- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.001
Ama bu konuşmayı başlatan ben olmak istemiyorum. Bu zamana kadar onun bir adım atması için uğraşıp yine adım atan taraf ben olmak istemiyorum. Artık onun konuşma ve çözme isteği ile gelmesi lazım ki beni dinleyip anlayabilsin.Eşinizi karşınıza alıp terapiye gitmek istediğinizi söylemelisiniz bence artık. Evlilik bir güç savaşı değil, bu şekilde hiçbir erkek aman canım karımı üzdüm, ben ne yaptım demez. Zaten eşiniz ne yapıyorsa baştan sona bile bile yapıyor. Siz ne yaparsanız yapın düzelmez.Kesinlikle terapiyi şart koşmalısınız, eşiniz bu tavrınızın bir inat değil evliliğin devamı için zorunluluk olduğunu görmeli. Zaten sizin sorununuz özünde artık evi işide değil, eşinizin size verdiği değer, hayatında koyduğu yer ve sizin ve evliliğiniz için çabasının olmaması ile ilgili
Size bir sey demeden mi gittiAlıntı yapıyorum ama neden eklemediğini anlamadım.
Bir gelişme yok. Geldi ve üstünü değişip çıktı. Kendimi çok sinirli hissediyorum. İlişkimizin kaderini ona bırakmışım o da hiçbir şey yapmıyor gibi. Bu belirsizlik vücudumu sıkan bir şey varmış gibi hissettiriyor. Ufacık bir konunun bu hale gelmesine inanamıyorum.
Ayy sabırlar diliyorum, taş olsa çatlar kaç gün oldu. Nereye gittiği faln söylüyor mu?Alıntı yapıyorum ama neden eklemediğini anlamadım.
Bir gelişme yok. Geldi ve üstünü değişip çıktı. Kendimi çok sinirli hissediyorum. İlişkimizin kaderini ona bırakmışım o da hiçbir şey yapmıyor gibi. Bu belirsizlik vücudumu sıkan bir şey varmış gibi hissettiriyor. Ufacık bir konunun bu hale gelmesine inanamıyorum.
Evet söylüyor dünden beriAyy sabırlar diliyorum, taş olsa çatlar kaç gün oldu. Nereye gittiği faln söylüyor mu?
Şüphesiz daha da arkadaş bağımlısı oldu üstüne telefonda cabasıArkadaşlarıyla buluşmaya gitmiştir. Rahat görünmeye çalışıyor.
Işine geldi bu küslükŞüphesiz daha da arkadaş bağımlısı oldu üstüne telefonda cabası
Tepki verdikçe artar buluşmalar. Şu an yalnızca izleyici konumunda kalırsanız daha iyi olur.Şüphesiz daha da arkadaş bağımlısı oldu üstüne telefonda cabası
Umrumda değil ev işi işini çözmekle ilgili birşeyler yapmalıyız gibi hissediyorum. İsterse arkadaşlarından hiç gelmeyebilir. Bu durumu onun elime bırakmakta sıkıyor canımı. Yapacağımı yaptım diye bir şey yapamıyorum uf.Işine geldi bu küslük
Kk ya “Tepki verdikçe artar buluşmalar. Şu an yalnızca izleyici konumunda kalırsanız daha iyi olur.
Sen sakin kal, hakliyken haksız konuma düşme yeter. Bence seni tahrik etmek için böyle davraniyorUmrumda değil ev işi işini çözmekle ilgili birşeyler yapmalıyız gibi hissediyorum. İsterse arkadaşlarından hiç gelmeyebilir. Bu durumu onun elime bırakmakta sıkıyor canımı. Yapacağımı yaptım diye bir şey yapamıyorum uf.
İstediği kadar gezip tozsun oturacağı yer kçının üstü .Umrumda değil ev işi işini çözmekle ilgili birşeyler yapmalıyız gibi hissediyorum. İsterse arkadaşlarından hiç gelmeyebilir. Bu durumu onun elime bırakmakta sıkıyor canımı. Yapacağımı yaptım diye bir şey yapamıyorum uf.
Kk ya ““ şu emojide gelse keşke
Bunlar nasıl yapılıyorşu da iyi.
Nereye kadar böyle Katip fizyolojik tepkiler veriyor artık vücudum stresten.İstediği kadar gezip tozsun oturacağı yer kçının üstü .
Alıntıladığınız zaman ortada 3 nokta var, orayı tıklayınca en solda emoji işareti çıkıyor altta. Oradan istediğiniz emojiyi seçebiliyorsunuz.Bunlar nasıl yapılıyor