- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
iyi geceler öptümmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk gözğrımsın sen
hadi öptüm kocana git
Kız nasıl gidiyim yaaaa ağlıcam vallaaaa bööğğğğhhhh ben devlet hastanede onlara derdimi anlatıp onları anlıcağım kadar çince mi biliyom burda bize verilen imkanlar doğrultusunda bi tek oraya gidebiliyoz ben ne yapıyımmmm ilk defa basıma böyle bişe geliyo arayıp anneme bile soramadım eşim bile burda değildi yurtdışındaydı iş için.. Zaten acayip kötüyüm gariban hissediyom kendimi arkadas yaa
ben gidiyorum maalesef
feelcrying yeni bat'ını yaz kıııııııııııııııız
iyi geceler öptümmmmmmmmmmmm
Gece hiiiiiç uyumadım gibi birşey
Uyku tutmadı bir türlü
12de yattık dön dön dön bayağı kıvrandım.saat 2 den sonra dalmışım sanırım.saat 4:30gibi uyandım ve dön dön kıvranmaya devam ettim.biraz kitap okudum uyumak için ama tık yok bende en son kalkmayı tercih ettim.gecmişi okudum bitti.
Offfff uykum var ama uyuyamıyoruuuuuum.
Bu arada bugun doğum günüm kızlaaaaaar.
Uyku tutmadı bir türlü
12de yattık dön dön dön bayağı kıvrandım.saat 2 den sonra dalmışım sanırım.saat 4:30gibi uyandım ve dön dön kıvranmaya devam ettim.biraz kitap okudum uyumak için ama tık yok bende en son kalkmayı tercih ettim.gecmişi okudum bitti.
aaaa Avavred hamile mii
ne güzel yaaa allam yareppim ne ara oldu bu
Ya kizlar ben Nergis olali bana mesaj alintilari bildiride gelmez oldu ya oyle mi oluyor bir fikriniz var mi
Avavred de hamileymis dogru mu cok sevindim onun adina
Uyku tutmadı bir türlü
selamün aleyküm canlar :) insanbulum nerdesin guzum yaaa :) bi gün misafirliğe gittim neler olmuş yaw hemen yeni konu açılmııııış
Kizma canim benim gecmis sayfalara bakiyordum bildiride gelmeyince gormuyorumBen sana yazmistim aslinda gecen gun yenilermisin diye emme gormedin galiba neyse seker hemen geliyor bilgiler:
Yeni bat 11 aralik
yas 25
cocuk istegi 1 yil diyelim aslinda birazcik gecti de:)
Koca da varikosel belasi var
Bu arada aralik 5 te doktor randevumuz var asilama icin sadece bilgi alin sohbet edin dedi doktor ben istemiyorum daha dedim ama biyandan da yaptirsammi diyorum beklemek istiyorum 1 yil daha zaman kaybi gerci her gecen gun kafam karisik cunku baksana daha ameliyat gunumuzu bile soylemediler kac ay gecti uzerinden dun arattim zorla belli degil diyolar cildircam