Güncelleme: Kızlar bu öğleden sonra o kadar şey oldu ki nereden başlasam bilmemiyorum. Oturduk konuştuk konuştuk bir yere varamadık. Konuyu temizlik odağında konuşmadığımızı bilmenizi isterim sadece bunun üzerine konuşursak yaşananlar çok komik kalır.
Tartıştık ağladık ne umup ne bulduğumuzu anlattık. Yaşadığımız hayal kırıklıklarını çaresizliğimizi her seferinde düzelme ümidi ile başlayıp yine bir şeylerin berbat olması üzerine konuştuk.
Ben ev arkadaşlığı istemediğimi öyle istiyorsa arkadaşlarından birini bulabilceğini çok istiyorsa üstü kapalı bir şekilde bekarlık yaşamına dönebileceğini söyledim. O da böyle olmasını istemediğini ama işlerin bu raddeye geldiğini söyledi. Sonrasında valizini almaya gitti ama ben buna dayanamadım tabi. Böyle bir şey yaparsa bir sonraki adımın mahkeme olacağını söyledim.(gidip annesinin evinden geri eve dön diye getirecek değilim ya)Oturdu ağladı olayı bayağı dramatize ettik. Sen bir bardak su getirsen ben bileceğim ki sen söyleniyorsun ben seni tanıyordum ama evlendikten sonra toparlarız sanmıştım(dik başlılık olayı. Tam tahmin ettiğim gibi düzeltirim sanmış)gibi birçok şey konuştuk. Para konusunda kimse destek olmazken ben olduğumu söyleyince işte o yüzden bu kadar zoruma gitti. Sende beni orataya bıraktın dedi. Kafam şuan davul gibi.
Konuştuklarımızdan sonra sadece terapi ile altından kalkabileceğimiz bir durum olduğunu daha iyi anladım. Birbirimizin hareketlerini inanılmaz yanlış anlıyoruz. Beyaz ve siyah gibi.
O ağlarken durumu anlatmaya çalıştım.köprüden önceki son çıkış olarak terapisti gösterdim. Başta kabul etmedi. Sonra yine bir süre daha deneyelim olmazsa gidelim dedi. Bu konuda ciddi olduğumu belirtip ilk sorunda gideceğimiz kararına vardık bakalım. Sonrasında ev işi konusunu açtım. Kabul etti yapılacakları(ekte belirttim
) her dönem başında da detaylı büyük temizliğe birini çağırmaya karar verdik. Cam silme vb.için. Kar zarar hesabını yapamadım çünkü bugün bunları konuşmayı beklemiyordum.
Nasıl hissediyorsun diye sorarsanız başım ağıyor ve çok yorgunum. Aramızda bir soğukluk var tabi halen. Toparlamak zaman alacaktır.