Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kız nasıl gidiyim yaaaa ağlıcam vallaaaa bööğğğğhhhh :KK14::KK14: ben devlet hastanede onlara derdimi anlatıp onları anlıcağım kadar çince mi biliyom burda bize verilen imkanlar doğrultusunda bi tek oraya gidebiliyoz ben ne yapıyımmmm :KK14::KK14: ilk defa basıma böyle bişe geliyo arayıp anneme bile soramadım eşim bile burda değildi yurtdışındaydı iş için.. Zaten acayip kötüyüm gariban hissediyom kendimi arkadas yaa :KK14::KK14:

Guzum benim yaaa bu gariban eller bizi oldurucek cok zor yasamayan bilmez bilemez vatan gibisi yok.Benim esim anliyor dili super ama benim okadar super degil anlamadigim seyler oluyor bazen sormak istedigim seyleri soramiyorum tibbi olunca hepsini gec sira beklmek mahfediyor dimi insani.Siz ameliyat olmadiniz heralde bizde malesef. :KK14:Bende yanlizim arkadas kendini yanliz hiseetme uzulunce yanliz hissedince benimle konus ben anlarim neler hissettigini ben de ayniyim cunku

ben gidiyorum maalesef :KK47::KK47:
feelcrying yeni bat'ını yaz kıııııııııııııııız:KK47::KK47:

Kizma canim benim gecmis sayfalara bakiyordum bildiride gelmeyince gormuyorum:KK1:Ben sana yazmistim aslinda gecen gun yenilermisin diye emme gormedin galiba neyse seker hemen geliyor bilgiler:

Yeni bat 11 aralik
yas 25
cocuk istegi 1 yil diyelim aslinda birazcik gecti de:)
Koca da varikosel belasi var

Bu arada aralik 5 te doktor randevumuz var asilama icin sadece bilgi alin sohbet edin dedi doktor ben istemiyorum daha dedim ama biyandan da yaptirsammi diyorum beklemek istiyorum 1 yil daha zaman kaybi gerci her gecen gun kafam karisik cunku baksana daha ameliyat gunumuzu bile soylemediler kac ay gecti uzerinden dun arattim zorla belli degil diyolar cildircam

Gece hiiiiiç uyumadım gibi birşey:KK43:
Uyku tutmadı bir türlü
12de yattık dön dön dön bayağı kıvrandım.saat 2 den sonra dalmışım sanırım.saat 4:30gibi uyandım ve dön dön kıvranmaya devam ettim.biraz kitap okudum uyumak için ama tık yok bende en son kalkmayı tercih ettim.gecmişi okudum bitti.
Offfff uykum var ama uyuyamıyoruuuuuum.

Bu arada bugun doğum günüm kızlaaaaaar.

Uyku tutmadı bir türlü
12de yattık dön dön dön bayağı kıvrandım.saat 2 den sonra dalmışım sanırım.saat 4:30gibi uyandım ve dön dön kıvranmaya devam ettim.biraz kitap okudum uyumak için ama tık yok bende en son kalkmayı tercih ettim.gecmişi okudum bitti.

doğum günün kutlu olsun yıldız:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Son düzenleme:
Uyku tutmadı bir türlü

benimde salı günü uykum kaçtı 4.30 da uyandım astronot gibiyim..deli oldum :KK53::KK53::KK53::KK53:
bende namaz kıldım tesbih falan çektim yok olmadı dahada uyuyamadım:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
ben stersten uykumu kaybettim..yum. çatladımı nezaman çatlıyacak nolacak derken uyku gitti:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

yaw önce şikayet ettim bildirimlerden şimdide bildirim mildirim yok ..
mesaj alıntısı beğeni hiç bişi gelmiyo..:KK1::KK1::KK1::KK1::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
nasıl başardım valla kendime alkışş:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64::KK64::KK64::KK64:

selamün aleyküm canlar :) insanbulum nerdesin guzum yaaa :) bi gün misafirliğe gittim neler olmuş yaw :KK1: hemen yeni konu açılmııııış :KK1:

Uyku tutmadı bir türlü

:KK1: doğum günün kutlu olsun yldzdnz :KK16: :KK16::KK16: hayırlı bir ömür diliyorum Rabbimden senin için :KK1: :KK34:

bugün öğretmenler günü :) değerli meslektaşlarımın ve hayat okulunda gönüllü öğretici olan kıymetli annelerimizin öğretmenler gününü candan kutluyorum :KK16: :KK16::KK16: ömrünüz boyunca güzelliklere vesile olmanızı diliyorum :KK16: :KK16::KK16:

Kizma canim benim gecmis sayfalara bakiyordum bildiride gelmeyince gormuyorum:KK1:Ben sana yazmistim aslinda gecen gun yenilermisin diye emme gormedin galiba neyse seker hemen geliyor bilgiler:

Yeni bat 11 aralik
yas 25
cocuk istegi 1 yil diyelim aslinda birazcik gecti de:)
Koca da varikosel belasi var

görmedim şekerim. kızarmıyım hiç sana aşk olsun.hemen güncelliyorum bilgilerini.
sperm sayısı kaç sizin?

Bu arada aralik 5 te doktor randevumuz var asilama icin sadece bilgi alin sohbet edin dedi doktor ben istemiyorum daha dedim ama biyandan da yaptirsammi diyorum beklemek istiyorum 1 yil daha zaman kaybi gerci her gecen gun kafam karisik cunku baksana daha ameliyat gunumuzu bile soylemediler kac ay gecti uzerinden dun arattim zorla belli degil diyolar cildircam

bence yaptır aşılama.neyi bekliyorsun kii:KK47:

X