13 yaşımdan 16 yasima kadar 148 boyundaydim 18 yasimda 170 oldum suan hala 170 değişen bisey yok ( olmasinda ) nasıl uzadin diyeceksin... 14 yaslarimda voleybol basketbol bilimum ağaca asilma herseyi yaptim ve süt yoğurt ağırlıklı beslendim ailede bi tek amcam kisa boylu ona cekicem diye cok korkmustum ama genetik olarak uzunuz bununda etkisi var.
57 mi wouuw uzunsunuz ben 55:))Ben 14-15 yaşındayken 157 idim, şuan hala öyleyim
Geç reglden kaynakli ergenlige gec girince ve uzamaya yönelik aktivite yapinca oluyor :) tabi bu şekilde yapmama saglik meslek lisesinde ki hocalarim katkisi cok büyük onlar yönlendirdi sonuc bence iyi :) lise 3 de sinifa girince tanimayan arkadaslarim oldu lise 4 de zaten herkes yeter uzama diyordu nitekim 18 de tamamen durdu.2 yılda 22 cm mi uzadınız? şifresi varsa alabilir miyim bişey denicem
18 yaşında -15418 yaşındayım ve 1.62 boyundayım. Fakat ben 1.70 olmak istiyorum. Ne yaptıysam olmadı ve artık büyüme hormonu tedavisi olmayı düşünüyorum. Eğer o da işe yaramazsa ameliyat olabilirim. Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?