- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.021
BilmiyorumSen sakin kal, hakliyken haksız konuma düşme yeter. Bence seni tahrik etmek için böyle davraniyor
Keşke biri şunu yapsa. Annesine babasına şikayet etmel kendimi aciz gibi hissettiriyor bir kere onu da yaptım hakta verdiler sağolsunlar.O ne öyle kavga eden çocuklar gibi anlaşamayınca öğretmenimize gidiyoruz.Bence de işine geldi , nasılsa engelleyen yok , bekarlık günlerinde sanki haspam. Yemin ederim çoktan kavga etmiştim , koç burcuyum olacak olan hemen olsun derim. En sinir olduğum şey essek kadar adamlar marifetmis gibi küsüyor. Babam herşeye alınırdı , gidip yakasına yapisirdim noldu yine diye. Eşimle evlenmeden söyledim , bak sakın sen öyle olma diye. Bizimki de sonradan başladı. En son annesinin yanında ne varsa döküldüm. Onlar yok sayarak terbiye etmeye çalışırken iyi, aman kimse bizi kötü bilmesin diye cirpinamam. Ailesi de bana hak verir her zaman. Şimdi atisiyor muyuz , o balkona sigara içip sakinleşir , ben de susarım başka şeylere yogunlasirim. Sonra hataliysa gelir özür diler , konuşur. Yemin ederim şuan eşinin yakasından tutup kafasını duvardan duvara carpasim var.
HaklısınKeşke biri şunu yapsa. Annesine babasına şikayet etmel kendimi aciz gibi hissettiriyor bir kere onu da yaptım hakta verdiler sağolsunlar.O ne öyle kavga eden çocuklar gibi anlaşamayınca öğretmenimize gidiyoruz.
Hayır. Hatta babasına söylediğimde oğlum sen bunu nerden gördün sen bizim evimizde böyle şeyler gördün mü demişti.HaklısınPeki anne ya da babada küsme huyu var mı?
Bütün yorumları okuyamadım ama en sonki güncellemeye istinaden yazıyorum.Birlikte gittiğiniz akraba ziyaretinde adam sizden barışma ışığı almış sanırım ortak sohbetlere katılmışsınız flan ardından da eve gidince devamı gelir nasılsa diye düşündü ama devamını göremeyince iyice sinirlendi sırf bu yüzden sizi sinirlendirmek için üzerini değiştirip dışarı çıktı.Amacı siz onu sinirlendirdiğiniz için sizi sinir etmek.BilmiyorumyenGEnC bu artık böyle çözülecek bir sorun değil gibi geliyor. Bizim artık saygımız dışında bir şey kalmadı gibi. Dün gayet iyiydik. Bir sıcak bir soğuk pastörize oldum artık. Ben maaşımı terapist için kullanacağım bu gidişle bu iletişimsizlikler hangi sorun çözülebilir ki
Evet düşünmez miyim? Hele şu birkaç gündür.Probisin bu adam senin ailenle ilgili ne düşünüyor? Şu son üç dört gündür davranışları bana senin sahipsiz olduğunu ve asla boşanma yolunu secemeyecegini zannettigini duşundurttu.... Gerçekten boşanma gibi bir durumda ailenin sana tepkisi ne olur şu anda? Hiç sorguladin mi bunu?
Ya erkek ailesinin senin yanında ne dediğine ne bakıyorsun allasen...senin yanında hepsi aristokrat kesilirler , asla kendileriyle ilgili açık vermezler ama arkanı döndüğün an oğullarının sırtını sivazlarlar...hiç değişmezHayır. Hatta babasına söylediğimde oğlum sen bunu nerden gördün sen bizim evimizde böyle şeyler gördün mü demişti.
