Hani Hayat Müşterekti?

Felaket tellalı gibisin Piraye

İyi olmuş, oradan güzel bir tokat armışsın aslında ona, üstünden almış olman şahane, aferim kız
Burada bir hatunun konusu vardı sizlere danışa danışa kavgasız gürültüsüz almıştı arabayı üstüne nasıl özenmiştim. Akıllı kızmış tam sorulacak yer demiştim

O kadar kolay olmaz ama kafasından geçirdikleri. Evlilik hayatı boyunca kızımızın maaş kartına muhtaç o beyefendi. Bebekten sonra özüne dönerse yine maaştan mahrum kalır.

Probisinkokusu sakın kendi maaşının üzerine yüklü kredi çekme, tehtit lüksünü kaybetme riskin doğar. Ömür boyu ağır kredileri ona çektir. Elin hep güçlü olsun.

Ailemin hiç arabası olmadı detayını bilemiyorum. Ama e devlette yüzde elli benim olduğunu görebiliyorum
Allalla ilk kez duydum. Satış ve devir yetkisi ikinizdeyse bu iyi...senin imzan olmadan işlem yapamaz. Ama arabayı önce kendi üstüne sonra senin üstüne göstererek bile boşanma durumunda senin altın ve birikim bedelini göstermen zorlaşmiş oluyor sanırım.

Bir de madem ilkinde mazeretin vardı veya düşünemedin, , ikinci devirde bari ortak değil sadece senin üstüne yapamaz mıydı? Sonuçta hem sadece senin birikimin ve altinlarinla alınmış hem de kibarca rica etmişsin...Orda bile hesaplı kitaplı davranmış...yok probis, bu adama sakın güvenme kuzum.

Hayır neredeyse tamamı benim o yüzden önce ondan beklemiştim
araba olunca gözü dönüyor onların, hayatta aklına gelmez. Bu arada o arabayla gezerken sen otobüse binme, seni ihtiyacın olan her yere taşımak zorunda, kocalık bunu gerektirir, hele hanımın parasıyla alınmış bir araba varsa. Taşırt kendini

Paranın tamamı size aitti yanılmıyorsam.
Onun üstüne olması gerekiyormuş zaten gibi bir tavır takınmış da sizin ekstra söylemeniz gerekmiş.
Araba kullanmayı da bir an önce öğrenin. Hazır yaz dönemi, vaktiniz de var.

Havale belgeleri falan varsa bunlar iş görür o durumda, şahit de önemli tabi.

Ay yazmış ya zaten, parayı bizimki havale etmiş

Son düzenleme:
Ay sizler çok fenasınız. Düğün döneminde çekecektik biliyor musunuz? Bence biliyorsunuz onda mevcut kredi var diye çıkmadı mı ne oldu. Bankadaki kadın sizin üzerinize çekelim dedi. Bende eşime ailem bunu duyarsa hiç hoş karşılamazlar dedim. Sonra onun üstüne çektik.

Kesinlikle o zaman yine yapabilirdi yapmadı bende farkındayım.

Hesabımdan gönderdim parayı o ispat olunur. Zaten bir kısmını takı olarak kullanacağım deyip bozdurmadım. Altının bozulduğu da kuyumcunun havalesinden anlaşılmaz mı? Altınların kasadan çıkış tarihi de var?

Yetişkin bir ortadoğu ayısında kadınlara karşı vefa, kıymet, empati sevgi saygı gibi duygular yoktur. Unut artık bunları... Daha çok öfke , sex ve çıkar doğrultusunda hareket ederler. Konuşma becerisi geliştirmiş olmaları konuşarak iletişim kurulabileceği yanılgısı yaratır ama gerçekte hayattaki tek motivasyonları para ve sextir. Ancak bu ikisinden birini kullanarak iletişim kurabilirsiniz...

Taşır gocunmaz ama ben aramız kötü iken yüzünü görmek istemiyorum ki muhatap olayım

Hahahaha buna çok güldümBir de köşeye sıkışınca saldırganlaşırlar onu da unutmamak lazım

Of daha bir yıllık evliyim. Öyle demeyin hiç mi kendimizi akışa bırakamayacağız bir oh diyemeyeceğiz. Eğer devam ederse nasıl güvenip çoluk çocuk yapacağız çok stresli yanındaki insana güvenemediğinde her şey.

Dert sahibi mi olacağız yuva sahibi mi? Ya yeminle bizim okulda bir hoca maaşı aldığı gibi. Dur şuna göndereyim de sevinsin demişti. Şöyle bir güvene sahip olamayacak mıyız.Evdeki musluğa kadar da tamir edermiş kimse anlamazmış evde başka bir sohbetinde söylemişti.

Sakla onların hepsini, iş görürler. Allah muhtaç etmesin tabi ama elinde bulunsun.
Ah yok okullar açılıyor bu yaz bitmeden zor o biraz
O kadar uzun sürmez. Özel hoca bul bir haftada tamamsın. Sakın kocanla çalışma, anahtarı kafalarına fırlattırıp kurtuluyorlar senden. Yaşadım. Sende de bendeki potansiyel var asla onunla çalışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…