Hani Hayat Müşterekti?

Bunu okumadan yazmıştım üstteki yazımı, inşallah istikrarlı bir düzelme sağlarsınız. Ne odun bu adamlar yaaa, uzlaşmacı olmayı öğrenmeleri çok fazla zaman alıyor

Evi silme süpürme full onda mı
Bu uzun sürmez gibi geldi ama diğerleri idealmiş
Umarım daim olur şu hali
Bazen ben silip o süpürürdü illaki yapmam dediği şeyler var onlarla değiştirdik çok istemiyorsa robot alalım dedim valla.

Son düzenleme:
Bunu okumadan yazmıştım üstteki yazımı, inşallah istikrarlı bir düzelme sağlarsınız. Ne odun bu adamlar yaaa, uzlaşmacı olmayı öğrenmeleri çok fazla zaman alıyor
Sorma arkadaşım çözüldü gibi ama sor bana mutlu muyum? Mutsuz olduğumu söylediğimde de çok üzüldü. Ağlarken ne seni mutlu edebildim ne ben mutlu olabildim bir senedir şua halimize bak diyordu.Bilmiyor mu sanki biliyor ama duymak üzdü galiba.

Akşama bir arkadaşımız eşiyle bize uğrayacak. Şuan eve makina tuttu, terası temizliyor.

Bu şekilde bu senin görevin bu benim görevim şeklinde anlaşma yapılınca daha çok ev arkadaşı durumu oluşuyor bence.Çünkü insan ancak ev arkadaşıyla bu iş bölümünü yapar.Bence en doğrusu insanın içinden gelerek eşine yardımcı olması.Sizin toz aldığınızı görünce o da süpürge açmalı ya da başka bişey yapmalı.İçinden gelmedikten sonra böyle ite kaka nereye kadar
Tabi ki temennim evliliğinizin bozulmaması eşinizin evin temel ihtiyaçlarını içinden gelerek yapması.Umarım başarılı olursunuz.

ama bu iinsan daha önce ev işi yapmamış
evet pazarlık sevimli değil, madde madde listeli iş bölümü çok şirket hissi, ev arkadaşı hissi oluşturuyor- ev arkadaşlarım da oldu hiç böyle paylaşmadık açıkçası hep kendiliğinden oldu gitti bizde...

ama evlilik dinamik bir süreç
daha bu kadın mesaiye başlıyacak
bunun yazı var kışı var
belki çocuk olacak
nasılsa evrilecek bu süreç yani
terfi dönemi oturup kota hesabı yapmayacaklar veya fatura paylaşmayacaklar ev arkadaşı gibi....
adamın elinin alışması rutin oluşması için bence iyi olmuş....zamanla o his de geçer.

Mıymıntı herif, beceriksizliğini bile ne güzel kabul ettiriyor .

İçinden gelmiyor adamın bende böyle olsun istemezdim O beni düşünmezse ben kendimi düşünmek zorundayım yoksa tükendikçe düşünülmedikçe ona saracağım bunu da hiç istemem.

Sizin konunun ilk haline tavsiyeniz neydi? Anımsayamadım.

Kaldı ki size böyle yazdım migrenimsi onun eline bir liste vermedim. Bu şekilde konuştum demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…