Geleyim bugünün güncellemesine birkaç gündür durumda bir değişiklik olmadığı için aktif bir güncelleme yapmamıştım.
Bugün öğleden sonra görümcem ve kayınvalidem geldi. Zaten görümcem kırk yılda bir gelir. Gelir gelmez tatsız konularla kimseyi daralmak istemedim. Onlar her şey yolunda mı diye sormayınca bende hiç malum konuya girmedim. Sonrasında eşim geldi. Onlara hazırladığım ikramlıklardan yiyip yemeyeceğini sordum(onlar gelince evde bir şey yapmam gerekti artık). Yiyebileceğini söyledi. Üstünü değişip çayı yukarıya götürmeyi teklif etti. Bende tabağı hazırladım ardından terasa geçtik.
Aynı akşam bir yakınlarına gittik eşimin abisi ile arası açıktı onlarda gelecekti. Son durumu bilmediğim için sordum. Bende karşılaşmadım hiç dedi. Neyse sonrasında ortamda konuşulan konularla ilgili sohbet etmeye falan başladık. Araca bir uzun uzun bakıştık saçma sapan gülüştük
orada birkaç nezaket içeren davranışı da oldu.
akşamın sonunda eve döndük şimdi açıkçası bir adım bekledim. Bence o da benden bekledi. O soğukluk bir nebze kırıldı. Ama hala bir adım gelmedi. Ben bir adım atsam düzelecek şuan. Ama atmamam gerektiğini biliyorum