileliğinde hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah![]()
bende bole canlı topık ıstıyodum kızlar memnun oldum iste ben size bı ornek
evet herkes bi tarafa hamile kalan herkese çok seviniyorum çünkü o duyguyu çok iyi biliyorum kaç yıldır özlemini çektiğim için ama varikosel ameliyatı olup hamile kalanlara daha çok seviniyorum aynı dertten muzdarip olduğumuz için
iki kere dusuk yaptm yeniyken esmde varıkosel varms kendi cabalarımızla anladık sonra amelyat oldu esim ve sonuc pozıtıf 2 senenn sonunda sıkıntılı donemler gecrdım artk uzulmek ıstemıyorm![]()
gelişmeleri bizlere de haber verirsin canım...bizim de 1 ay sonra durumumuz belli olacak aşılama mı, tüp mü yoksa beklemeye devam mı çok heyecanlıyım koca 6 ay dolmak üzere ...