• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar, 18 yaşında boyunuz ne kadardı, şu an ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi qw008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1.57 değişmedi hala aynıyım.

ameliyatla boy uzatmak öyle bir şey değil zamanında ben de istedim ama cevap "yassy saçma sapan konuşma 45 gün boyunca yatman lazım günlük mm olarak uzatılıyor ayrıca sadece bacaktan uzar flamingo gibi olursun" olmuştu. bir daha teklif dahi etmedim. :olamaz:

13 yaşımdan 16 yasima kadar 148 boyundaydim 18 yasimda 170 oldum suan hala 170 değişen bisey yok ( olmasinda ) nasıl uzadin diyeceksin... 14 yaslarimda voleybol basketbol bilimum ağaca asilma herseyi yaptim ve süt yoğurt ağırlıklı beslendim ailede bi tek amcam kisa boylu ona cekicem diye cok korkmustum ama genetik olarak uzunuz bununda etkisi var.

13 yaşımdan 16 yasima kadar 148 boyundaydim 18 yasimda 170 oldum suan hala 170 değişen bisey yok ( olmasinda ) nasıl uzadin diyeceksin... 14 yaslarimda voleybol basketbol bilimum ağaca asilma herseyi yaptim ve süt yoğurt ağırlıklı beslendim ailede bi tek amcam kisa boylu ona cekicem diye cok korkmustum ama genetik olarak uzunuz bununda etkisi var.

2 yılda 22 cm mi uzadınız? şifresi varsa alabilir miyim bişey denicem :KK53:

2 yılda 22 cm mi uzadınız? şifresi varsa alabilir miyim bişey denicem :KK53:
Geç reglden kaynakli ergenlige gec girince ve uzamaya yönelik aktivite yapinca oluyor :) tabi bu şekilde yapmama saglik meslek lisesinde ki hocalarim katkisi cok büyük onlar yönlendirdi sonuc bence iyi :) lise 3 de sinifa girince tanimayan arkadaslarim oldu lise 4 de zaten herkes yeter uzama diyordu nitekim 18 de tamamen durdu.

162cm kadına hiç bir aklı basinda cerrah boy uzatma ameliyatı yapmaz.
Bacağınız demir bir kafeste her gün milim milim kemiğinizin arasını açarak vücudun o dokuyu doldurması beklenir.
images.webp

Görüntü budur.
Bacağınızda daha sonra o Çivilerin izleri de kalır.
TeK bacakta kısalık varsa tamam mantıklı da boyum kısa ameliyat olmak istiyorum hele de 162cm için komik
Standart boydasiniz.
Pilates yapın. DuruşunuZ düzeleceği için 1-2 cm fark eder.

18 yaşındayken boyum kaç ise hala aynı.

Merhaba. Üzgünüm ama 1.70 olmanız mümkün değil. 1.62 de kısa bir boy değil ayrıca..

Son düzenleme:
18 yasinda 1.60 dim, 30 lu yaslarimin basinda 1.60 im galp galp :27:

21 yasima kadar 174tum

Sonra hic olcmedim.

Sonra bi baktim 177yim. Yas 26. Ne ara uzadim bilmem.

Sanirim pilates ile uzadim. Ama anca 3 cm.

3 yasimdan beri haftada 4 gun yuzuyorum.
Sıkı da bir pilates programim var haftanin 6 gunu

18 yaşından sonra uzamazsın artık.
Kilona dikkat et, spor yap. Biraz daha uzun görünebilirsin

18 den sonra yarım santim uzadım sadece

Back
X