- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- Konu Sahibi Probisinkokusu
10 dakikaya filenin sultanlarının final maçı varGüzel bir çay da demle sedan olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 dakikaya filenin sultanlarının final maçı varGüzel bir çay da demle sedan olsun...
Felaket tellalı gibisin Pirayeİçinde fırtınalar kopuyor ama ne diyecek? Şah çektin... Şu hamleyle anasına sövmekten, ağzını yüzünü kırmaktan beter ettin.... Aşkım ben önünü arkasını düşünmeden epey horozlandim ama bundan sonra maaşını vermezsen evli kalmamizin bir anlamı da yok ki! Dur ben biraz gözünü boyayıp az daha manipüle edeyim seni , nasıl olsa hamile kalınca benim hükmüm geri gelecek, prangayi takınca şimdi yaptıklarının acısını o zaman misliyle elbet çikaricam senden....diyecek hali yok ya...
Burada bir hatunun konusu vardı sizlere danışa danışa kavgasız gürültüsüz almıştı arabayı üstüne nasıl özenmiştim. Akıllı kızmış tam sorulacak yer demiştimİyi olmuş, oradan güzel bir tokat armışsın aslında ona, üstünden almış olman şahane, aferim kız
Hayır neredeyse tamamı benim o yüzden önce ondan beklemiştimİyi olmuş, oradan güzel bir tokat armışsın aslında ona, üstünden almış olman şahane, aferim kız
Düzeltme; yarısı da olsa iyi olmuş oh canıma değsin. verdiğin paranın oranı bu mu peki
O kadar kolay olmaz ama kafasından geçirdikleri. Evlilik hayatı boyunca kızımızın maaş kartına muhtaç o beyefendi. Bebekten sonra özüne dönerse yine maaştan mahrum kalır.İçinde fırtınalar kopuyor ama ne diyecek? Şah çektin... Şu hamleyle anasına sövmekten, ağzını yüzünü kırmaktan beter ettin.... Aşkım ben önünü arkasını düşünmeden epey horozlandim ama bundan sonra maaşını vermezsen evli kalmamizin bir anlamı da yok ki! Dur ben biraz gözünü boyayıp az daha manipüle edeyim seni , nasıl olsa hamile kalınca benim hükmüm geri gelecek, prangayi takınca şimdi yaptıklarının acısını o zaman misliyle elbet çikaricam senden....diyecek hali yok ya...
Allalla ilk kez duydum. Satış ve devir yetkisi ikinizdeyse bu iyi...senin imzan olmadan işlem yapamaz. Ama arabayı önce kendi üstüne sonra senin üstüne göstererek bile boşanma durumunda senin altın ve birikim bedelini göstermen zorlaşmiş oluyor sanırım.Ailemin hiç arabası olmadı detayını bilemiyorum. Ama e devlette yüzde elli benim olduğunu görebiliyorum
araba olunca gözü dönüyor onların, hayatta aklına gelmez. Bu arada o arabayla gezerken sen otobüse binme, seni ihtiyacın olan her yere taşımak zorunda, kocalık bunu gerektirir, hele hanımın parasıyla alınmış bir araba varsa. Taşırt kendiniHayır neredeyse tamamı benim o yüzden önce ondan beklemiştim
Ortak ama onu da nasıl ortak yaptık Allah biliyor. Ben son ana kadar onun düşünmesini beklemiştim. Son anda da kimin üstüne olacak diye sorunca olmadı tabi. Baştan neden söylemedin yapardım üstüne dedi o kadar insanın içinde son anda(tek gitmişti çok güzel bir araba çok güzel bir rakama bulunca işten izin alıp gitmişti ben okuldaydım, beni parayı göndermem için aramıştı)olmadı dedi. Bende biraz hak verdim. Önce onun üstüne oldu sonra ben onun üstünden aldım.
Tellal değil de sarraf diyelim... ciğerlerini biliyorum bu cinslerin maalesef...Felaket tellalı gibisin Piraye
Havale belgeleri falan varsa bunlar iş görür o durumda, şahit de önemli tabi.Allalla ilk kez duydum. Satış ve devir yetkisi ikinizdeyse bu iyi...senin imzan olmadan işlem yapamaz. Ama arabayı önce kendi üstüne sonra senin üstüne göstererek bile boşanma durumunda senin altın ve birikim bedelini göstermen zorlaşmiş oluyor sanırım.
Bir de madem ilkinde mazeretin vardı veya düşünemedin, , ikinci devirde bari ortak değil sadece senin üstüne yapamaz mıydı? Sonuçta hem sadece senin birikimin ve altinlarinla alınmış hem de kibarca rica etmişsin...Orda bile hesaplı kitaplı davranmış...yok probis, bu adama sakın güvenme kuzum.