Bir forumcu sordu ona cevaben dedim. Yüzüme söylenen bu arkamdan söyleneni Allah bilirYa erkek ailesinin senin yanında ne dediğine ne bakıyorsun allasen...senin yanında hepsi aristokrat kesilirler , asla kendileriyle ilgili açık vermezler ama arkanı döndüğün an oğullarının sırtını sivazlarlar...hiç değişmez
Zona çıkarmışlığım var korkmuyor değilimGidecek yeriniz varsa sizde çıksaydınız, ondan sonra da eve gelseydiniz. Allah sabır versin size. Yakında sinirden kurdeşen dökeceksiniz.
Bir şekilde bu adam seni asla kaybetmeyeceginden çok emin gibi davranıyor. Bu tür erkekler genelde eşlerine, ailesiyle ilişkilerine göre davranırlar .Çok çok nadirdir sahipsiz kadınların eşlerinden değer gördüğü evlilikler... Boşanmanin tabu sayıldığı ailelerin kızları ekonomik özgürlüğü olsa da ezilir bu yüzden.Evet düşünmez miyim? Hele şu birkaç gündür.
Bunu istemezler. Ama yürümeyecekse çocuk olmadan böyle bir şey olmasını daha olumlu karşılarlar. Hoş öyle bir durumda ben ailemle yaşamam zaten bir kere doğu görevi için ayrıldım. Bir daha dönmem gibi geliyor. Ayrı yaşarım.
Bence bu inatlaşma olayı gereğinden fazla uzadı zaten... Problem o kadar basit ve Probisin o kadar haklı ki, bu inatlaşma evresinin en çok 2 gün sürmesi gerekirdi normalde...Şu saatten sonra bunun işe yarayacağını sanmam...Gidecek yeriniz varsa sizde çıksaydınız, ondan sonra da eve gelseydiniz. Ona bahane olmuş resmen. Arkadaşa kaçmaya yer arıyor beyefendi. Allah sabır versin size. Yakında sinirden kurdeşen dökeceksiniz.
Eşiniz narsist olabilir.. bir ara Beyhan budak in videolarını izliyordum narsist kişilikle ilgili pek çok videosu var ..direkt bunu düşündüm esinizin pasif agresif hareketleri var.. bence boyle devam ederek üstünlük kurmaya çalışıyor dünden beri nereye gittiğini söylemesi size bir ödül dünkü yakinliginiza ama her an değişebilir daha fazla haketmediginizi düşünüp.... Terapiste gitmeden çözülmez.. bence geciktirmeden gitmelisiniz yoksa iyice yiprandiginizla kalacaksınız birbirinize düşman olmak olacak sonuEvet söylüyor dünden beri
Konuşmaya başlasak bunu şart koşacağım artık.Eşiniz narsist olabilir.. bir ara Beyhan budak in videolarını izliyordum narsist kişilikle ilgili pek çok videosu var ..direkt bunu düşündüm esinizin pasif agresif hareketleri var.. bence boyle devam ederek üstünlük kurmaya çalışıyor dünden beri nereye gittiğini söylemesi size bir ödül dünkü yakinliginiza ama her an değişebilir daha fazla haketmediginizi düşünüp.... Terapiste gitmeden çözülmez.. bence geciktirmeden gitmelisiniz yoksa iyice yiprandiginizla kalacaksınız birbirinize düşman olmak olacak sonu
Ki bu da denendi. Ne denenmedi ki?Bence bu inatlaşma olayı gereğinden fazla uzadı zaten... Problem o kadar basit ve Probisin o kadar haklı ki, bu inatlaşma evresinin en çok 2 gün sürmesi gerekirdi normalde...Şu saatten sonra bunun işe yarayacağını sanmam...
Valla ablacım sana boşan diyemem ama gönül rahatlığıyla bu adamı asla baba yapma diyebilirim artık. Çocuğun doğduğu gün gerçek yüzünü göstermeye başlayacak...Bu daha fragmanKi bu da denendi. Ne denenmedi ki?
Şimdi geldi yanımda bir yarım saat kadar oturdu ve gidip yattı