- 9 Şubat 2010
- 17.818
- 39.703
- Konu Sahibi Probisinkokusu
Benimki de sofra kurulurken ya da yemek pişerken atıştırır, lafı yer sonra bırakır. En sinir olduğum şeylerdendir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Robot süpürge, cam silme robotu, airfriyer... Benim sırtımdan büyüüük bir yükü aldılar. Temizlikçi çağırmadan da robot süpürge şart bence. Bir an önce almaya bakın.Okul açılana kadar “karılık” yapmaya karar verdim Kocalık yapmadan. Sonrasında anlaşamazsak temizlik için bir abla ve robot süpürge planını devreye sokacağım( teşekkürler ZemheriPoyraz )
Bana bu hikayeyi anımsattıHalbuki bir eksik varsa kapatması gerekir. Koca sınıfta sadece bir öğrencinin derste eksiği varsa bu öğretmenin suçu mudur? Yapan insanlar erkekler nasıl yapıyor.
İşin garibi eniştesi her işi yapar ablası gezerken herkes ona alkış tutar. Eşimde demez ki bu da koca mı? İkiyüzlülük
Siz böyle yazdıkça normalliğimi anlıyorum yabahaneler bile aynıKesin simit yeni cikmistir, sicaktir, cok guzel kokmustur degil mi? Bu hikaye bana bir yerden tanıdık geliyor
Bazi konularda gercekten cocuk gibiler. Hemen hemen hepsi ayni yaSiz böyle yazdıkça normalliğimi anlıyorum yabahaneler bile aynı
Bence böyle iyi. Hiç konuşmazsan da trip atıyor gibi olursun.Azami ölçüde konuşuyoruz ama hiç mi konuşmamak lazım
Banada öyle geliyor istediklerimi yaptıracak kadarBence böyle iyi. Hiç konuşmazsan da trip atıyor gibi olursun.
Ha şöyle, bunlara iyi niyet yaramıyor. İyi oldukça fazlasını istiyorlar. Deveyi diken insanı... Diye bir laf var af buyur ama erkek milleti tam öyleBanada öyle geliyor istediklerimi yaptıracak kadar
Ya sormayın evliliğin ilk yılı ben biraz üstüne düştüm şımarttım ayrı yada soğuk duramıyorum. Ya çok sıcak ya çok soğuk arası yok bende. Ama erkekler kesinlikle yüz vermeyince peşinden koşan bir cinsiyet.Ha şöyle, bunlara iyi niyet yaramıyor. İyi oldukça fazlasını istiyorlar. Deveyi diken insanı... Diye bir laf var af buyur ama erkek milleti tam öyle
bugün 5.gün sanki, maaşın üstünden de 2 gün geçmiş olmalı ,para göndermediniz değil mi ?Ya sormayın evliliğin ilk yılı ben biraz üstüne düştüm şımarttım ayrı yada soğuk duramıyorum. Ya çok sıcak ya çok soğuk arası yok bende. Ama erkekler kesinlikle yüz vermeyince peşinden koşan bir cinsiyet.
Güncellemeyi akşam yapıyorum genelde. Hayır konusu tekrar açılmadı bile.bugün 5.gün sanki, maaşın üstünden de 2 gün geçmiş olmalı ,para göndermediniz değil mi ?
Bunu anlatırken çok afedersiniz göbeğimiz çatlıyor ilk cümlenizi anlatmak için ne yapmamız gerekir düşünmek bile istemiyorum.Bir adamın ev işi yapmasıyla karısının çalışıp çalışmasının bir alakası olmamalı ya kesinlikle. Karılık beklemek falan ne demek iyice saçmalamış eşiniz. O zaman ben kocama hiç karılık yapmıyorum herhalde Çalışmıyorum çocuklarımıza bakıyorum tabiki iş yapıyorum ama eşimde baya yardım ediyor evde oldukça sağ olsun. Ne eksikse onu tamamlar yani diğer türlü ne anlamı var zaten.
Adamın içinde olmalı ya gerisi boş. Beyfendiye bak karılık bekliyormusta beklemekle hata etmiş. Ne güzel iş iki kişi çalışsın ama eve geldi mi onu da karım yapsın.Bunu anlatırken çok afedersiniz göbeğimiz çatlıyor ilk cümlenizi anlatmak için ne yapmamız gerekir düşünmek bile istemiyorum.
Bir yerden patlaması lazım, pasif direnişte, senin cinnet geçirmeni sağlamaya çalışıyor. Böylece haklıyken haksız duruma düşeceksin. Evlilik yıldönümünü falan boşver, sakın beklentiye girme, rahatından ödün vermemek için böyle direnen adamın hep aynı kalma potansiyeli yüksektir. Yolunu belirlemeye başla, hatta istersen bir kaç gün gidip annenlerde falan kal, az uzaklaşmış olırsun.Güncelleme: geldi yine sordum yemek yemedi ve uyuyor.
Düşünebiliyor musunuz sadece rahatından ödün vermek istemediği için bir haftadır böyle saçma sapan bir şeyin içindeyiz. Haftasonu evlilik yıldönümümüz ne güzel planlarımız vardı şimdi sıradan bir şekilde geçip gidecek.