Ay sizler çok fenasınız. Düğün döneminde çekecektik biliyor musunuz? Bence biliyorsunuz onda mevcut kredi var diye çıkmadı mı ne oldu. Bankadaki kadın sizin üzerinize çekelim dedi. Bende eşime ailem bunu duyarsa hiç hoş karşılamazlar dedim. Sonra onun üstüne çektik.O kadar kolay olmaz ama kafasından geçirdikleri. Evlilik hayatı boyunca kızımızın maaş kartına muhtaç o beyefendi. Bebekten sonra özüne dönerse yine maaştan mahrum kalır.
Probisinkokusu sakın kendi maaşının üzerine yüklü kredi çekme, tehtit lüksünü kaybetme riskin doğar. Ömür boyu ağır kredileri ona çektir. Elin hep güçlü olsun.
Kesinlikle o zaman yine yapabilirdi yapmadı bende farkındayım.Allalla ilk kez duydum. Satış ve devir yetkisi ikinizdeyse bu iyi...senin imzan olmadan işlem yapamaz. Ama arabayı önce kendi üstüne sonra senin üstüne göstererek bile boşanma durumunda senin altın ve birikim bedelini göstermen zorlaşmiş oluyor sanırım.
Bir de madem ilkinde mazeretin vardı veya düşünemedin, , ikinci devirde bari ortak değil sadece senin üstüne yapamaz mıydı? Sonuçta hem sadece senin birikimin ve altinlarinla alınmış hem de kibarca rica etmişsin...Orda bile hesaplı kitaplı davranmış...yok probis, bu adama sakın güvenme kuzum.
Ah yok okullar açılıyor bu yaz bitmeden zor o birazProbisinkokusu mümkünse bu yaz bitmeden, saçını rüzgarda savura savura arabanı günbatımına sürerken foto bekliyoz
Yetişkin bir ortadoğu ayısında kadınlara karşı vefa, kıymet, empati sevgi saygı gibi duygular yoktur. Unut artık bunları... Daha çok öfke , sex ve çıkar doğrultusunda hareket ederler. Konuşma becerisi geliştirmiş olmaları konuşarak iletişim kurulabileceği yanılgısı yaratır ama gerçekte hayattaki tek motivasyonları para ve sextir. Ancak bu ikisinden birini kullanarak iletişim kurabilirsiniz...Aklı başında insan bu kadın ne 5 yıllık flört döneminde ne evlenirken ne bu güne kadar evlendikten sonra bir gıdım para esirgemedi benden neden böyle bir şey için bana böyle davranıyor der oturur bir düşünür.
Taşır gocunmaz ama ben aramız kötü iken yüzünü görmek istemiyorum ki muhatap olayımaraba olunca gözü dönüyor onların, hayatta aklına gelmez. Bu arada o arabayla gezerken sen otobüse binme, seni ihtiyacın olan her yere taşımak zorunda, kocalık bunu gerektirir, hele hanımın parasıyla alınmış bir araba varsa. Taşırt kendini
Ben 1 haftada öğrendim her gün çalışarak, şimdi cayır cayır geziyorum. Senin benden ne eksiğin var yeter ki isteAh yok okullar açılıyor bu yaz bitmeden zor o biraz
Hahahaha buna çok güldümBir de köşeye sıkışınca saldırganlaşırlar onu da unutmamak lazımYetişkin bir ortadoğu ayısında vefa, kıymet, empati sevgi saygı gibi duygular yoktur. Daha çok öfke , sex ve çıkar doğrultusunda hareket ederler. Konuşma becerisi geliştirmiş olmaları konuşarak iletişim kurulabileceği yanılgısı yaratır ama gerçekte hayattaki tek motivasyonları para ve sextir. Ancak bu ikisinden birini kullanarak iletişim kurabilirsiniz....
Of daha bir yıllık evliyim. Öyle demeyin hiç mi kendimizi akışa bırakamayacağız bir oh diyemeyeceğiz. Eğer devam ederse nasıl güvenip çoluk çocuk yapacağız çok stresli yanındaki insana güvenemediğinde her şey.Yetişkin bir ortadoğu ayısında vefa, kıymet, empati sevgi saygı gibi duygular yoktur. Daha çok öfke , sex ve çıkar doğrultusunda hareket ederler. Konuşma becerisi geliştirmiş olmaları konuşarak iletişim kurulabileceği yanılgısı yaratır ama gerçekte hayattaki tek motivasyonları para ve sextir. Ancak bu ikisinden birini kullanarak iletişim kurabilirsiniz....
Sakla onların hepsini, iş görürler. Allah muhtaç etmesin tabi ama elinde bulunsun.Kesinlikle o zaman yine yapabilirdi yapmadı bende farkındayım.
Hesabımdan gönderdim parayı o ispat olunur. Zaten bir kısmını takı olarak kullanacağım deyip bozdurmadım. Altının bozulduğu da kuyumcunun havalesinden anlaşılmaz mı? Altınların kasadan çıkış tarihi de var?
O kadar uzun sürmez. Özel hoca bul bir haftada tamamsın. Sakın kocanla çalışma, anahtarı kafalarına fırlattırıp kurtuluyorlar senden. Yaşadım. Sende de bendeki potansiyel var asla onunla çalışmaAh yok okullar açılıyor bu yaz bitmeden zor o biraz