Hanımlar, 18 yaşında boyunuz ne kadardı, şu an ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi qw008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qw008

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
7
0
1
25
18 yaşındayım ve 1.62 boyundayım. Fakat ben 1.70 olmak istiyorum. Ne yaptıysam olmadı ve artık büyüme hormonu tedavisi olmayı düşünüyorum. Eğer o da işe yaramazsa ameliyat olabilirim. Sizce?

Genetik meselesi, ne yapsanız da üst sınırınız belli.
Boyunuz da gayet iyi, sıkıntı çekmeye değer mi?

18 yaşındayken senin boylarındaydım sonra 1 cm bile uzamadım.

Bir arkadaşım vardı çok kısa boyluydu. Kız 16-17 yaşındayken basketbol oynamaya başladı, etkisi oldu gerçekten. Boyu güzel uzamıştı.

Sen de spor yapmayı deneyebilirsin uzamak için. Ameliyatı nasıl oluyor bunun?

Aslında bu ergenlik yaşınızla da alakalı, geç adet gördüyseniz hala biraz uzayabilirsiniz.

Spora yönelin, bol süt için.

Ameliyat ve hormon tedavisi riskli ve acılı seçenekler, değer mi ya?

13 yasimda 173 boyundaydım, 15 yasimda 178 ölçtü beden eğitimi hocam ve o tarihten beri hiç degismedi.

170 dim
Bir iki santim uzadim
O dönem çok aktif voleybol oynuyor ona göre besleniyordum

Bu arada Türkiye ortalamasindasiniz zaten neden ameliyatla boy uzatmasina giriyorsunuz 162 kısa değil ki

1.72 ye 1.72.
18 yaşımdan sonra uzamadim hiç ayni kaldı boyum ama uzayan gördüm özellikle erkeklerde.

Bi basamak daha nasıl uzatacaklar ameliyatla? 1.68dim. 1-2 santim ancak değişmiştir boyum.

18 yaşındayım ve 1.62 boyundayım. Fakat ben 1.70 olmak istiyorum. Ne yaptıysam olmadı ve artık büyüme hormonu tedavisi olmayı düşünüyorum. Eğer o da işe yaramazsa ameliyat olabilirim. Sizce?
Benim 18 yasinda 1 65 ti .Simdi 42 yasindayim ,ayni degismedi.

Hormon tedavisi sizin istemeniz ile uygulanacak bir tedavi yöntemi değil.
18 yaşından sonra max. 1-2 cm uzarsınız.
Boyunuz gayet normal, 12 cm topuklu giyin, 174 olursunuz

Son düzenleme:
hiç uzamadım hatta o zamanlar 1.68 ölçüyorlardı şimdi 1.67 omzumda dünyanın yükü, çöktüm tabi

Yerin altındakini saymazsak içgüveysinden halliceyim 163 kendimi bildim bileli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…